Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

nebloga kaina
http://www.6pm.com/c...ale-bright-rose
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 16:14)
sita kokia gerule  thumbup.gif turejau ir glamziau rankose, bet labai didele buvo tai perleidau  blush2.gif buvau pasigavus ir sukomplektavus su kelnem deranciom tai liuks variantas  thumbup.gif i siaure dumti galima  mirksiukas.gif

Dideliems jų yra? 11-12 metų pacanams?
Atsakyti
O crazy8 koduką turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 27, 17:48)

konkrečiai šito modelio gal ir ne, bet jų panašūs modeliukai, tai reikia žiūrėti, kur dideliems vaikams ir kiek užpildymo norite. 4u.gif
Atsakyti
http://www.theperfum...awgrnt15cd.html
likes vienas už 5,10$

galime parinkti su -15%

http://www.crazy8.com/ apie -30% , yra viena preke perki kita už 0,88% ir free ship nuo 75

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 03 27, 17:25)
Mano berniukas būdamas 103cm devejo 4T dydi ir dar buvo kur paaugti.
Šitos striukes nera mažintos.
Jos atitinka dydžius, jei vaikas standartinis.
3metu vaikui bus lapkritį, emiau 3T. O vyresnis sunus budamas 4metu devejo 4T.

Akcentuoju kad as kalbu apie KOMBINEZONUS DVIEJU DALIU, ne apie striukes schmoll.gif nes neperku as po viena striuke blush2.gif todel jeigu pirkti kombinezona tai tikrai 4t butu maza apie 105 garantuotai ax.gif O striukes KOMBINEZONU komplektu pritariu kad buna didesnes ir isaugamos veliau nei kelnes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 27, 18:48)

Maciau sieroje bent jau mergikem dickem iki 14 metu buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 13:25)
Dabar idesiu savo mergytes foto daryta siandien 96cm ugis, 13kg svoris ir KOMBIO DYDIS 4T. Jokio perdidelio kelnyciu rezervo nera net siai dienai, nuotraukoje kur is nugaros pafotkinta ant batuku matos kad kelnes nesivelka zeme, kad nieko nereikia palenkti, kad liemens linija basoliuciai savo vietoje ten kur ir turetu buti. Pasodinus istiestom kojytem kaip i rogutes puikiausiai uzdengia batukus ir nesikelia. Striuke aisku galetu buti siauresne, bet cia jau musu balerinisnkas sudejimas kaltas ir nieko cia nepakeisi...

user posted image

eilini karta surandu savo senaja pozuota nuotraukele gal pades geriau suprasti kad jums su 4T nepakeliui schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 27, 18:48)

tokia dickiams http://www.sierratra...;colorFamily=01 tik sitos paprasto striukinio audinio 4u.gif bet columbia visada geros striukes ir be aukstuju "materiolu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 27 kovo 2015 - 19:39
QUOTE(dives @ 2015 03 27, 12:17)
kokius balansus imat vyrams?  man reikia dovanai, netturiu kompetencijos šiuo klausimu....ir dydis 42,5-43  kokį tada reiktų imt?  ačiu uz pagalba 4u.gif

As neimu nezinau,bet zinau,kad modeliukas 574 atitinka dydi 4u.gif 42-9us,43-9.5 dazniausiai buna wink.gif

QUOTE(Kirila @ 2015 03 27, 12:44)
Gal galite Macys įmesti NewBalance nuoroda moterims ir vyrams?
Niekaip neatkasu

http://www1.macys.com/shop/search?keyword=...p;!qvp=iqvp
Papildomos nuolaidos jiems nera,kai kurie modeliukai zymiai pigesni 6pm bet mano norimu spalvu radau tik cia,teko be nuolaidos griebt.
Atsakyti
KOMANDA - GAP papildomai nuo raudonu kainu -45%? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 27, 21:51)
KOMANDA - GAP papildomai nuo raudonu kainu -45%? 4u.gif

taip yra nuolaida tik -35% ir nuo raudonu kainu

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 19:37)
Akcentuoju kad as kalbu apie KOMBINEZONUS DVIEJU DALIU, ne apie striukes  schmoll.gif nes neperku as po viena striuke  blush2.gif todel jeigu pirkti kombinezona tai tikrai 4t butu maza apie 105 garantuotai  ax.gif O striukes KOMBINEZONU komplektu pritariu kad buna didesnes ir isaugamos veliau nei kelnes  4u.gif

Nesutinku su jumis. Mano sunus dabar 105 cm ir jam 4T Columbia kombinzonas tikrai nemazas. Manau laisvai galetu nesioti ir iki 106-107 cm.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 03 27, 23:16)
Nesutinku su jumis. Mano sunus dabar 105 cm ir jam 4T Columbia kombinzonas tikrai nemazas. Manau laisvai galetu nesioti ir iki 106-107 cm.

Neverta gincytis schmoll.gif as idejau foto ir jau pacios pirkejos apsispres ax.gif Mums tikriausiai pasiseke tureti krepsininkes ilgas kojas kad mums mazas tokio ugio buvo g.gif Siemet kaip tik 106 pradejom nesioti XXS folini tai super tinka thumbup.gif ypac kai zinau kad augimo funkcija tiks dar ir kitamet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 23:36)
Neverta gincytis  schmoll.gif as idejau foto ir jau pacios pirkejos apsispres  ax.gif Mums tikriausiai pasiseke tureti krepsininkes ilgas kojas kad mums mazas tokio ugio buvo  g.gif Siemet kaip tik 106 pradejom nesioti XXS folini tai super tinka  thumbup.gif ypac kai zinau kad augimo funkcija tiks dar ir kitamet  thumbup.gif

aš tai dar galvoju, kad gal kasmet su nauja kolekcija kažką pakoreguoja, gal nauji kombiai visai ir atitinka dydį, nebe mažinti.
Atsakyti