Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyti ar negimdyti

Virga, o kodėl jums moralizuotojos vaidenasi? Tai gal tada jus reikėtų abortininke pradėt vadint? Tai gal jūs ir vaikinkitės tą pamestą vaiką, gerai? Beje, kodėl ignoruojat mano klausimą, skirtą jums, pasikartosiu:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 15, 13:41)
Vat šitas niuansas man įdomu, nes dėdė google rašo: "Taigi POSTINOR-2 tabletės veikia tik neprasidėjus nėštumui. Vaistas neveikia, jei jau esate pastojusi."
Apie šalutinį poveikį vaisiui niekur neužsimena. Gal galit išsamios info įmest apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 21 kovo 2015 - 11:11
Skirtumas tas, kad, jei autorei ir reikėtų psichologinės pagalbos po valymo, manau, atsirastų ne viena ir dvi, kurios geranoriškai jai padėtų surasti tą pagalbą, palaikytų ir morališkai paremtų, bet vat motinos Teresės, šaukiančios apie "givibės stebuklą", tai dėtų į kojas, kai tą nelauktą vaiką reikėtų paremti finansiškai ar imtis globoti (kalbu nebūtinai apie šį konkretų atvejį, o bendrai apie panašias situacijas).
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 21, 09:54)
Lietuvoje per akis nelauktų, nenorimų vaikų. Jei taip gaila, pasiimkit kokį auginti iš globos namų.

O iš kur jūs žinot kiek kiekviena iš mūsų čia daro dėl vaikų iš globos namų?
O ką jūs be patarimo daryt abortą padarėt? Kiek paguodėt tų išgyvenančių krizę moterų, kiek padėjot? Patarimai drąsiai irgi liejasi biggrin.gif
Mano darbo tema buvo susijusi su nelaukiamais vaikais ir abortą išgyvenusiomis moterimis, lygiai kaip globos namuose labai nemažai padėjau ir padedu.
Vaikus iš globos namų ne dėl gailesčio imti reikia, turėtumėt tai žinoti. Vaikus mylėt reikia.

QUOTE(virga @ 2015 03 21, 11:07)
Kodel jums, moralizuotojom nesivaidena pamesti svetimi vaikai?

O kodėl jums kažin nesivaidena aborto medicininės atliekos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 03 21, 11:53)
O iš kur jūs žinot kiek kiekviena iš mūsų čia daro dėl vaikų iš globos namų?
O ką jūs be patarimo daryt abortą padarėt? Kiek paguodėt tų išgyvenančių krizę moterų, kiek padėjot? Patarimai drąsiai irgi liejasi biggrin.gif
Mano darbo tema buvo susijusi su nelaukiamais vaikais ir abortą išgyvenusiomis moterimis, lygiai kaip globos namuose labai nemažai padėjau ir padedu.
Vaikus iš globos namų ne dėl gailesčio imti reikia, turėtumėt tai žinoti. Vaikus mylėt reikia.
O kodėl jums kažin nesivaidena aborto medicininės atliekos?  biggrin.gif

Žinot, Žemėje ir taip jau per daug žmonių, jokio tikslo nėra gimdyti dar tuos vaikus, kurie yra nemylimi ir nenorimi. Ir šiaip aš mažiausiai turiu noro išlaikyti iš savo mokesčių globos namus, geriau norėčiau, kad jų išvis nebūtų, bet kol nebus išrautas tas davatkiškas, viduramžiškas požiūris apie "givibę" ir nepradėtos sterilizuoti asocialios motios, tol niekas ir nesikeis. Vaikai turi gimti, kai tėvai turi visapusiškas galimybes juos išlaikyti ir auklėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 21 kovo 2015 - 12:04
QUOTE(virga @ 2015 03 15, 12:37)
Gabriele29 as negimdyciau dar ir del tu vaistu vartojimo. Visai galimas daiktas, kad gali buti salutinis poveikis vaisiui.

miauksiuss nemaciau zinutes todel neatsakiau. Rasiau gaimas daiktas. Mano kaimyne pagimde akla mergaite. Kitai vaisius 7 men. numire isciose. As negimdyciau is baimes. Vienareiksmiskai. verysad.gif
Deje negaliu auginti pamestu vaiku, todel ir neskatinu gimdyti nelaukiamu vaiku.

