Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyti ar negimdyti

Sveikos, man depresija:( pastojau nors isgeriau postinor (po nesaugiu lytiniu santykiu). turiu drauga. 9metai kartu. turim 2eju metu berniuka. nusprendziau skirtis. pasiryzau viena uzaugint vaika ir suzinojau kad laukiuos antro:( plysta sirdis nenoriu zudyti gyvybes bet ir gimdyti nenoriu. atrodo isprotesiu tuoj:( visada norejau antro vaikelio bet jau ne su situ zmogum. jis mane myli, nori buti kartu. bet as jau pavargau. suzinojau apie neistikimybe.pralosia pinigus kazino. girdziu vien mela is jo lupu. vis zada kad pasikeis bet taip ir nesulaukiau sad.gif padekit man:( neturiu tokios drauges kuriai galeciau issipasakoti sad.gif
Atsakyti
Jei 1 vaika gali uzaugint be jo, tai gal ir antra sugebetum? Aborta jei pasidarysi, sio sprendimo niekad neatsauksi. Ar nebus taip kad kaskart pazvelgus i savo vaika, matysi jame ir ta, kuriam neleidai gimti? Tada dar ne tokia depresija uzkankins
Atsakyti
Būk realistė, pažvelk kiek laiko nėštumui, bet žinok, jei Dievas davė, tai pakelsi wink.gif

O dėl draugo... kaip aš tave suprantu verysad.gif mano sūnaus tėtis, rodos medikas, bet draugai, žvejybos, kazino visada buvo prioritetinėje vietoje doh.gif pradžioje pykausi dėl to, vėliau susitaikiau su mintim, kad ateityje užversiu duris... Pagaliau po 10 metų pavyko tas duris rasti, buvau stipri jas uždaryti thumbup.gif po ko įvyko stebuklas, iškart sutikau nuostabų vyrą, mylinti mane, mano sūnų 4u.gif todėl linkiu būti stipriai kad ir kokį sprendimą priimsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gimdyk, nežudyk, tas vaikutis jau yra, jis tavo, nesvarbu, kad tokia situacija, tegul jis tau suteikia stiprybės, turi du vaikučius.
Atsakyti
Jei jau miegat su draugu iki dabar,tai gal ne taip ir nusprendėte skirtis? Ką jis sako apie tai?
Atsakyti
Tos kurios pataria gimdyti. Ar ne per didele nasta ant savo sazines uzsikeliat? Ji jau turi viena vaika kuri tures pati viena uzauginti. Is vyro kaip supratau paramos nebus. Ar zinot, kad skirybu atveju materialiai visada nukencia moteris?

Gabriele29 as negimdyciau dar ir del tu vaistu vartojimo. Visai galimas daiktas, kad gali buti salutinis poveikis vaisiui.
Jums spresti. Jus isgerus tuos vaikus jau zinojot, kad nenorit daugiau vaiku su situo vyru. Visada reikia klausyti savo balso. Pirmas sprendimas buna teisingiausias. Veliau prasideda abejones.
Neskaitykit sitos temos. Tuojau subegs mamytes, kurios ikels filmukus su dar negimusiais vaikais. Bet, jos ir toliau gyvens su savo gerais vyrais. Augins grazius vaikucius. Cia ne ironija. Tiesiog yra tokiu graziu, sekmingu seimu, kuriose moterys saugios. Ir kuriose suzinojus apie neplanuota nestuma net nesvarsto apie jo nutraukima.
Jusu atvejis kitoks. Jus dar esama vaika turit uzauginti. Jis neturi nukenteti, del tevu klaidu.
Isakiau savo nuomone. Spresti jums paciai. Neisivarykit depresijos. Saugokit savo jau esama vaika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 15, 10:37)
as negimdyciau dar ir del tu vaistu vartojimo. Visai galimas daiktas, kad gali buti salutinis poveikis vaisiui.

