Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyti ar negimdyti

QUOTE(applejuice @ 2015 04 15, 20:51)
1.
2.Kiek procentu ten laimingi?
3.Ir ko uzauga daugiau- talentingu zmoniu ar nusikalteliu ir naiviu merginu isvezamu dirbti i viesnamius?

2.O kiek procentų laimingi gyvenantys su savo nuosavais tėvais?
3. Na, jei jums atrodo, kad vaiknamiai - nusikaltėlių lizdai, tai galiu konstatuoti, kad prie jų nė arti nebuvot priėjusi, o susidarot nuomonę pagal žiniasklaidoje viešinamus (nevisada teisingai, visapusiškai ir net ne visada teisėtai) skandalus. Kaip žinia - skandalai tai žiniasklaidos duona.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 18, 12:30)
3. Na, jei jums atrodo, kad vaiknamiai - nusikaltėlių lizdai, tai galiu konstatuoti, kad prie jų nė arti nebuvot priėjusi, o susidarot nuomonę pagal žiniasklaidoje viešinamus (nevisada teisingai, visapusiškai ir net ne visada teisėtai) skandalus. Kaip žinia - skandalai tai žiniasklaidos duona.

Buvau ne tik priejus...
Ir galiu drasiai teigti, kad vaikai is globos namu musu visuomeneje yra antrarusiai.

Mane tarkim glumina, kad visuomenej vienodai kai vaikai sulauke pilnametystes, gava tam tikra pinigu suma, be normaliu gyvenimo igudziu "ismetami" is globos namu.

Ir siaip, kuri nors noretumete, kad jusu vaikas sukurtu seima su globos namu aukletiniais?

Pazistu vaikina is globos namu, kuri subrokijo merginos tevai suzinoje, kad globejai yra ne jo tevai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 15:15)
Ir siaip, kuri nors noretumete, kad jusu vaikas sukurtu seima su globos namu aukletiniais?

Net įdomu pasidarė..o kodėl gi ne? unsure.gif g.gif Ne tėvams su išrintuoju/išrinktąja gyvent. Ir kuo blogi globos namų auklėtiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 04 18, 16:05)
Net įdomu pasidarė..o kodėl gi ne? unsure.gif  g.gif Ne tėvams su išrintuoju/išrinktąja gyvent. Ir kuo blogi globos namų auklėtiniai? g.gif

TArkim tuo, kad jie neturi elementariu socialiniu igudziu. Gali savo tevu seimos modeli atnesti i naujai sukurta seima. Nepaslaptis, globos namu vaikai dazniausiai buna asocialus. O dar tas visus baiminantis krokodilas GENAS, kuris itakoja palikuonis, pasireiksdamas paveldimom ligom ir t.t.

Bent jau taip buvo argumentuota vaikinui ir jo globejams, kodel jis netinka geru teveliu dukrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 balandžio 2015 - 15:22
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 18, 09:30)

1.Statistikos neturiu, bet tikrai daugiau.
2. Buvau, del to zinau, ka sakau. Ir macius daug is ten isejusiu, neretai liudnas vaizdas, aisku, tai ne ju kalte verysad.gif .
Atsakyti
artimiausiai teko bendrauti su tolimu mano jau AA mociutes giminaiciu, man buvo gal 10 ar suvirs, nu mergicka jau dariausi, jam apie 20 buvo... bet jis toks vaikezas, kartais apsilankydavo pas mano senelius, kartais uzsibudavo kelias dienas, savaites, nu kai sode, vasara, tai negaila, neturejo matyt kur... tada man patiko, jis buvo smagus linksmas, dukdavom ezere iki pamelynavimo, bet dabar viska atsiminus galvoju, kad keistokas buvo, gal del tu soc igudziu trukumo, gal delnormalaus rysio tarp zmoniu nesusiformavimo..
Atsakyti
Jei pasirinkimas būtų tik tarp aborto ir palikimo vaikų namuose, 100 proc. rinkčiausi abortą.
Jei jau negaliu pati augint, tai ir negimdyčiau.

