QUOTE(Gabriele29 @ 2015 03 12, 16:02)
Sveikos, man depresija:( pastojau nors isgeriau postinor (po nesaugiu lytiniu santykiu). turiu drauga. 9metai kartu. turim 2eju metu berniuka. nusprendziau skirtis. pasiryzau viena uzaugint vaika ir suzinojau kad laukiuos antro:( plysta sirdis nenoriu zudyti gyvybes bet ir gimdyti nenoriu. atrodo isprotesiu tuoj:(
visada norejau antro vaikelio bet jau ne su situ zmogum. jis mane myli, nori buti kartu. bet as jau pavargau. suzinojau apie neistikimybe.pralosia pinigus kazino. girdziu vien mela is jo lupu. vis zada kad pasikeis bet taip ir nesulaukiau

padekit man:( neturiu tokios drauges kuriai galeciau issipasakoti
ko norejot - ta ir turit.

nusprendet skirtis turedama viena vaika - tad speju jusu materialine padetis nera itin tragiska, todel darau prielaida, kad pajegtumet viena pati ir du vaikus issauginti (iprastai antrasis kainuoja daug pigiau..).
be to pagalvokit, o jei daugiau nebus galimybiu susilaukti antrojo vaiko? (nebesutiksit vyro, su kuriuo noresit kurti seima ar isimylesit vyra, kuris grieztai nenores bendru vaiku, o gal ir pati, kai pirmasis vaikas bus gerokai paugejes nebenoresit grizti prie sauskelniu), gal kada ateityje zvelgdama atgal pagalvosit jog antras vaikas siuo metu buvo geriausias sprendimas?
suprantu kaip jums dabar nelengva: nestumas, skyrybos, neistikimybe... ir viskas vienu metu. turit rasti zmogu su kuriuo galetumet pasikalbeti, tikrai pasidarys lengviau isliejus emocijas. kai prablaives galva, atrasit ir geriausius sprendimus sioje situacijoje. linkiu jums stiprybes.