Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(eling @ 2015 05 17, 14:10)
Laba diena,

paaiškinkite prašau, gal aš ko nesuprantu: ar yra kokie niuansai registruotis, kai bilietas nupirktas iš karto į abi puses, t.y. skrydis pirmyn po savaitės ir atgal lygiai po mėnesio. Kaip užsiregistruoti ir asispausdinti bilietą tik pirmyn? Kolkas nepavyksta išsiaiškinti ir sėkmingai tai padaryti.  4u.gif

kai suvedi duomenis, tada registruojantis i priekį spaudi randomly located seats, kai pasirodo registracija atgal tada spaudi no i will check later ir registruojiesi toliau. Registruojantis atgal antrą kartą duomenų suvesti nereikia, tiesiog spaudi registruotis ir tiek
Atsakyti
mes check in dareme kai tik leido (uz vietas nemokejom), ir abu kartus gavome paskutineje eileje - viena vieta prie lango, kita vidurine smile.gif
man tai visai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 17, 14:42)
kai suvedi duomenis, tada registruojantis i priekį spaudi randomly located seats, kai pasirodo registracija atgal tada spaudi no i will check later ir registruojiesi toliau. Registruojantis atgal antrą kartą duomenų suvesti nereikia, tiesiog spaudi registruotis ir tiek

O ką reiškia randomly located seats blush2.gif , pas mane registracija lietuvių k. (aš ne anglistė) smile.gif
Atsakyti
Išvada, kad nėra mums suprantamos sistemos, kaip skirstomos vietos pagal tai, kada darom registraciją g.gif Tai nuo galo, tai nuo vidurio...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2015 05 17, 19:42)
O ką reiškia randomly located seats  blush2.gif , pas mane registracija lietuvių k. (aš ne anglistė) smile.gif

atsitiktinai parinktos vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 17, 19:09)
atsitiktinai parinktos vietos smile.gif

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Kur būtų galima įsigyti maišelių skystiems reikmenims susidėti?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 05 18, 09:23)

oro uoste
Atsakyti
Kai paskutinį kartą skridome, tai pirkti buvo tik daug mažesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 05 18, 07:23)

Tinka bet kokie uzsegami maiseliai, tik aisku nepedideli. As vezuosi sudejus i IKEA uzsegamus. Oro uoste 2e kainuoja vienas maiselis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 18 gegužės 2015 - 09:57
QUOTE(tute28 @ 2015 05 18, 10:57)
Tinka bet kokie uzsegami maiseliai, tik aisku nepedideli. As vezuosi sudejus i IKEA uzsegamus. Oro uoste 2e kainuoja vienas maiselis  doh.gif

Ačiū, reiks paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 05 18, 11:08)
Ačiū, reiks paieškoti.

jei skrydis iš VNO, tai ten paprastai tie maišeliai nemokami prieš konvejerį padėti.
Kaune - mokami.
Atsakyti