Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 05 19, 13:20)
Ne gi taip sunku smile.gif?

Nuoroda

tongue.gif o kiek jums išmetė variantų po taško? Man bent tris, todėl ir klausiu. Ir kaip nekeista, lygiai pagal tokią pačią nuorodą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 05 19, 20:25)
tongue.gif o kiek jums išmetė variantų po taško? Man bent tris, todėl ir klausiu. Ir kaip nekeista, lygiai pagal tokią pačią nuorodą  tongue.gif

ar skirtuma pastebejote tarp visu nuorodu?
i ta pati .net nukreipiama automatiskai:) tongue.gif
Atsakyti
sveikos,

registruojantis pries 7 dienas. Idomu ar pagal skydzio laika skaiciuoja, ar tiesiog dienas. Noreciau uzsiregistruoti dar namuose griztamam reisui.

Atsakyti
Dienas...

O man klausimukas dek persedimu...realus persedimas Frankfurte 1.40 val? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2015 05 20, 20:00)
sveikos,

registruojantis pries 7 dienas. Idomu ar pagal skydzio laika skaiciuoja, ar tiesiog dienas. Noreciau uzsiregistruoti dar namuose griztamam reisui.

Pagal dienas
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2015 05 20, 21:45)
Dienas...

O man klausimukas dek persedimu...realus persedimas Frankfurte 1.40 val?  g.gif

tirkai realus ir viskas ok,
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2015 05 20, 20:45)
O man klausimukas dek persedimu...realus persedimas Frankfurte 1.40 val?  g.gif

Mes Frankfurte turėsim 1,25 val., tai jei į lėktuvą žaibas netrenks (tfu tfu tfu), tikiuosi su rankiniu bagažu spėsim : )
Atsakyti
ieškau skrydžio į Edinburgą, Raynair pagal kainą geriausiai. Bet ten persėdimai 12 val, 19 ir net 23 val. Tai kilo toks klausimas: ar aš turėčiau orouoste sėdėt, ar galiu išeit? Su vaikais skrendu, pasimčiau viešbutį, pernakvočiau ir bėdos nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 05 22, 10:53)
ieškau skrydžio į Edinburgą, Raynair pagal kainą geriausiai. Bet ten persėdimai 12 val, 19 ir net 23 val. Tai kilo toks klausimas: ar aš turėčiau orouoste sėdėt, ar galiu išeit?  Su vaikais skrendu, pasimčiau viešbutį, pernakvočiau ir bėdos nebūtų.

Tarp skrydžių darot ir einat, važiuojat kur norit 4u.gif
Atsakyti
net jei skrydžiai jungiamieji? g.gif visada skridau su trumpais persėdimais, o čia.. tai ir nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar galima pasiimti paspirtuka i bagaza?
Atsakyti
Jei sutalpinsi smile.gif
Atsakyti