Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(tute28 @ 2015 05 26, 10:48)
O man nera durnu klausimu  schmoll.gif Jei zmogus nezino, tai ir klausia, nematau nieko blogo/keisto/duurno unsure.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ir net jei užduodi kvailą klausimą, tai tik dėl to, kad sužinotum, išmoktum.
Atsakyti
Dalinuosiu info, kad isskrendant is Rygos neberenkamas 7 EUR mokestis.

Security charge

As of 1 April 2015, the passengers of the airline Ryanair will not need to buy the security coupons, as Ryanair has agreed to include the security charge into its fare
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2015 05 25, 16:54)
Spėju, ne per Ryanair svetainę ieškot?
Kaip tik ir kalbame paskutinėmis žinutėmis, kad Ryanair nedaro jungiamųjų skrydžių. Vadinasi, turėsite Londone pasiimti bagažą ir vėl jį priduoti (registruotis į antrą), Ir mokėti už jį 2 (ar 4, jei pirmyn atgal skrisit)  kartus.

bandžiau pas juos, bet lapkričiui jie dar nieko neduoda. Pasinaudojau Skyscanner.

QUOTE(Udrius @ 2015 05 25, 17:52)
Siek tiek nesupratau, o kodel is kauno tiesioginiai netinka? O kuriam puslapyje ziurejote?

Ir beje tarp londono ir edinburgo tikrai ryanair skrenda, ne easyjet?

Naudojausi Skyscanner, jis man Ryanair parodė g.gif

Tiesioginis man būtų super, bet man jo niekur nemeta doh.gif Ryanair lapkričiui išvis nieko nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 05 27, 12:23)
bandžiau pas juos, bet lapkričiui jie dar nieko neduoda. Pasinaudojau Skyscanner.
Naudojausi Skyscanner, jis man Ryanair parodė  g.gif

Tiesioginis man būtų super, bet man jo niekur nemeta  doh.gif Ryanair lapkričiui išvis nieko nerodo.

Ryanair žiemos sezonu iš Kauno į Edinburgą neskraido - dukra ten gyvena, tai aš maršrutus išstudijavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 05 27, 19:40)
Ryanair žiemos sezonu iš Kauno į Edinburgą neskraido - dukra ten gyvena, tai aš maršrutus išstudijavusi 4u.gif

gal galit pasidalint patirtim?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 05 27, 22:46)

kada Jums reikia, pasižiūrėtumėm...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 05 27, 21:46)

Mano patirtis kiek specifinė, nes neretai tenka buvoti UK, tad stengiuos tuo pačiu prasukt ir pro Edinburgą, patogiausia, žinoma - iš Kauno tiesioginiu su Ryanair, bet yra tekę visaip keliaut. Paprastai skyscannery pasižiūriu pigiausių skrydžių į UK, o tada žiūriu, gal yra traukinys, važiavau ir iš Doncasterio, ir iš Mančesterio, thetrainline.com išmeta neblogų pasiūlymų 4u.gif

Bet šiaip nieko gero - jei iš Vilniaus, tai su ilgu connection'u ir brangu, jei iš Kauno - tai tik nuo balandžio iki lapkričio. Kalėdoms dukrą parsiskraidinsiu, turbūt, su Brussels airlines su persėdimu BRU.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 27, 20:53)
kada Jums reikia, pasižiūrėtumėm...

man reikia ne mažiau kaip savaitei ir kad būtinai įeitų lapkričio 14 d. Skrisim 3: 1 suaugęs ir 2 vaikai virš 2 metų. Registruojamą bagažą tikrai imsiu.
Atsakyti
Sveiki, aš su Ruanair skridau senokai, pagal senąją tvarką. Dabar pirkau bilietus sau ir vaikui. Bandžiau chech in padaryti ankščiau, suvedžiau asmeninius duomenis, dok numerius ir neleido be nemokamų vietų. Sulaukiau galimo chech in laikotarpio, bet duomenų suvesti jau nebereikėjo. ar galėjo būti, kad išsisaugojo? Boarding bilietus atsispausdinau, pavardės su kodukais, bet jokių asmens duomenų nerašo. Ar taip turi būti, jau nebepamenu...
o antras dalykas, mane sugluminęs, kad priskirtos vietos 12A, 12B, nors už vietas nemokėjau. Ar neprivers manęs ten vietos mokėtis už automatiškai priskirtas geresnes vietas?
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2015 05 29, 09:57)
Sveiki, aš su Ruanair skridau senokai, pagal senąją tvarką. Dabar pirkau bilietus sau ir vaikui. Bandžiau chech in padaryti ankščiau, suvedžiau asmeninius duomenis, dok numerius ir neleido be nemokamų vietų. Sulaukiau galimo chech in laikotarpio, bet duomenų suvesti jau nebereikėjo. ar galėjo būti, kad išsisaugojo? Boarding bilietus atsispausdinau, pavardės su kodukais, bet jokių asmens duomenų nerašo. Ar taip turi būti, jau nebepamenu...
o antras dalykas, mane sugluminęs, kad priskirtos vietos 12A, 12B, nors už vietas nemokėjau. Ar neprivers manęs ten vietos mokėtis už automatiškai priskirtas geresnes vietas?

Registruojantis likus 7d iki skrydzio, vietas sistema paskiria nemokamai. Duomenis taip, issaugo. Jei dar sakysim atgalinis uz kokiu 10 d ar daugiau, tai taippat bus duomenys jau suvesti registruojantis 4u.gif Ant bilieto tik vardas/pavarde buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 29 gegužės 2015 - 11:04
QUOTE(tute28 @ 2015 05 29, 11:59)
Registruojantis likus 7d iki skrydzio, vietas sistema paskiria nemokamai. Duomenis taip, issaugo. Jei dar sakysim atgalinis uz kokiu 10 d ar daugiau, tai taippat bus duomenys jau suvesti registruojantis 4u.gif Ant bilieto tik vardas/pavarde buna.

Ačiū už greitą atsakymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patrarti dėl antro rankinio bagažo? Ar jo svoris skaičiuojamas prie to pagrindinio ( iki 10 kg.) Ar jis visai nesveriamas, tik matuojamas ( 30-20-20 )?
O jei keliais cm didesnis?
Atsakyti