Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyti ar negimdyti

QUOTE(Eglija123 @ 2015 03 25, 20:09)
Gal ji pasiskaičius jūsų šlykščių komentarų jau atsikratė to vaikelio? Bet, žinoma, tai tik jos atsakomybė, jūsų pasisakymai čia ne prie ko...

Nejuokinkit. O kaip žodžio laisvė, asmeninė nuomonė? Kodėl jums taip skauda širdį dėl svetimų negimusių vaikų? Nenorit jau gimusiais pasirūpint?
Atsakyti
QUOTE(Eglija123 @ 2015 03 25, 21:09)
Gal ji pasiskaičius jūsų šlykščių komentarų jau atsikratė to vaikelio? Bet, žinoma, tai tik jos atsakomybė, jūsų pasisakymai čia ne prie ko...

Kaip ir jus nenesite atsakomybes, jei ji ta vaikeli pasiliktu 4u.gif
Jus to vaikleio neauginsit, nesirupinsit. O svarbiausia, jusu sazine bus rami, galimai net viduje pliuspunktuka pasidesite, nes jums svarbu tik embrionas, bet ne zmogaus t.y. motinos, esamo vaiko, busimo vaiko orus gyvenimas.
Atsakyti
Eglija123, bent jau man visokiu video vaizdeliu galite nedeti 4u.gif Manes tokie dalykai nejaudina mirksiukas.gif Ypac kai as tu turiu vaika ir puikiausiai zinau, kad vaikui uzauginti vien meiles neuztenka.

O kodel as tureciau jausti atsakomybe? Autore pati sau issirinko vyra, pati sugule i lova, pati pagimde vaikiuka, pati nusprende palikti vyra. Jinai pati turi gyventi gyvenima, koki ji pati renkasi. Autore paklause - as atsakiau. Jei jums mano pasakymai netinka, per slykstus, galite ramiai deti ignora tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglija123 @ 2015 03 25, 21:23)
Sakykim, kad turiu žmogiškesnį požiūrį į gyvybę. Ir tikėkimės išeis susilaikyti nebeužsukus į šitą forumą, kuris savo pavadinime dėl neaiškių priažasčių talpina žodį "mama".

Jus taip vertinant, OK. O as vertinu priesingai jusu vertinima. Bet manau, kad mano vertinimas neturi teise zeisti jus, vien todel kad jam nepritariu mirksiukas.gif

Ir pagaliau kad patenkinti savo puikybe, ar suteikti savo vertinimui svarumo, man nereikia manipuliuoti savoka, tokia kaip zmogiskumas. Mes visi zmones, nepriklausomai kad turime skirtingas nuomones.

Ir dar, jusu ziniai, ne visos yra motinos kurios pagimdo. Dazniausiai mamomis vadinamos kurios isaugino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 kovo 2015 - 21:03
QUOTE(klumpele @ 2015 03 25, 14:49)
Tą ir reiškia, kad norėdama praplėsti vaiko akiratį, vešite į havajus, o ne knygutes vartysite.
Neįsižeiskite, bet vat na gajus dar tas ubagų mentalitetas Lietuvoje. Ipodai Ipadai vis dar atrodo prabanga ir vaiko užgaida doh.gif

Jei jums paskaityt vaikui pasaka pries miega ar pavartyt knygute atrodo ubago mentalitetas, nera ko stebetis, kad paskui uzauga tokie zmones kaip autores vyras.
Atsakyti
Off-topic, bet viešai klausėt, viešai turiu ir atsakyt:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 22, 20:55)
Žinokit akus išvertus skaičiau taisykles net 2 kartus, bet niekur neradau, kad būtų apie tai parašyta. Gal galite nuorodą mestelėt? Tiesiog įdomu.

