Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(tute28 @ 2015 06 24, 10:36)
Kas  jum bilietus atsius el.pastu nnesupratau?
O viesbuty visai imanoma, parasykit email ir pasiklauskit is anksto. Ar i tel app atsisiuskit, nereiks ir spauzdint. rolleyes.gif

Žmogus perka per tarpininką. Taip suprantu. Ir tarpininkas turi klientui atsakyti į visus rūpimus klausimus, nes už tai gauna pinigus. Tik kodėl nedrįsta klientas jų klausti
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 06 24, 10:36)
Ar i tel app atsisiuskit, nereiks ir spauzdint. rolleyes.gif

Ir tikrai tada nereikia popieriniu bilietu?
QUOTE(syri @ 2015 06 24, 12:18)
Žmogus perka per tarpininką. Taip suprantu.  Ir tarpininkas turi klientui atsakyti į visus rūpimus klausimus, nes už tai gauna pinigus. Tik kodėl nedrįsta klientas jų klausti

Aha, per agentura. Visad pati organizuodavausi ir man budavo aisku su tais chekinais. O dabar g.gif
O tarpininku tai zinoma, kad paklausiu, bet pries tai norejau pati zinot variantus. Nes man cia naujiena, kad tik 7 d pries atsiuncia.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 06 24, 16:57)

Aha, per agentura. Visad pati organizuodavausi ir man budavo aisku su tais chekinais. O dabar g.gif
O tarpininku tai zinoma, kad paklausiu, bet pries tai norejau pati zinot variantus. Nes man cia naujiena, kad tik 7 d pries atsiuncia.

jei norit turėt anksčiau tuos bilietus, tai dar kitas variantas - susimokėti už vietas, ir gausit viską kartu. Bet ar verta? Visuose miestuose gi yra teikiamos tokios paslaugos - interneto kavinės.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 06 24, 14:57)

Na taip, nereikia, bet is karto nesupratau, kad pirkot per perdavejus, tai kaip per juos, nezinau g.gif
Atsakyti
Laba diena, nepykit smarkiai jei pasikartosiu mirksiukas.gif
Skrendam trise į Londoną tik su rankiniu bagažu, vienam iš mūsų 16 metų. Kiek galima turėti blokų cigarečių? Po 4 kiekvienam suaugusiam: viso 8? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 06 29, 14:30)
Laba diena, nepykit smarkiai jei pasikartosiu  mirksiukas.gif
Skrendam trise į Londoną tik su rankiniu bagažu, vienam iš mūsų 16 metų. Kiek galima turėti blokų cigarečių? Po 4 kiekvienam suaugusiam: viso 8? Ačiū

http://www.perpasaul...a.d?id=64088980
Atsakyti
Ar matėt, pirkot? Į Kopenhagą iš Kauno liepos mėnesį bilietų po eurą padavė, pirmyn atgal 2 eurai su centais. Jau nusipirkau, dviem sumokėjom 4 eurus su centais biggrin.gif Bet reik paskubėti, kai kuriom dienom jau išparduota.
Atsakyti
aha, jau organizuojama viskas laugh.gif
Atsakyti
Bet tirpsta/brangsta bilietai akyse biggrin.gif Kol suderinau su bendrakeleiviu norimą datą rugpjūčiui, bilietų nebeliko... Iš to pykčio nupirkau savo nuožiūra liepą, teks jam prisitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
mum tai dar kažkaip bais pasisekė, ramiai išsirinkom datą, pakalbėjom, nusipirkom ir ėjom hostelio ieškot biggrin.gif O dabar jau nebėr bilietų beveik biggrin.gif
Atsakyti
Keletas pigių po eurą bilietų dar liko

http://www.verslosav...-Kopenhaga.html
Atsakyti
mes tai jau nebespejom. labai gaila. idomu ar daznai tokias nuolaidas daro? manau kad ne smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti