Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

aciu uz uzsakymeli is 6 pm:) ar ten taip pat tax atsirado? ot kaip buna uzsakau o po to paklausiu:)
Atsakyti
prisijungsiu prie Columbia diskusiju biggrin.gif mano mergaitei 5 metai sueis uz dvieju menesiu, ugis 110 cm ir sia ziema nesiojo Buga set dvieju daliu kombinezona 4T dydzio. Kelnese jau isleidau "augimo" siule ir petnesos segamos jau kone ant krasciuku, ne per visa ilgi. Bet pilnai tiko siai ziemai. Striuke is rinkinio sakyciau net kiek didoka dar, jokiu siuliu neisleidau, nesiojo kita striuke Columbios, pirkta atskirai (ne is kombinezono rinkinio), irgi 4T (modelis triple run jacket) , tiko puikiai, gal net kitiems metams tiks.

Pirkau kitiems metams dvipusi dvieju daliu kombi XS dydi, tai striuke geriausiu atveju tiks po poros metu, rankoves kilometrines, kelnes greiciausiai irgi bus per dideles.

Sunus (sausi suejo dveji) nesiojo 2T dydi (dvieju daliu, modelis little tonapaite, su "folija"), striuke tiko puikiai, kelnes i ziemos pabaiga jau i trumpesne puse, bet dar nebuvau siules isleidusi, ugis 90 cm.

Sakyciau, itin svarbus momentas- ar vaikas yra ilgakojis/ ilgarankis, ar ne. Jei standartinis, tai rinkciausi kombinezona pagal metus, jei ilgom galunem- dydziu didesni.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 03 28, 00:22)
aš tai dar galvoju, kad gal kasmet su nauja kolekcija kažką pakoreguoja, gal nauji kombiai visai ir atitinka dydį, nebe mažinti.

Va va as ir visada galvojau. kad mazinti, bet man visiskai taip neatrode pamatavus vaikui, tik gan siauros kombio kelnes pasirode, turiu omeny per pilva. Gal maziukams yra mazinti o paskui gal jau ir atitinka g.gif Musiskis kombis XXS dydzio
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 03 28, 09:25)
Va va as ir visada galvojau. kad mazinti, bet man visiskai taip neatrode pamatavus vaikui, tik gan siauros kombio kelnes pasirode, turiu omeny per pilva. Gal maziukams yra mazinti o paskui gal jau ir atitinka  g.gif  Musiskis kombis XXS dydzio

mums xxs columbia striukytė su 110 cm ūgiu buvo visiškai gera, net su rezerviuku. dabar jau žiūriu, kad kaip tik, bet tikrai ne per maža, o galima dar pailgint rankoves. o va parsiunčiau kelnes be petnešų, tos tik tik, net norėtųsi, kad būtų ilgesnės. o 4T kombį nešiojo mano vyresnėlis pernai, kai jam buvo 3,5 m. buvo geras, bet pvz šiemet jau niekaip nebūtų tinkamas, striukytę buvau net beveik 3 metų broliui kelis kartus šiemet užrengusi, tik kelnės gerokai per ilgos. tai va ir galvoju, gal anksčiau kombiai buvo mažinti, bet gal gi pakoregavo išmatavimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 03 28, 09:42)
mums xxs columbia striukytė su 110 cm ūgiu buvo visiškai gera, net su rezerviuku. dabar jau žiūriu, kad kaip tik, bet tikrai ne per maža, o galima dar pailgint rankoves. o va parsiunčiau kelnes be petnešų, tos tik tik, net norėtųsi, kad būtų ilgesnės. o 4T kombį nešiojo mano vyresnėlis pernai, kai jam buvo 3,5 m. buvo geras, bet pvz šiemet jau niekaip nebūtų tinkamas, striukytę buvau net beveik 3 metų broliui kelis kartus šiemet užrengusi, tik kelnės gerokai per ilgos. tai va ir galvoju, gal anksčiau kombiai buvo mažinti, bet gal gi pakoregavo išmatavimus  g.gif

Vat nzn gal ir pakoregavo g.gif XXS su 114cm kaip tik, XS sakyciau mazdaug nuo 120cm, kalbu apie kombius :4u tik labai gaila, kad tas kursas dabar jau toks nepalankus.. ehh.. bet vistiek dar daug ka apsimoka pirkti, nors aisku jau nebe viska..
Atsakyti
Sveiki,

ar taikytusi sitam zaisliukui dar papildoma nuolaida:

http://shop.mattel.c...ductId=49828986

Atsakyti
Gal kas jau gavot paskaiciavimus ir galit parasyt kiek mzdaug EUR tas raudonas Columbios kombis iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 03 28, 08:59)
Gal kas jau gavot paskaiciavimus ir galit parasyt kiek mzdaug EUR tas raudonas Columbios kombis iseina g.gif

As mazdaug kaina dauginu is 1.2-1.3 ir gaunasi apytiksli kaina.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 03 28, 09:59)

Man gavosi 63.56 EUR, siųsta laivu, jeigu turit galvoje dvipusį raudoną iš Sierros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 03 28, 01:37)
prisijungsiu prie Columbia diskusiju  biggrin.gif  mano mergaitei 5 metai sueis uz dvieju menesiu, ugis 110 cm ir sia ziema nesiojo Buga set dvieju daliu kombinezona 4T dydzio. Kelnese jau isleidau "augimo" siule ir petnesos segamos jau kone ant krasciuku, ne per visa ilgi. Bet pilnai tiko siai ziemai. Striuke is rinkinio sakyciau net kiek didoka dar, jokiu siuliu neisleidau, nesiojo kita striuke Columbios, pirkta atskirai (ne is kombinezono rinkinio), irgi 4T (modelis triple run jacket) , tiko puikiai, gal net kitiems metams tiks.

Pirkau kitiems metams dvipusi dvieju daliu kombi XS dydi, tai striuke geriausiu atveju tiks po poros metu, rankoves kilometrines, kelnes greiciausiai irgi bus per dideles.

Sunus (sausi suejo dveji) nesiojo 2T dydi (dvieju daliu, modelis little tonapaite, su "folija"), striuke tiko puikiai, kelnes i ziemos pabaiga jau i trumpesne puse, bet dar nebuvau siules isleidusi, ugis 90 cm.

Sakyciau, itin svarbus momentas- ar vaikas yra ilgakojis/ ilgarankis, ar ne. Jei standartinis, tai rinkciausi kombinezona pagal metus, jei ilgom galunem- dydziu didesni.

Visiskai su jumis sutinku, kadangi mano ilgos galunes berniuko ir aukstas jis, nuo striukes 4T susilaikiau, pabijojau kad bus tik tik. O raudonam kombiui kazkodel siera nedave koduko pritaikyt, striukei dave, o tam ne... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2015 03 27, 22:30)
aciu uz uzsakymeli is 6 pm:) ar ten taip pat tax atsirado? ot kaip buna uzsakau o po to paklausiu:)

Taip, 6PM nuo vasario turi tax mokesti.
Papildyta:
DISNEY -28% tik siandien , free shipas nuo $75.
Atsakyti
QUOTE(Barislovas @ 2015 03 28, 10:54)
Man gavosi 63.56 EUR, siųsta laivu, jeigu turit galvoje dvipusį raudoną iš Sierros  ax.gif

aš mokėjau 56.29 eu, bet turbūt kasdien vis po truputį brangsta, nes doleris krenta sad.gif
Atsakyti