Vat šitas niuansas man įdomu, nes dėdė google rašo: "Taigi POSTINOR-2 tabletės veikia tik neprasidėjus nėštumui. Vaistas neveikia, jei jau esate pastojusi."
Apie šalutinį poveikį vaisiui niekur neužsimena. Gal galit išsamios info įmest apie tai?
O šiaip tai.. jei nenori daugiau vaikų būtent su tuo vyru, grubiai tariant- kojų neprasketi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 15 kovo 2015 - 13:45
As negimdyciau.Greiciausiai tokioje situacijoje buciau visiska savanaude.

Nebent tureciau pakankamai pinigu pagalbai nusisamdyt ir buciau tikra, kad sugebesiu laisvai ir be nervinio bei materialinio issekimo tuos du vaikus uzaugint.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 03 15, 14:15)
As negimdyciau.Greiciausiai tokioje situacijoje buciau visiska savanaude.

kodel savanaude? Yra dar vienas vaikas ir reikia ir apie jo gerbuvi pagalvot. Jei su vienu sunku isgyvent, tai ar sazininga jo atzvilgiu dar daugiau vaiku gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 15, 14:41)
O šiaip tai.. jei nenori daugiau vaikų būtent su tuo vyru, grubiai tariant- kojų neprasketi rolleyes.gif

Norite pasakyti, kad vaikų ne(be)norinti moteris iki menopauzės neturėtų turėti lyt. santykių?
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2015 03 15, 16:00)
Norite pasakyti, kad vaikų ne(be)norinti moteris iki menopauzės neturėtų turėti lyt. santykių?

Atidžiau paskaitykit, gal pagausit mintį wink.gif Tiesiog keista, ruošiasi su vyru skirtis, o čikibriki daro biggrin.gif Be to, pati aiškiai parašė, pastojo po nesaugių santykių, tai gal pradžiai apsaugą naudot praverstų? Kad nereikėtų kurti temų, ups.. ar gimdyti
Atsakyti
QUOTE(Gabriele29 @ 2015 03 12, 16:02)
Sveikos, man depresija:( pastojau nors isgeriau postinor (po nesaugiu lytiniu santykiu). turiu drauga. 9metai kartu. turim 2eju metu berniuka. nusprendziau skirtis. pasiryzau viena uzaugint vaika ir suzinojau kad laukiuos antro:( plysta sirdis nenoriu zudyti gyvybes bet ir gimdyti nenoriu. atrodo isprotesiu tuoj:( visada norejau antro vaikelio bet jau ne su situ zmogum. jis mane myli, nori buti kartu. bet as jau pavargau. suzinojau apie neistikimybe.pralosia pinigus kazino. girdziu vien mela is jo lupu. vis zada kad pasikeis bet taip ir nesulaukiau sad.gif padekit man:( neturiu tokios drauges kuriai galeciau issipasakoti sad.gif

ko norejot - ta ir turit. smile.gif nusprendet skirtis turedama viena vaika - tad speju jusu materialine padetis nera itin tragiska, todel darau prielaida, kad pajegtumet viena pati ir du vaikus issauginti (iprastai antrasis kainuoja daug pigiau..).

be to pagalvokit, o jei daugiau nebus galimybiu susilaukti antrojo vaiko? (nebesutiksit vyro, su kuriuo noresit kurti seima ar isimylesit vyra, kuris grieztai nenores bendru vaiku, o gal ir pati, kai pirmasis vaikas bus gerokai paugejes nebenoresit grizti prie sauskelniu), gal kada ateityje zvelgdama atgal pagalvosit jog antras vaikas siuo metu buvo geriausias sprendimas?

suprantu kaip jums dabar nelengva: nestumas, skyrybos, neistikimybe... ir viskas vienu metu. turit rasti zmogu su kuriuo galetumet pasikalbeti, tikrai pasidarys lengviau isliejus emocijas. kai prablaives galva, atrasit ir geriausius sprendimus sioje situacijoje. linkiu jums stiprybes. 4u.gif
Atsakyti