Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

[quote=Udrius,2015 07 07, 14:32]
[/quote]
bigsmile.gif tai jei žiūrite per bookingą tai taip smile.gif o jei per agentūras - bus pigiau smile.gif aš tik dabar suku galvą dėl pervežimo... va kas bėda
[/quote]
Iš oro uosto niekas patogiai nekursuoja?

Dar klausimas ax.gif Ar savaitės pakaks? :-)
Atsakyti
aš arba ne ten kažkur žiūriu, arba accuweather visai nešiltus orus rodo vėlyvą rudenį žiemą. pernai sausį pora dienų, net 5-6 c buvo... gruodžio antroj pusėj 16 maximum...

http://www.accuweath...monyr=12/1/2014
Atsakyti
Bus įdomu smile.gif

http://www.verslosav...e-kryptimi.html
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 07 07, 15:43)
o ka ten vezt? iki viesbutuku  1,5-2 km., blogiausiu atveju ir paejet galima..

tai gal nusipirkus bilietuka pas jus galima del viesbuciu  kreiptis?

Labas, tai kad skrydis į Ovdos oro uostą, iš ten iki Ellato kurorto 60 km...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 07 07, 14:54)
Labas, tai kad skrydis į Ovdos oro uostą, iš ten iki Ellato kurorto 60 km...

oi, tikrai, sumaisiau su kitu oro uostu.. bent jau bookinge daug viesbuciu siulo atvezti turistus i miesta. be to, autobusas lyg veza kas valanda..
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2015 07 07, 13:47)
aš arba ne ten kažkur žiūriu, arba accuweather visai nešiltus orus rodo vėlyvą rudenį žiemą. pernai sausį pora dienų, net 5-6 c buvo...  gruodžio antroj pusėj 16 maximum...

http://www.accuweath...monyr=12/1/2014

Pernai gruodžio mėnesį Tel Avive maudėmės ir pasideginom, prie Negyvosios jūros taip pat be problemų, o Eilatas yra daug piečiau ir, kiek stebėjom orus būdami Izraelyje, tai ten visada šilčiau būdavo.

Mane ši nauja kryptis vilioja ne tiek dėl paties Izraelio (skrydžiai į Tel Avivą man labiau prie dūšios, nes kurortuose ilsėtis nemėgstu), o dėl ranka pasiekiamos Jordanijos.
Atsakyti
Turėkite omenyje, kad šalia pat Egipto Tabos kurortas ir 200 km iki Šarm el Šeicho, taip kad tai tikrai alternatyva Egiptui
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 06 24, 09:36)
Ar i tel app atsisiuskit, nereiks ir spauzdint. rolleyes.gif

Ne visose šalyse appsai "užskaitomi".

QUOTE(k** @ 2015 07 07, 13:43)
Iš  oro uosto niekas patogiai nekursuoja?
Dar klausimas ax.gif  Ar savaitės pakaks? :-)

Oro uoste išsinuomokite automobilį ir pirmyn į kelionę po Izraelį! Tokioje šalyje nuodėmė praleisti laiką tiesiog kurorte : ) Juolab, kad pats Eilatas kaip kurortas, mano akimis, niekuo neypatingas. Tiesa, šalis brangi (tačiau verta kiekvieno cento biggrin.gif ), bet gerai ir protingai atlikus namų darbus, išlaidas galima optimizuoti iki padorumo ribos.
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2015 07 07, 21:05)
Ne visose šalyse appsai "užskaitomi".
Oro uoste išsinuomokite automobilį ir pirmyn į kelionę po Izraelį! Tokioje šalyje nuodėmė praleisti laiką tiesiog kurorte : ) Juolab, kad pats Eilatas kaip kurortas, mano akimis, niekuo neypatingas. Tiesa, šalis brangi (tačiau verta kiekvieno cento biggrin.gif ), bet gerai ir protingai atlikus namų darbus, išlaidas galima optimizuoti iki padorumo ribos.

kad tolokai tos istorines vietos is to kurorto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 07 liepos 2015 - 20:08
QUOTE(Nada... @ 2015 07 07, 20:08)
kad tolokai tos istorines vietos is to kurorto  g.gif

Tolokai. Bet įveikiamas tas atstumas netgi pernelyg neskubant. Šalis nedidelė, keliai geri, kraštovaizdžiai pribloškiantys, servisas komfortabilus. Iš Eilato išvažiavę iš karto mėgaujatės Negevo dykuma, ten ir nakvynę kupranugarių rančoje galima pasiorganizuoti, puikūs įspūdžiai. Toliau -- Negyvoji jūra, Masadas. Jeruzalė absoliučiai nokautuojanti smile.gif Be to, jei norisi į pliažą, juk ne tik Eilatas yra prie jūros, kurortų yra ir prie Viduržemio jūros, jau minėtos Negyvosios jūros (įdomu juk paplaukioti karštame aliejuje biggrin.gif ), Tiberio ežero (tik įsivaizduokite, viena šalis ir trys jūros + biblijinis ežeras!) .
Mes pernai per 8 dienas apvažiavome šalį pradedant Tel Avivu (čia atskridome/išskridome ir paėmėme/grąžinome automobilį), kylant iki pat Tiberio ežero viršaus, jį apvažiavome, leidomės iki Eilato, o tada kita puse grįžome į pradinį tašką. Tiesa, reikia paminėti, kad tik du kartus nakvojome tame pačiame taške -- Jeruzalėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ether: 07 liepos 2015 - 20:25
QUOTE(ether @ 2015 07 07, 21:22)
Tolokai. Bet įveikiamas tas atstumas netgi pernelyg neskubant. Šalis nedidelė, keliai geri, kraštovaizdžiai pribloškiantys, servisas komfortabilus. Iš Eilato išvažiavę iš karto mėgaujatės Negevo dykuma, ten ir nakvynę kupranugarių rančoje galima pasiorganizuoti, puikūs įspūdžiai. Toliau -- Negyvoji jūra, Masadas. Jeruzalė absoliučiai nokautuojanti smile.gif Be to, jei norisi į pliažą, juk ne tik Eilatas yra prie jūros, kurortų yra ir prie Viduržemio jūros, jau minėtos Negyvosios jūros (įdomu juk paplaukioti karštame aliejuje biggrin.gif ), Tiberio ežero (tik įsivaizduokite, viena šalis ir trys jūros + biblijinis ežeras!) .
Mes pernai per 8 dienas apvažiavome šalį pradedant Tel Avivu (čia atskridome/išskridome ir paėmėme/grąžinome automobilį), kylant iki pat Tiberio ežero viršaus, jį apvažiavome, leidomės iki Eilato, o tada kita puse grįžome į pradinį tašką. Tiesa, reikia paminėti, kad tik du kartus nakvojome tame pačiame taške -- Jeruzalėje.

taip graziai aprasete biggrin.gif o kaip rasti tas kupranugariu rancas, gal kontakta koki turite?

ziuriu, reikia kraustytis i Izraelio tema jau smile.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų grįžau, bet iki Eilat'o nevažiavome. Nežinojau apie naują kryptį, bus puiki galimybė ir pietinę dalį apvažiuoti. Mums labai patiko.
Atsakyti