Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Tete2006 @ 2015 05 24, 11:28)
Ir dar bagažas turi tilpti po kėde, nes kitaip apmokestina.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir vietą kur sėdėt oro uoste tau paskiria !

Į durnus klausimus - durni atsakymai, teisingai. Na kaip gali aplamai kilti toks klausimas, ar galima išeiti iš oro uosto. Na logiškai gi pagalvokit, žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2015 05 25, 10:33)
Ir vietą kur sėdėt oro uoste tau paskiria !

Į durnus klausimus - durni atsakymai, teisingai. Na kaip gali aplamai kilti toks klausimas, ar galima išeiti iš oro uosto. Na logiškai gi pagalvokit, žmonės.

Na kodėl taip jau - klausimas logiškas. Gerai, kad Ryanair skraido po šengeno zoną. O Tu pabandyk išeiti iš oro uosto tarkime Maskvoje kai skrydis jungtinis ?

Ir aš pats kažkada tranzito zonoje Vokietijoje sėdėjau 12 valandų, nes tada reikėjo vokiečių vizos.

Atsakyti
tai dabar jūs man žioplai išaiškinkit. Man reik į Edinburgą. Pasieiškau skrydžių, man ten meta, kad su Ryanair persėdimas Londone ir tada jau į galutinį tikslą. Abu skrydžiai su tuo pačiu Ryanair. Tai aš turėčiau po pirmo skrydžio pasiimti bagažą ir tada registruotis į antrą? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 05 25, 17:00)
tai dabar jūs man žioplai išaiškinkit. Man reik į Edinburgą. Pasieiškau skrydžių, man ten meta, kad su Ryanair  persėdimas Londone ir tada jau į galutinį tikslą. Abu skrydžiai su tuo pačiu Ryanair. Tai aš turėčiau po pirmo skrydžio pasiimti bagažą ir tada registruotis į antrą?  g.gif  doh.gif

Spėju, ne per Ryanair svetainę ieškot?
Kaip tik ir kalbame paskutinėmis žinutėmis, kad Ryanair nedaro jungiamųjų skrydžių. Vadinasi, turėsite Londone pasiimti bagažą ir vėl jį priduoti (registruotis į antrą), Ir mokėti už jį 2 (ar 4, jei pirmyn atgal skrisit) kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 25 gegužės 2015 - 16:56
QUOTE(Isila @ 2015 05 25, 18:00)
tai dabar jūs man žioplai išaiškinkit. Man reik į Edinburgą. Pasieiškau skrydžių, man ten meta, kad su Ryanair  persėdimas Londone ir tada jau į galutinį tikslą. Abu skrydžiai su tuo pačiu Ryanair. Tai aš turėčiau po pirmo skrydžio pasiimti bagažą ir tada registruotis į antrą?  g.gif  doh.gif

Siek tiek nesupratau, o kodel is kauno tiesioginiai netinka? O kuriam puslapyje ziurejote?

Ir beje tarp londono ir edinburgo tikrai ryanair skrenda, ne easyjet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 25 gegužės 2015 - 18:07
QUOTE(Isila @ 2015 05 25, 16:00)
Pasieiškau skrydžių, man ten meta, kad su Ryanair  persėdimas Londone

Jei iš LT skrendate http://www.ryanair.c...date=2015-07-06
Atsakyti
Sveiki, ar ryanair nutrauke skrydzius is kauno i frankfruta? Dar pries kelias savaites buvo bilietu labai gerom kainom, o dabar rodo, kad skrydziu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 05 25, 22:31)
Sveiki, ar ryanair nutrauke skrydzius is kauno i frankfruta? Dar pries kelias savaites buvo bilietu labai gerom kainom, o dabar rodo, kad skrydziu nera doh.gif

tai seniai nėra , iš vilniaus dabar tiek ryanair tiek wizzair skraido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 25, 10:11)
Na kodėl taip jau - klausimas logiškas. Gerai, kad Ryanair skraido po šengeno zoną. O Tu pabandyk išeiti iš oro uosto tarkime Maskvoje  kai skrydis jungtinis ?

Jei turi reikiamus dokumentus (vizas) - laisvai.
Norit pasakyt, kad dar yra žmonių, kurie nežino, kad po ES judėjimas laisvas ir kai teiraujasi ar galės išeit iš oro uosto Edinburge - tai nėra durnas klausimas? biggrin.gif Ne apie Maskvą gi teiravosi ir ne aplamai, o apie labai konkretų miestą. Kur čia logika šiame klausime?
Atsakyti
QUOTE(tintintina @ 2015 05 26, 09:31)
Jei turi reikiamus dokumentus (vizas) - laisvai.
Norit pasakyt, kad dar yra žmonių, kurie nežino, kad po ES judėjimas laisvas ir kai teiraujasi ar galės išeit iš oro uosto Edinburge - tai nėra durnas klausimas?  biggrin.gif Ne apie Maskvą gi teiravosi ir ne aplamai, o apie labai konkretų miestą. Kur čia logika šiame klausime?

na nereikia pulti taip žmonių smile.gif na neskraido žmogus su ryanair tai būtina pykti ? Jūs irgi kažkada pirmą kartą skridote, irgi ne viską žinojote...
Atsakyti
O argi aš puolu biggrin.gif . Situacijos šaržavimas nėra puolimas. Nei aš mokiau, nei pamokslavau, nei išvadinau kaip nors smile.gif.
Ir argi pykstu? biggrin.gif
Negi tik tokios emocijos įmanomos ? rolleyes.gif
Atsakyti
O man nera durnu klausimu schmoll.gif Jei zmogus nezino, tai ir klausia, nematau nieko blogo/keisto/duurno unsure.gif
Atsakyti