Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Taip, dabar pikas ir registruotas bagažas brangesnis nei jis būna rudenį, žiemą ar pavasarį. Bet tikrai jis nepabrangsta po check-in'o.
Atsakyti
Kalba eina ne po checkino, o perkant registruota bagaza kartu su bilietu ir atskirai. Na jau kelis kartus pirkau ir tikrai buvo brangesnis. Perkant kartu su bilietu kainavo 15kg-25e, nepirkau, nusipirkau tik bilieta. Tada veliau sugalvojau, kad reik bagazo, mokejau 30e.
Atsakyti
Labas vakaras, treciadieni skrendu su Ryanair i Londona smile.gif Visad skridau uzsakomaisiais, i kurortus,su registruotu lagaminu, pirma karta tik su rankiniu skrisiu. Noriu paklaust del to mazo moterisko rankinuko, jis pagal auksti aukstesnis kokiais 8 cm, kazi leis nestis ? Mano kasdienis rankinukas, negi pirkt daba kita vien del keliones g.gif
Dar noriu paklausti, ar galima turet sketi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 14 birželio 2015 - 20:54
Laba diena, ar neatims, jei rankiniame bagaže turėsiu vaistų: antibiotikų, nuo kosulio, kokių nors vitaminų, pvz. nakvišų kapsulių? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 06 17, 08:31)
Laba diena, ar neatims, jei rankiniame bagaže turėsiu vaistų: antibiotikų, nuo kosulio, kokių nors vitaminų, pvz. nakvišų kapsulių? Ačiū  4u.gif

kiek zinau, jei tai nedidelis kiekis tikrai neturetu nieko sakyti ir jei antibiotikams turit recepta irgi nieko neturetu sakyti. bet gal kas nors kitas prakonsultuos dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 06 17, 10:13)
kiek zinau, jei tai nedidelis kiekis tikrai neturetu nieko sakyti ir jei antibiotikams turit recepta irgi nieko neturetu sakyti. bet gal kas nors kitas prakonsultuos dar  4u.gif

Kiekis bus jei antibiotikų tai max 3 dėžutės. Recepto tai neturėsiu, nes vaistinėje paima, bet čekius turėsiu. Nu bus matyti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 17 birželio 2015 - 14:06
QUOTE(ErikaN @ 2015 06 17, 15:05)
Kiekis bus jei antibiotikų tai max 3 dėžutės. Recepto tai neturėsiu, nes vaistinėje paima, bet čekius turėsiu. Nu bus matyti, ačiū  4u.gif

aš paprašiau ir vaistinėje man padarė receptų kopijas dėl viso pikto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 17 birželio 2015 - 14:20
Čia tiems, kas stresuoja dėl bagažo sumažinimo smile.gif

http://www.verslosav...sumazinimo.html
Atsakyti
sveiki, as siek tiek pasimetusi, arba kazko nesuprantu...kai prisijungiu prie savo paskyros man nerodo jokiu skrydziu , cia taip turi buti? ta prasme jokiu rezervuotu skrydziu...tai kaip man check-in reikes padaryti? kas cia gali buti? laiska su skrydzio rezervacijos kodu esu gavusi...iki skrydzio liko 23 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 06 20, 08:48)
sveiki, as siek tiek pasimetusi, arba kazko nesuprantu...kai prisijungiu prie savo paskyros man nerodo jokiu skrydziu , cia taip turi buti? ta prasme jokiu rezervuotu skrydziu...tai kaip man check-in reikes padaryti? kas cia gali buti? laiska su skrydzio rezervacijos kodu esu gavusi...iki skrydzio liko 23 d.  g.gif

Turi rodyt, gal ne ten ziurit? Bet kad rodytu skrydi, reik eit i Manage booking, suvest rez nr, email, tada rodys skrydi.
Atsakyti

Sveiki, gal kas patarsite:
Pagal naujus Ryanair avia kompanijos sąlygas, registracija į skrydį galima tik 7d. iki skrydžio ir ne vėliau nei 2val iki skrydžio. Todėl atgalinius skrydžio bilietus nusiųsime Jums el.paštu.

Tai realiai atgalinius bilietus gauti galim jau isskridimo diena doh.gif gerai jei juos gautume dar budami lt, o jei jau isskride? Kaip jus darot? Kur atsispaudinat? Kokiam viesbuty turbut be sansu?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 06 24, 08:21)
Sveiki, gal kas patarsite:
Pagal naujus Ryanair avia kompanijos sąlygas, registracija į skrydį galima tik 7d. iki skrydžio ir ne vėliau nei 2val iki skrydžio. Todėl atgalinius skrydžio bilietus nusiųsime Jums el.paštu.

Tai realiai atgalinius bilietus gauti galim jau isskridimo diena doh.gif  gerai jei juos gautume dar budami lt, o jei jau isskride? Kaip jus darot? Kur atsispaudinat? Kokiam viesbuty turbut be sansu?

Kas jum bilietus atsius el.pastu nnesupratau?
O viesbuty visai imanoma, parasykit email ir pasiklauskit is anksto. Ar i tel app atsisiuskit, nereiks ir spauzdint. rolleyes.gif
Atsakyti