QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 04, 16:48)
aš, aš auginčiau
kur pasirašyti?
bet čia tokia provokacija, ar ne? Tipo, jei pasisakot prieš abortą, pačios ir auginkit, o mes tai pasisakom už abortą, tai kas mums rūpi kaip ji gyvens, savo daržo žiūrim
jei moteris nuspręstų gimdyti ir sakytų - gal galit kuo nors pagelbėti, tai koks būtų jūsų atsakymas? Pati taip nusprendei, pati ir sukis? Ar gal ne?

bet čia tokia provokacija, ar ne? Tipo, jei pasisakot prieš abortą, pačios ir auginkit, o mes tai pasisakom už abortą, tai kas mums rūpi kaip ji gyvens, savo daržo žiūrim

jei moteris nuspręstų gimdyti ir sakytų - gal galit kuo nors pagelbėti, tai koks būtų jūsų atsakymas? Pati taip nusprendei, pati ir sukis? Ar gal ne?
As pasisakau uz aborta jei moteris taip nuspres. Bet lygiai taip pat uzauginciau vaika, beje ne tik hipotetiskai, bet ir gyvenime tai dariau.
Taip, as taip pasakyciau bet kokiu atveju, nes ji rinkosi, net nesvarbu ka pasirinks, tai jos pasirinkimas ir butent to pasirinkimo pasekmes, kurios niekur nedings, jos moteri parsekios visa jos gyvenima, bet netiakos nei jusu ir nei mano gyvenima.