Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Aciu, reiktu i pirma psl idet kuriant nauja tema 4u.gif
Viskas tikrai paprasta, as maniau tuos biletus reik tel isisaugot kokiam pdf faile, o jie pasirodo atsidarius programele ir tupi, labai patogu.
Atsakyti
nu va, atgal buvau rezervavus ssau ir vaikui vietas, tai mes jas gavom kartu, o vyras atskirai. tai i prieki nei vienam nerezervavus gavom visi trys kartu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote, ar kūdikio reikmenų krepšiui iki 5kg., kurį galima pasiimti į lėktuvo saloną yra taikomi dydžio apribojimai?
Atsakyti
4u.gif sveiki, reikia pagalbos blush2.gif
atlikdama registracija internetu pastebejau kad pirkdama bilietus vietoj 3 suaugusiu ir vieno vaiko, padariau - 4 suaugusius doh.gif
todel neleidžia atlikti registracijos - ivesti vaiko gimimo datos....
gal kas buvote tokioje situacijoje - KĄ DARYTI ???? g.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2015 08 27, 13:34)
Niekad neperkame vietų ir visada sistema susodina šalia. Gal kad su vaikais? Paskutinį kartą prieš kelias savaites 8-iese skridom, gavome visą eilę ir dar 2 vietas sekančioje eilėje, be to gavom dovanų pirmenybinį įlaipinimą ir priekines eiles, už ką paprastai mokėti reikia, pasisekė  4u.gif

Dar papildysiu: check in dariau 2 dienos iki skrydžio 4u.gif

įsivaizduoju, kad viskas priklauso nuo lėktuvo užimtumo. Jei registruosies paskutiniu momentu į populiarų skrydį, tai visko gali būt... man net small planet gyvas registruotojas niekuo negalėjo pagelbėti ir mano dukras 8 ir 10 metų pasodino už gal 4 eilių... visa laimė, kad tos mano skraidytojos nebailios ir to nesureikšmino...
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 09 02, 22:02)
4u.gif sveiki, reikia pagalbos  blush2.gif
atlikdama registracija internetu pastebejau kad pirkdama bilietus vietoj 3 suaugusiu ir vieno vaiko, padariau - 4 suaugusius  doh.gif
todel neleidžia atlikti registracijos - ivesti vaiko gimimo datos....
gal kas buvote tokioje situacijoje - KĄ DARYTI ???? g.gif  unsure.gif  verysad.gif

skambinti, turetu pakeisti. Mums pakeite sistemoje ir galejome uzsiregistruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2015 09 04, 07:42)
skambinti, turetu pakeisti. Mums pakeite sistemoje ir galejome uzsiregistruoti 4u.gif

ačiū už pasidalinimą patirtimi 4u.gif

mums užteko puslapyje ryanair.com pokalbio online, viska sutvarkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Padekit man issinagrineti situacijoje, pirkau Ryanair bilietus per skrendu.lt, gavau patvirtinima apie apmokejima, bet Įlaipinimo dokumentai (Boarding Pass) bus sugeneruoti likus 7 dienom iki skrydzio. tai suprantu jie uzregistruos mus skrydziui ir atsius dokumentus?
ar toks eiliskumas ?
ir ar tikrai bilietai atsiunciami tik likus tiek dienu? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merselle: 04 rugsėjo 2015 - 17:56
QUOTE(merselle @ 2015 09 04, 18:53)
Padekit man issinagrineti situacijoje, pirkau Ryanair bilietus per skrendu.lt, gavau patvirtinima apie apmokejima, bet Įlaipinimo dokumentai (Boarding Pass) bus sugeneruoti likus 7 dienom iki skrydzio. tai suprantu jie uzregistruos mus skrydziui ir atsius dokumentus?
ar toks eiliskumas ?
ir ar tikrai bilietai atsiunciami tik likus tiek dienu?  doh.gif

jei neišsipirkote norimos vietos lėktuve, tai likus 7 dienom iki skrydžio. Jei išsipirkusi vietą, tai likus 30 dienų iki skrydžio
Atsakyti
Gal žinot ar į rankinio bagažo matmenis lagamino ratukai , įsiskaičiuoja ar ne?
Dėl ratukų viršina matmenis, gal kam pasitaikė tokia situacija, ar nesikabinėjo?
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2015 09 09, 19:56)
Gal žinot ar į rankinio bagažo matmenis lagamino ratukai , įsiskaičiuoja ar ne?
Dėl ratukų viršina matmenis, gal kam pasitaikė tokia situacija, ar nesikabinėjo?

įsiskaičiuoja ir buvo kas dėl poros centimetrų susimokėjo nemažus pinigus. Dar tuose rėmuose dar kažkaip telpa, bet kai būdavo popierinės dėžės (o gal jos dar yra) tai ohoho kaip visiem ratukai kliūdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 09 09, 20:27)
įsiskaičiuoja ir buvo kas dėl poros centimetrų susimokėjo nemažus pinigus. Dar tuose rėmuose dar kažkaip telpa, bet kai būdavo popierinės dėžės (o gal jos dar yra) tai ohoho kaip visiem ratukai kliūdavo smile.gif

Ačiū labai už informaciją 4u.gif Reiks keist lagaminą.
Atsakyti