Rasma as irgi padedu moterims. Dirbu savanore MKC. Ir zinau, kad moterims nera lengva vienoms uzauginti ir isleisti i gyvenima vaikus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 21, 12:08)
Rasma as irgi padedu moterims. Dirbu savanore MKC. Ir zinau, kad moterims nera lengva vienoms uzauginti ir isleisti i gyvenima vaikus.  biggrin.gif

Virga, nemeluokit. Matyt, nežinot, kad jei Dievas duoda dantis, duoda ir maisto, pinigų, šiltus namus, drabužių ir šiaip visą komplektą gėrio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 21, 12:03)
Žinot, Žemėje ir taip jau per daug žmonių, jokio tikslo nėra gimdyti dar tuos vaikus, kurie yra nemylimi ir nenorimi.  Ir šiaip aš mažiausiai turiu noro išlaikyti iš savo mokesčių globos namus, geriau norėčiau, kad jų išvis nebūtų, bet kol nebus išrautas tas davatkiškas, viduramžiškas požiūris apie "givibę" ir nepradėtos sterilizuoti asocialios motios, tol niekas ir nesikeis.  Vaikai turi gimti, kai tėvai turi visapusiškas galimybes juos išlaikyti ir auklėti.

Iš jūsų posto sprendžiant, temos autorę laikot asocialia? Beje, jei pagimdys, nemanau, kad atiduos į globos namus, o augins, taip kaip myli ir augina savo pirmą vaiką. Sakot per daug žmonių, tai gal ir jūs negimdykit tada, o kam, per daug žmonių, nu biggrin.gif Dėl paskutinio sakinio pritariu, bet pasikartosiu, gal tada išvis reikia kojų nepraskėst, jei ruošiasi su niekam tikusiu vyru skirtis, bet jau šaukštai popiet
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 21, 12:18)
Iš jūsų posto sprendžiant, temos autorę laikot asocialia? Beje, jei pagimdys, nemanau, kad atiduos į globos namus, o augins, taip kaip myli ir augina savo pirmą vaiką. Sakot per daug žmonių, tai gal ir jūs negimdykit tada, o kam, per daug žmonių, nu biggrin.gif Dėl paskutinio sakinio pritariu, bet pasikartosiu, gal tada išvis reikia kojų nepraskėst, jei ruošiasi su niekam tikusiu vyru skirtis, bet jau šaukštai popiet

1. Blogai sprendžiat.
2. O kas jums sakė, kad aš gimdysiu? Šventoji dvasia?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 21, 12:08)
miauksiuss nemaciau zinutes todel neatsakiau. Rasiau gaimas daiktas. Mano kaimyne pagimde akla mergaite. Kitai vaisius 7 men. numire isciose. As negimdyciau is baimes. Vienareiksmiskai.  verysad.gif

O daktarai patvirtino, kad taip atsitiko dėl postinoro poveikio? Matot, taip atsitikt gali ir nevartojus postinoro, o ir pavartojus ir nesuveikus gimsta sveiki vaikai, čia forume irgi yra istorijų apie tai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 21, 12:19)
1. Blogai sprendžiat.
2. O kas jums sakė, kad aš gimdysiu? Šventoji dvasia?

Ane? O ką pati rašot?
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 21, 12:03)
Žinot, Žemėje ir taip jau per daug žmonių, jokio tikslo nėra gimdyti dar tuos vaikus, kurie yra nemylimi ir nenorimi.  Ir šiaip aš mažiausiai turiu noro išlaikyti iš savo mokesčių globos namus, geriau norėčiau, kad jų išvis nebūtų, bet kol nebus išrautas tas davatkiškas, viduramžiškas požiūris apie "givibę" ir nepradėtos sterilizuoti asocialios motios, tol niekas ir nesikeis.  Vaikai turi gimti, kai tėvai turi visapusiškas galimybes juos išlaikyti ir auklėti.

Prie ko čia asocialės ir temos autorė?
Jūs gimdysit ar negimdysit, man nusišvilpt biggrin.gif
Atsakyti
Autorės vietoje valymą daryčiausi. Nenorėčiau, nesugebėčiau auginti vaiko nuo nemylimo vyro. Man tai būtų tikras kryžius, nors su tokiu ir negulčiau, visų pirma. Linkiu stiprybės, kad ir ką benuspręstumėte, nors kaip jau minėjo, kuo ilgiau svarstysite, tuo sunkiau bus.
Atsakyti
Autore niekur nerase, kad vaikas bus nemylimas ar nenorimas, rase kad abejoja. Autores vietoj gimdyciau. Jei abejones del finansu, vaikai paaugs, keliaus i darzeli, pati i darba, prisiteisit alimentus, manau tikrai neskursit. Gal yra artimieji salia, padetu priziuret vakeli, kol paaugs. Du vaikai - tikrai ne pasaulio pabaiga, norint visada galima rasti iseiti. O kad be vyro , jokia cia ne tragedija, kaip suprantu nebe paaugle esat, puikiai auginat viena vaikeli, uzauginsit ir antra. Kuom vaikas nusikalto, kad tevas pusgalvis.
Atsakyti
Na taip, kol vaikas darželyje tol sąlyginai finansiškai ramu. Bet vaikai auga, auga ir jų poreikiai mirksiukas.gif jau geriau vieną vaiką auginti kokybiškai nei du su nuolatiniu skaičiavimu.
Atsakyti