QUOTE(Ingaaa @ 2015 09 10, 09:35)
Dar klausimukas : Ar galima į rankinį bagažą saldainių dėžutę dėt?
jei dėžutė ginklo formos ar turi ašmenis tai negalima
https://www.kaunas-a...arasas_2014.pdf
sveiki!
gal zinot, ar galima veztis rankiniame bagaze blenderi? pati labai abejoju, bet mazu kas bandet ir praleido..
ir taip, man taip pat labai aktualu del kudikio bagazo. Raso, kad galima imti, bet jokiu matmenu neduota.
Zinoma, labai priklauso kokiame oro uoste bus tikrinama. Jei Londone, tai prie visokiu smulkmenu kabinejas. jei pvz Kanaruose, tai ir su skysciais, sampunu, idegio kremu ir pan dideliais buteliais praleidzia. niekas niekam ten neidomu. ir to paties kudikio rankine buvo didesne uz rankinio bagazo lagaminuka (sudejau i papludimio tase visus adijaliukus, kombinezonus ir pan )
sikart mums aktualu jau ir kudikiu maistelis. Jau reikia koseliu. Tyreles mesiskos visos didesniuose nei 100 ml indeliuose. Beeet kaip kudikiui, gal praleidzia? (man tik is Lietuvos krendant aktualu)
pries piora metu su kudikiu keliaujant Londone liepe atsigerti is vaiko buteliuko. Daugiau niekur niekada neliepe.. ir vyresnius vaikus su rankose nesamais puses litro vandens buteliukais visur praleido, isskyrus Londone
gal zinot, ar galima veztis rankiniame bagaze blenderi? pati labai abejoju, bet mazu kas bandet ir praleido..
ir taip, man taip pat labai aktualu del kudikio bagazo. Raso, kad galima imti, bet jokiu matmenu neduota.
Zinoma, labai priklauso kokiame oro uoste bus tikrinama. Jei Londone, tai prie visokiu smulkmenu kabinejas. jei pvz Kanaruose, tai ir su skysciais, sampunu, idegio kremu ir pan dideliais buteliais praleidzia. niekas niekam ten neidomu. ir to paties kudikio rankine buvo didesne uz rankinio bagazo lagaminuka (sudejau i papludimio tase visus adijaliukus, kombinezonus ir pan )
sikart mums aktualu jau ir kudikiu maistelis. Jau reikia koseliu. Tyreles mesiskos visos didesniuose nei 100 ml indeliuose. Beeet kaip kudikiui, gal praleidzia? (man tik is Lietuvos krendant aktualu)
pries piora metu su kudikiu keliaujant Londone liepe atsigerti is vaiko buteliuko. Daugiau niekur niekada neliepe.. ir vyresnius vaikus su rankose nesamais puses litro vandens buteliukais visur praleido, isskyrus Londone
QUOTE(Kiipshiuke @ 2015 09 10, 12:47)
sveiki!
jei smulkinimo peilis iš plastiko - laisvai. Aš vežčiausi ir metaliniais peiliais , gerai įzoliuokit tą dalį, įpakuokit, neturėtų priskabint. Aš esu vežusi ir kočėlą, ir lemputes , dar kažkokį biesą
QUOTE(kysa000 @ 2015 09 11, 14:15)
Gal kam bus aktualu:
vaikui virs 2 metu leidziama nemokamai veztis 2vnt vaikisko bagazo, neskaitant lagamino ir rankines. Vezemes vezimeli ir automobiline kedute. nebuvo jokiu problemu.
vaikui virs 2 metu leidziama nemokamai veztis 2vnt vaikisko bagazo, neskaitant lagamino ir rankines. Vezemes vezimeli ir automobiline kedute. nebuvo jokiu problemu.
O kaip pakavot autokėdutę? Turbūt reikia, kad būtų permatomai supakuota, kad jie matytų kas viduje?
QUOTE(kysa000 @ 2015 09 11, 15:15)
Gal kam bus aktualu:
Kur tai parašyta? Nes nebuvo problemų šį kartą, gali buti bus kitą kartą.
QUOTE(Forgete @ 2015 09 10, 09:41)
galima ne karta veziausi
QUOTE(Udrius @ 2015 09 11, 14:05)
Kur tai parašyta? Nes nebuvo problemų šį kartą, gali buti bus kitą kartą.
bent jau vaikams iki 2 metu tikrai priklauso.
tikrai galima, ryanairo taisyklese parasyta ir ant bilieto. Priklauso vaikiskas vezimeslis ir autokedute, arba '"pasikniukas"', arba sulankstoma lovyte (maniezas). mes vezemes vezimeli ir kudiki i salona nesemes autokeduteje (kasikelyje). Isitaisem savose vietose, tuomet stiuardese paeme is musu ta kedute ir padejo kazkur pas save.Nusileidus vyras nuejo, paprase kedutes, susipakavom vaika ir isisnesem is lektuvo .
Na grįžom ir mes, ką aš galiu pasakyt - labai smagu dabar tos sužymėtos vietos. Registravomės abu kartus savaitė iki skrydžio, sutaupėm 44 eurus ir vietas gavom tikrai tvarkingai visi kartu. Dar džiaugiuosi rankinių lagaminų sudėjimu į bagažą. Nereik grūstis su lagaminais į vidų, nereik galvot kur sukišt, o kai nesukiši kišt po sėdynėm. Vieną lagaminą susiplanavom kurį pasilikti viduje, o kitus lengva ranka atidavėm. Nepatogu gal tiems kas labai skuba, nes atsiėmimas bagažo trunka šiek tiek laiko. Dar pastebėjau, kad niekas nebesuko galvos ir lagaminų nei matavo nei svėrė. Tiek Kaune tiek Alikantėj.
Na dėl to kad "nei svėrė, nei matavo" - čia kaip pasiseks , prieš dvi dienas Vilniuje dar ir kaip svėrė ir matavo, o viena ir susimokėjo, nes lagaminas niekaip į rėmą netilpo.
Registruojamės dabar likus pusdieniui, gaunam priority nemokamai
QUOTE(Miaška @ 2015 09 27, 21:14)
Na dėl to kad "nei svėrė, nei matavo" - čia kaip pasiseks , prieš dvi dienas Vilniuje dar ir kaip svėrė ir matavo, o viena ir susimokėjo, nes lagaminas niekaip į rėmą netilpo.
o nu va, reiškiasi mums pasisekė ir atsipalaiduot nereikia
o koks tikslas turėti priority? kad eilės nestovėti? ar kad pirmam į lėktuvą ateiti ir lagaminus susikrauti?