Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

norejau paklausti, i ta ryanair 35 x 20 x 20 maza krepsiuka kiek galima ideti kg?
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2015 07 22, 14:30)
Sveiki,

Gal kas nors yra praktiskai patyre kokia vaikiska iranga nemokamai galima gabenti 2 metu vaikui? Labai neaiskiai parasyta Ryanair puslapyje https://www.ryanair....checkedbaggage/
Nesuprantu ar 2 vnt galima vezt tik iki 23men, ar visiems vaikams.
Noretumem veztis vezimeli ir autokedute.

QUOTE(Alara @ 2015 08 01, 13:55)
sitas ir man neaisku. ar 3,5 metu vaikui galima nemokamai veztis vezimeli ar ne?
Lyg isskaiciau temoje, kad galima vezimeli neztis nemokam

ar kas issiaiskinot del vezimelio virs 2 metu? maniskei 2 metai, kiek skaiciau, supratau, kad nemokamai.. gal kas susidure realiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 08 14, 22:02)
norejau paklausti, i ta ryanair 35 x 20 x 20  maza krepsiuka kiek galima ideti kg?

Šito krepšiuko svoris kol kas nėra reguliuojamas
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2015 08 14, 23:04)
ar kas issiaiskinot del vezimelio virs 2 metu? maniskei 2 metai, kiek skaiciau, supratau, kad nemokamai.. gal kas susidure realiai? ax.gif
4 skrydžiai kovą su Ryanair buvo viskas gerai. Jau turėjome 2 metus smile.gif.

Man įdomu ar kai vaikui virš 2 metų ar nemokamai keliauna ne tik vežimėlis bet ir autokėdutė? Taisyklės anglų k. taip rašo, bet gal kas gyvai patkrino?

Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2015 08 16, 20:45)

Man įdomu ar kai vaikui virš 2 metų ar nemokamai keliauna ne tik vežimėlis bet ir autokėdutė? Taisyklės anglų k. taip rašo, bet gal kas gyvai patkrino?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2015 08 16, 20:45)

Gyvai pati nepatikrinau kol kas, bet kiek klausinejausi, tai uz vezimeli niekam neteko moket su 2 metu vaiku.
Man tai dar rupi ar autokedute irgi nemokamai skraidina. Skambinausi i Airija netgi klaust. uztikrino kad tikria nemokamai. greitai.lt irgi sake kad nemokamai. bet taip noretusi iki keliones gyvo patvirtinimo kad nereiks susimoket...
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2015 08 17, 13:42)
Gyvai pati nepatikrinau kol kas, bet kiek klausinejausi, tai uz vezimeli niekam neteko moket su 2 metu vaiku.
Man tai dar rupi ar autokedute irgi nemokamai skraidina. Skambinausi i Airija netgi klaust. uztikrino kad tikria nemokamai. greitai.lt irgi sake kad nemokamai. bet taip noretusi iki keliones gyvo patvirtinimo kad nereiks susimoket...

o jus norite autokedute vietoj vezimo ar ir kedute ir vezima?
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 08 17, 16:02)
o jus norite autokedute vietoj vezimo ar ir kedute ir vezima?

Noriu ir vezima ir autokedute veztis.
Atsakyti
Sveiki,
sakykit,kiek galima veztis registruotam 15kg.bagaze buteliu(gerimu,aliejaus)ar yra kazkoks limitas litrais?Ir ar yra kazkam suduze?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelioks @ 2015 08 20, 22:47)
Sveiki,
sakykit,kiek galima veztis registruotam 15kg.bagaze buteliu(gerimu,aliejaus)ar yra kazkoks limitas litrais?Ir ar yra kazkam suduze?

aciu 4u.gif

Galima vežtis, tik gėrimų įsivežimą riboja kiekviena šalis skirtingai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelioks @ 2015 08 20, 22:47)
Sveiki,

aciu 4u.gif

Yra ne suduze, bet isbege, istraukiu degtines butelis, kamstelis nepazeistas, o butelio tik puse like...... gerai kad gryztant, visi rubai slapi buvo, o kvaaaapas lagamina pradarius doh.gif

Beje butelis naujas nepradarytas
Atsakyti
blink.gif o jetau,baisoka daros,nes pas mus bus net ne lagaminas,o diidele kuprine.Tai ja isvis turbut sutrankys doh.gif gal butelius dar papildomai idet i uztraukiamus maisiukus? g.gif
Atsakyti