Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Donatas33 @ 2015 03 25, 14:11)
https://www.uniformadvantage.com med. rūbai free ship nuo 99 yra norinčiu truksta 35 pinigu iki free ship

4u.gif  4u.gif
Papildyta:
butinai patikslins skaičiukus tik vakare
4u.gif

As taip pat laukiu patikslinimo, bet vakar vakare nesulaukiau : ), gal siandien pavyks gauti atsakyma. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 26 kovo 2015 - 18:16
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 26, 16:12)
Mergaitės, ar kas gavot jūrinuką? Prieš savaitę gavau laiškiuką, kad jurinė siunta 34, issiusta 1-29, Vilniuje pas "dovivaną" bus praeitos gale arba šios savaitės pradžioje ir tylu. Galvoju, gal pražioplinau ką  unsure.gif

Jokiu ziniu is kurjerio. O kurjeris savaitgaliais atveza?
Atsakyti
nagi, mergaitės, prisijunkit kas nors prie shoemetro. mano batukų paskutinė pora beliko, reikia kompanijos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kraunu GYMBOREE krepsiuka, jei norite, junkites, uzsakysiu su papildoma -20% ir free shipu, uz koduka bus po 0.30 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2015 03 26, 18:20)
Jokiu ziniu is kurjerio.  O kurjeris savaitgaliais atveza?

Pas kitas tarpininkes tikrai veza ir savaitgaliais 4u.gif
Atsakyti
Ebags koduką turit?
Atsakyti
labryt mamukai biggrin.gif gal prie landsend yra norinčių prisijungti? penktadienį ryte į minimalias keičiasi OTC skyrelio kainos. yra nemažai maudymkių, megztukų ir tt. kainos pasikeičia apie 9-10val į maždaug perpus mažesnes nuo dabar matomų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2015 03 26, 19:20)
Jokiu ziniu is kurjerio.  O kurjeris savaitgaliais atveza?

kiek esu priėmus siuntų, tai niekada nesu gavus savaitgalį, gauti siuntiniai perduodama vežėjų firmai, kuri nedirba savaitgaliais

QUOTE(Cocainna @ 2015 03 26, 23:04)
Pas kitas tarpininkes tikrai veza ir savaitgaliais 4u.gif

jo, ten per lenkus visai kiti vežėjai ir jie dirba savaitgaliais
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 27, 09:31)
kiek esu priėmus siuntų, tai niekada nesu gavus savaitgalį, gauti siuntiniai perduodama vežėjų firmai, kuri nedirba savaitgaliais

Esu jūrinuką gavusi sekmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eustoma @ 2015 03 27, 09:51)
Esu jūrinuką gavusi sekmadienį  mirksiukas.gif

kaip įdomu, man ta moteris kur skambina dėl siuntinių, net yra sakius, kad nevežioja siuntų savaitgaliais, nebent čia tik Panevėžį liečia..
Atsakyti
Kaunas kaip suprantu irgi jūrinuko 1-29 negavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 27, 09:31)

Savaitgali namie nebusiu, tai tada gerai, kad neveza. Toliau su nekantrumu laukiu skambucio. Missg Jus or negavote? Nes ir pas Jus mano daiktu bus. ax.gif
Atsakyti