Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(*Julija* @ 2015 03 27, 13:49)
dar ne. ir kurjeris dar neskambino, tai neaisku, ar bus šiandien. kai būna, tokiu metu jau dažniausiai būna...

tik parasiau ir paskambino smile.gif kam skubu,vaziuokit dar siandien, apie 5 jau tureciau but grizusi.ir labai laukiu kas nepasieme praeito siuntinuko.
Papildyta:
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 14:43)
Isidejau i krepsiuka ir dabar galvoju, kokiam orui nesiot tinkama. Pakomentuokit jei kas galit ar turit.  ax.gif

na 240 cia jau DAUG, bugoje tiek buna, kuri berods iki -30 laipsniu apskaiciuota. musu ziemoms ir kokiu 150 pakanka smile.gif. tai sakyciau tikrai ne pavasariui striukiukas, nebent po apacia tik maikute rengti..
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 03 27, 14:51)
tik parasiau ir paskambino smile.gif kam skubu,vaziuokit dar siandien, apie 5 jau tureciau but grizusi.ir labai laukiu kas nepasieme praeito siuntinuko.
Papildyta:

na 240 cia jau DAUG, bugoje tiek buna, kuri berods iki -30 laipsniu apskaiciuota. musu ziemoms ir kokiu 150 pakanka smile.gif. tai sakyciau tikrai ne pavasariui striukiukas, nebent po apacia tik maikute rengti..

aisku, panasiai ir supratus buvau is aprasymo, bet visada ramiau, kai is patirties pakomentuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 27, 13:44)
Junkitės prie sierros. Su koduku columbia striukė su 240 g. Užpildu tik apie 27 dol ir plius free ship.
http://www.sierratra...ddlers~p~8208m/

sita kokia gerule thumbup.gif turejau ir glamziau rankose, bet labai didele buvo tai perleidau blush2.gif buvau pasigavus ir sukomplektavus su kelnem deranciom tai liuks variantas thumbup.gif i siaure dumti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 15:11)
aisku, panasiai ir supratus buvau is aprasymo, bet visada ramiau, kai is patirties pakomentuoja  tongue.gif

Mano sunus tokia žiema devejo, tai po apacia storai tikrai nerengdavau, maikute ir plona bliuzoniuka
Bet devesi jos puikiai, plaunasi irgi.
Tokia dabar kitam sunui užsakiau.
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 15:43)
Isidejau i krepsiuka ir dabar galvoju, kokiam orui nesiot tinkama. Pakomentuokit jei kas galit ar turit.  ax.gif

tokia tinka ziemai NEAKTYVIEMS vaikams uztikrintai sildys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 15:14)
sita kokia gerule  thumbup.gif turejau ir glamziau rankose, bet labai didele buvo tai perleidau  blush2.gif buvau pasigavus ir sukomplektavus su kelnem deranciom tai liuks variantas  thumbup.gif i siaure dumti galima  mirksiukas.gif

Jus cia tokia "profe" ant columbios kombiu ir striukiu, sunui rudeni 3 metai, imciau 4t bet bijau kad gali but tik tik, nes jis dabar 97 cm ugio, ir aukstas, ilgos kojos ir rankos. Gal columbia is tu rubeliu kur, kaip as sakau, auga kartu su vaiku? Nes pvz carters ir ochkoch turejom, tai nepatiko, nes ju tokie modeliukai, per visur tinka, o rankoves trumpos, landsend jau is tu "geruju" tinka ilgai. Idomu kaip su columbia, man aiskiausia, kai raso ugi cm, o pas juos tais inchais, tai visai nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 17:04)
Jus cia tokia "profe" ant columbios kombiu ir striukiu, sunui rudeni 3 metai, imciau 4t bet bijau kad gali but tik tik, nes jis dabar 97 cm ugio, ir aukstas, ilgos kojos ir rankos. Gal columbia is tu rubeliu kur, kaip as sakau, auga kartu su vaiku? Nes pvz carters ir ochkoch turejom, tai nepatiko, nes ju tokie modeliukai, per visur tinka, o rankoves trumpos, landsend jau is tu "geruju" tinka ilgai. Idomu kaip su columbia, man aiskiausia, kai raso ugi cm, o pas juos tais inchais, tai visai nesuprantu  doh.gif

jeigu dabar 97 tai 4T tikrai bus mazas 4u.gif imkite XXS 4u.gif http://www.sierratra...;colorFamily=01