Aš irgi, žinokit, akis išvertus skaičiau taisykles kelis kartus ir faktas vienas - jūs teisi! Nėra tokio punkto. Tą "nerašytą taisyklę" turbūt tik aš ir keletas senbuvių prisimenam.
Neįmesiu nuorodos, turiu atsiprašyt, kad dėl to draudimo cituoti žinutes, klydau.
Bet nebūčiau žemaitė, vis vien neleisiu naudotis cituotomis žinutėmis iš kitų temų, kai kyla pykčiai ir kai jos naudojamos ne geram tikslui smile.gif

! 
Eglija123, sumaišėt forumo skyrelį ir temas. Ši tema skirta ne man, ji turi savo autorę, o pretenzijas dėl moderavimo nagrinėja Forumo Administracija - į ją ir kreipkitės. Norint pasakyti kažką asmeniškai yra asmeninių žinučių funkcija.

Komentarai, nuorodos ne į temą liks viešai nepasiekiami, kad reikalui esant man būtų galima sutramdyti jūsų melą, kišimąsi į mano privatų gyvenimą bei mano nepilnamečių vaikų linksniavimą.
Atsakyti
QUOTE(rosie10 @ 2015 03 25, 19:14)
Jei jums paskaityt vaikui pasaka pries miega ar pavartyt knygute atrodo ubago mentalitetas, nera ko stebetis, kad paskui uzauga tokie zmones kaip autores vyras.

Neatrodo, jog knygutes paskaityma laiko ubago mentalitetu. Veikiau apsiribojima knygutes skaitymu ir didesniu noru laikyma bereikalinga prabanga ar uzgaida.
Atsakyti
Man atrodo, būtų naudingiau ir sveikiau kiekvienam savo moralės žiūrėti, užuot lindus į kito dūšią. Mažiau reikėtų aiškinti, kiek vaikų kam auginti.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 28, 17:53)
Man atrodo, būtų naudingiau ir sveikiau kiekvienam savo moralės žiūrėti, užuot lindus į kito dūšią. Mažiau reikėtų aiškinti, kiek vaikų kam auginti.

drinks_cheers.gif Betgi idomu lysti i kitu gyvenimus, kai savo idealiai sutvarkytas. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzastyn @ 2015 03 25, 10:19)
Užsiauginsit abu vaikus ir viena. Ne tiek dar moterys vienos padaro ir nesakykit, kad jūs per silpna tam. Kiekviena įgauna jėgų, kai to reikia.
Su vyru skirkitės, jei nėra kaip gyventi kartu. Nekentėkit ir nedarykit aborto. Gal ir sunkiau, bet  išgyvensit ir turėsit 2 nuostabius vaikučius 4u.gif

Jūs ją paremsit finansiškai ir emociškai, kai reikės?
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2015 03 30, 14:26)
Jūs ją paremsit finansiškai ir emociškai, kai reikės?

drinks_cheers.gif As jau bijau cia diskutuoti, kad negauciau ispejimo. Bet tokiu "remeju" su klavisais cia nemazai pasireskia.
Pasakymas, kad bus sunku, bet isgyvensit. Paguodziantis. O kodel negalima gerai gyventi ir tuo vaiku kuris jau yra rupintis ir jam geresni gyvenima suteikti? Nes kazkas jau gyvendamas gerai apie kitus negalvoja ir tik patarimus dalina?
Atejo moteris pasitarti. Tai ir patarkim. As pasisakiau, kad negimdyciau. Isdesciau savo argumentus. Kita gali pasisakyti: As gimdyciau. Nebijau sunkumu ir t.t.
Bet ne. Ateina su vaizdine medziaga. Agituoja. Kitaip manancias vaiku zudikem isvadina. Tai, gal tom agitatorem uz gimdyma paciom negimdyti vaiku ir netraumuoti ju, jei nemoka buti tolerantiskos ir graziai diskutuoti? Va apie ka reiketu pagalvoti. g.gif
Atsakyti
Atėjau, paskaičiau. smile.gif Turiu patarimą-neklausyti nei vieno patarimo. schmoll.gif schmoll.gif Kiekviena pataria iš savo varpinės. Klausyti reikia tik savo širdies balso ir savo proto. Tokiuose dalykuose teisingų patarėjų nebūna. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti