Švenčia rainiai 30-metį, na bet taip nuobodžiai, nieko širdį glostančio nerandu iš to jų milijono http://www.ryanair.com/lt/
QUOTE(Udrius @ 2015 07 08, 15:28)
na jau apsipirkote bilietų į Ovdą, aš tai jau turiu
kad dar nerodo
QUOTE(k** @ 2015 07 08, 15:42)
kad dar nerodo
yra jau, pirma pusvalandi ar valanda buvo labai geros kainos, dabar jau tokios nebaisiai.. as irgi apsizioplinus nespejau i "geruju" traukini
Sveiki Ar paskutiniu metu labai kabinėjasi prie lagaminų dydžio, ar čia jau kaip pasiseks? Maniškis 2 cm platesnis nei reikalauja Ryanair Lyg ir mizeris, bet ar tilps, jei lieps kišt į rėmus ar dėžę? Pirkti naujo tai nesinori
QUOTE(Karigailė @ 2015 07 10, 10:55)
Sveiki Ar paskutiniu metu labai kabinėjasi prie lagaminų dydžio, ar čia jau kaip pasiseks? Maniškis 2 cm platesnis nei reikalauja Ryanair Lyg ir mizeris, bet ar tilps, jei lieps kišt į rėmus ar dėžę? Pirkti naujo tai nesinori
Niekas negali pasakyti kaip pasiseks būtent Jums, nes skirtingai būna. Kai stovėjom eilėj, mačiau žmonių su akivaizdžiai visiškai netinkamu bagažu ir nieko, praėjo. Bet buvo atvejų kai labai griežtai tikrino. Buvo atvejų kai buvo 2 eilės, vienoj tikrino labai griežtai, kitoj pro pirštus, tada kas pastebėjo persirikiavo
Į rėmus tilps, nes rėmai tikrai platesni, o kartoninės dėžės ko gero neuždės, bet tiksliai nematavau tos dėžės
Uch, teks rizikuot, 2 cm tai ne 2 m Tik dėl visa ko Maximos didelį maišą įsimesiu, kad būtų į ką daiktus persidėti, jei ką Ačiū
Ar realu persėdimas 1val.25 min. Londono Stainsted? Registruotas bagažas bus.
QUOTE(Isila @ 2015 07 14, 11:34)
pagal mane - ne, nes ten dar ir eilę reikia atstovėti, kad patekti į oro uostą. Mano atveju truko ne mažiau nei 45 minutes, nes prieš tai stovėjo dar vieno lėktuvo keleiviai.
Gal kitų patirtis kitokia.
QUOTE(syri @ 2015 07 14, 12:46)
pagal mane - ne, nes ten dar ir eilę reikia atstovėti, kad patekti į oro uostą. Mano atveju truko ne mažiau nei 45 minutes, nes prieš tai stovėjo dar vieno lėktuvo keleiviai.
tada nerizikuosiu, teks ilgiau po orouostą paklajot.
QUOTE(Isila @ 2015 07 14, 11:34)
Nerizikuočiau. Oro uostas ne pats mažiausias, o jei dar lėktuvas suvėluos į STD, tai šakės
Kai jau apturėjau patirties bėgte perbėgti Dublino oro uostą, nes pirmas lėktuvas vėlavo daugiau nei valandą, tai nerizikuoju, pasilieku didesnį laiko tarpą - ypač su registruotu bagažu.
Paskutinį kartą atvykom į oro uostą su registruotu bagažu apie 1,5 val prieš skrydį. Žiaurios eilės kol pridavėme bagažą. Gal tik taip pataikėme.
Durna tvarka, kelių skrydžių registruotas bagažas suplakamas į kelias bendras eiles.
Kol dasikasėme iki vartų įlaipinimas jau buvo prasidėjęs.
Be registruoto bagažo su persėdimu rizikuočiau, tik jaučiu rezervuočiau vietą atskrendančiame lėktuve prie durų.
Jei niekas nepasikeitė per metus laiko, šansų susisukti su registruotu bagažu per tiek mažai laiko nedaug.