Kaip tik yra berniukiskas geras dvipusis kombiukas ir kaina gera po nuolaidos gausis mirksiukas.gif Viena striukes puse minkstute paradine tokia, o kita su specialiaja medziaga atspari viskam... tai galesite maziau skalbti ir dvi puses nesiosite keisdami thumbup.gif

Cia kaip tik yra "augimo sistema" tai jeigu truks ilgio rankose ar kojose tai bet kada "pasididinsite" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 27 kovo 2015 - 16:11
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 15:14)
sita kokia gerule  thumbup.gif turejau ir glamziau rankose, bet labai didele buvo tai perleidau  blush2.gif buvau pasigavus ir sukomplektavus su kelnem deranciom tai liuks variantas  thumbup.gif i siaure dumti galima  mirksiukas.gif

QUOTE(Kirila @ 2015 03 27, 15:15)
Mano sunus tokia žiema devejo, tai po apacia storai tikrai nerengdavau, maikute ir plona bliuzoniuka
Bet devesi jos puikiai, plaunasi irgi.
Tokia dabar kitam sunui užsakiau.

O kaip dydziai? Pvz 3 metu? Ar ji dengia zpakaliuka?
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 16:04)
Jus cia tokia "profe" ant columbios kombiu ir striukiu, sunui rudeni 3 metai, imciau 4t bet bijau kad gali but tik tik, nes jis dabar 97 cm ugio, ir aukstas, ilgos kojos ir rankos. Gal columbia is tu rubeliu kur, kaip as sakau, auga kartu su vaiku? Nes pvz carters ir ochkoch turejom, tai nepatiko, nes ju tokie modeliukai, per visur tinka, o rankoves trumpos, landsend jau is tu "geruju" tinka ilgai. Idomu kaip su columbia, man aiskiausia, kai raso ugi cm, o pas juos tais inchais, tai visai nesuprantu  doh.gif

Mano berniukas būdamas 103cm devejo 4T dydi ir dar buvo kur paaugti.
Šitos striukes nera mažintos.

QUOTE(Amelita @ 2015 03 27, 16:10)
O kaip dydziai? Pvz 3 metu? Ar ji dengia zpakaliuka?

Jos atitinka dydžius, jei vaikas standartinis.
3metu vaikui bus lapkritį, emiau 3T. O vyresnis sunus budamas 4metu devejo 4T.
Atsakyti
Tos striukes nera pukines. Sudetis yra nailonas, sinteponas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 kovo 2015 - 16:33
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 27, 16:09)
jeigu dabar 97 tai 4T tikrai bus mazas  4u.gif imkite XXS  4u.gif http://www.sierratra...;colorFamily=01

Kaip tik yra berniukiskas geras dvipusis kombiukas ir kaina gera po nuolaidos gausis  mirksiukas.gif Viena striukes puse minkstute paradine tokia, o kita su specialiaja medziaga atspari viskam... tai galesite maziau skalbti ir dvi puses nesiosite keisdami  thumbup.gif

Cia kaip tik yra "augimo sistema" tai jeigu truks ilgio rankose ar kojose tai bet kada "pasididinsite"  4u.gif

Niu aciu uz tokia issamia info, maniskis kadangi prie didesniu, tai ir bijau rizikuot su 4t. Pvz siemet budamas dvimetis nesiojo benneton pukine 3-4 metu, 100 cm ugio, tikejausi, kad ir kitiem metam tiks, bet ko gero isaugsim. Tai ir dydziu lentele columbijos psl paziurejus linkstu link to, kad jam, kaip jus sakote xxs reiks jau, (4-5 metai). Vaikas vaikui nelygu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejbs @ 2015 03 27, 17:48)
Niu aciu uz tokia issamia info, maniskis kadangi prie didesniu, tai ir bijau rizikuot su 4t. Pvz siemet budamas dvimetis nesiojo benneton pukine 3-4 metu, 100 cm ugio, tikejausi, kad ir kitiem metam tiks, bet ko gero isaugsim. Tai ir dydziu lentele columbijos psl paziurejus linkstu link to, kad jam, kaip jus sakote xxs reiks jau, (4-5 metai). Vaikas vaikui nelygu... mirksiukas.gif

XXS toks kombis http://www.6pm.com/c...r-little-kids~2 su 114cm ugiu puikiai tinka, rankoves sakyciau ilgokos, tikrai ne is trumpuju 4u.gif
Atsakyti