Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Forgete @ 2015 09 27, 22:12)
o koks tikslas turėti priority? kad eilės nestovėti? ar kad pirmam į lėktuvą ateiti ir lagaminus susikrauti?

Man asmeniškai - jokio, tai ir neperku. Bet va mažoji skrido sėdėdama pirmoje eilėje, patogu. Aš su kita dukra gavom vietas prie emergency exit, daug vietos kojoms, irgi neblogai.
Įlipimas tai man vienodai, niekad nestoviu po valandą toje eilėje, vietos gi vis tiek priskirtos.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 09 28, 00:22)
Man asmeniškai - jokio, tai ir neperku. Bet va mažoji skrido sėdėdama pirmoje eilėje, patogu. Aš su kita dukra gavom vietas prie emergency exit, daug vietos kojoms, irgi neblogai.
Įlipimas tai man vienodai, niekad nestoviu po valandą toje eilėje, vietos gi vis tiek priskirtos.

vietos paskirtos bet paskutiniai blaskosi po lektuva ir nezino kur lagamina isikisti.
Atsakyti
sweiki norejau paklausti jei uzsisakaiu bilietus ir netycia istryniau is pasto wiska ka daryt ar jau naujus pirkt bilietus aciu atsakyma
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Pirkau Ryanair aviabilietus su persedimu i kita lektuva Milane. Ar uzteks 2val persedimui,gal kas atsakys? blush2.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Labai reikia informacijos blush2.gif
Pirkau Ryanair bilietus su persedimu i kita lektuva Milane Bergam(BGY) orouoste,ar uztenka 2val persedimui? (pirma karta skrysiu,tai ir neramu,kad gali but permazai laiko) Gal kas skrido?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2015 10 04, 18:20)
Sveikos!  4u.gif
Labai reikia informacijos  blush2.gif
Pirkau Ryanair bilietus su persedimu i kita lektuva Milane Bergam(BGY) orouoste,ar uztenka 2val persedimui? (pirma karta skrysiu,tai ir neramu,kad gali but permazai laiko) Gal kas skrido?
Aciu!  4u.gif

Man atrodo normaliai, tik prašykit kad lagamino nedėtų į bendrą bagažą, nes tada reiks nemažai laiko sugaišti atsiimant.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 10 04, 18:01)
Man atrodo normaliai, tik prašykit kad lagamino nedėtų į bendrą bagažą, nes tada reiks nemažai laiko sugaišti atsiimant.

4u.gif
Turesiu tik rankini su savim. O dydelis orouostas? (viena as tai... blush2.gif blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2015 10 04, 19:10)
4u.gif
Turesiu tik rankini su savim. O dydelis orouostas? (viena as tai... blush2.gif  blink.gif )

Ir dalį rankinio deda į bendrą bagažą.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 10 04, 17:48)
Ir dalį rankinio deda į bendrą bagažą.

Per prievarta nededa, pasakai, kad nenori ir jokiu bedu niekad mmum nebuvo
Atsakyti
Aciukas uz informacija. 4u.gif
Galvojau,kad apie rankini net nieks neklausia bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2015 10 04, 19:10)
4u.gif
Turesiu tik rankini su savim. O dydelis orouostas? (viena as tai... blush2.gif  blink.gif )

Ne pats didžiausias tikrai, su rankiniu per dvi valandas susisuksit 4u.gif

Šiais metais kur labiausiai stringu, tai security patikroj, praktiškai visuose oro uostuose, ar sugriežtinta apsauga, ar detalesnis tikrinimas, bet minių minios visad, užtrunka kol praeini doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

as su tokiu kvailoku gal klausimu biggrin.gif

jei rankini bagaza atiduodi i bagazo skyriu, tai visi skysciai vistiek negali virsyti 100ml?

vienintelis dalykas, del kurio reiketu registruoto bagazo yra sampunas 250ml... bet jei ta rankini bagaza atidavus iskart i bagazo skyriu - gal imanoma butu nepirki 'svorio' g.gif

gal kas susidurete ax.gif

Atsakyti