Jei manęs paklaustų "ką atsakytumėt, jei mama paklaustų jųsų: tai gimdyt man tave ar ne?", pasakyčiau, kad tai - jos sprendimas. Aš džiaugiuosi, kad gimiau, kad gyvenu, bet aš gimiau mane mylinčioje, manęs laukiančioje, manimi visapusiškai besirūpinusioje šeimoje. Jei nebūčiau gimusi, manęs tiesiog nebūtų. Nieko baisaus pasaulyje dėl to nebūtų nutikę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 balandžio 2015 - 07:54
QUOTE(Hmmm... @ 2015 04 20, 09:52)
Jei pasirinkimas būtų tik tarp aborto ir palikimo vaikų namuose, 100 proc. rinkčiausi abortą.
Jei jau negaliu pati augint, tai ir negimdyčiau.

Jei manęs paklaustų "ką atsakytumėt, jei mama paklaustų jųsų: tai gimdyt man tave ar ne?", pasakyčiau, kad tai - jos sprendimas. Aš džiaugiuosi, kad gimiau, kad gyvenu, bet aš gimiau mane mylinčioje, manęs laukiančioje, manimi visapusiškai besirūpinusioje šeimoje. Jei nebūčiau gimusi, manęs tiesiog nebūtų. Nieko baisaus pasaulyje dėl to nebūtų nutikę biggrin.gif

Man butu gaila, kad neturetumem tokios taktiskos ir protingos forumietes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 04 20, 14:17)
Man butu gaila, kad neturetumem tokios taktiskos ir protingos forumietes.  mirksiukas.gif

Virga, juokas juokais, bet aš šiąnakt JUS sapnavau, nors žinau tik iš sm forumo biggrin.gif
Atsakyti
..man atrodo kad visuose svarbiausiuose klausimuose niekas tau negali duoti atsakymo. Tik tu pati. Nes musu pasauliai skirtingi. Ir tie veiksmai, kuriuos kita padarytu ramiai, man sukeltu nepakeliamus pokycius gyvenime. Arba atvirksciai. Beda, jog tai tik hipotezes. Nezinai kaip jausies. O gal zinai? Kiekviena moteris (o gal ir vyrai, nzn:)) turi ta tylu vidini balsiuka kuris zino ka pasirinkus bus ramiau. Nesakau kad lengviau. Yra toks "teisingo pasirinkimo" kriterijus-priemus TA sprendima, pajunti kaip viduje atsirado daugiau energijos. Arba gali tiesiog pajaust kad kitaip negali rinktis. Tai gali buti nepatogus sprendimas, bet vat jauti kad tik jis. Neturejau tokio pasirinkimo, bet manau, jog negaleciau priimt uz aborta sprendimo. Kita galbut isgyventu ramiai...kazkada seniai radau pinigine su 800 lt grynu. Kaip tik truko baisiai pinigu. Bet supratau, kad niekaip as su jais ramiai negyvenciau. Mano vidinis "barometras" iskriktu ir tie pinigai man nebutu laime. Atidaviau suradusi savininka. Po gal metu pati pameciau pinigine. Neitiketina, paprastai nesinesioju tokiu sumu, bet ten buvo panasiai 800lt. Po dienos atgavau pinigine..
Autore, pajauskit kas JUMS butu TAS sprendimas 4u.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 20 balandžio 2015 - 13:56
QUOTE(virga @ 2015 04 20, 14:17)
Man butu gaila, kad neturetumem tokios taktiskos ir protingos forumietes.  mirksiukas.gif

Bet čia tik todėl, kad gimiau ir esu smile.gif Nebūtų manęs, būtų kita kokia forumietė, katra vienai protinga, kitai - nuolat nusišnekanti atrodo biggrin.gif 4u.gif O kiek pasaulyje negimusių dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Netrūksta gi jų smile.gif Jei jau taip nuoširdžiai.
Kalbu apie tuos, kurie "ne mūsų" negimę. Man tai netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 20, 15:53)
Virga, juokas juokais, bet aš šiąnakt JUS sapnavau, nors žinau tik iš sm forumo biggrin.gif

Kaip kokia ragana sapnavai? mirksiukas.gif
Atsakyti