Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(shvedryte @ 2015 03 25, 19:16)
Aš vakar jį gavau  thumbup.gif  Man asmeniškai patiko jis 4u.gif  Nežinau kaip žiemą seksis, nes iki šiol striukes tik pūkines dėvėjom, bet pabandysim:)
Gal atsišauks kas jau išbandę, nes man irgi įdomūs atsiliepimai 4u.gif

Išorinė medžiaga nėra skysta? Iš foto tai tokia atrodo lengvai užkabinama unsure.gif Kiek Jūs mokėjot $ už šitą kombį? Kokį dydį turite?
Atsakyti
http://www.sierratradingpost.com/ Up to an Extra 80% Off Select Items!
kodas: JYE0742C
bus shipas apie 6$
galioja iki ryt 9 val ryte
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 21:40)
Išorinė medžiaga nėra skysta? Iš foto tai tokia atrodo lengvai užkabinama unsure.gif Kiek Jūs mokėjot $ už šitą kombį? Kokį dydį turite?

Sita striuke yra nesiojama is dvieju pusiu. Pirmoji ka jus manote kd skysta tai tiesiog normali striukytes medziaga bet ji labiau "iseigine". O sekanciose nuotraukose matosi kita puse, kuri tikrai atspari ir pruvams ir krituliams ir ta ju secialioji kaip kelniu butu. Dvipuse striuke asiteisino kai suterliojus staigiai norejosi likti svariem biggrin.gif Tiesa musu modeliuko dvipuse labai blogai kakliuka slepdavo, viskas buvo atvira iki krutinytes doh.gif bet cia matau modelis patobulejes tai priekaistu netureciau 4u.gif Zodziu geras pasrinkimas ir patiks nesioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 25, 21:57)
Sita striuke yra nesiojama is dvieju pusiu. Pirmoji ka jus manote kd skysta tai tiesiog normali striukytes medziaga bet ji labiau "iseigine". O sekanciose nuotraukose matosi kita puse, kuri tikrai atspari ir pruvams ir krituliams ir ta ju secialioji kaip kelniu butu. Dvipuse striuke asiteisino kai suterliojus staigiai norejosi likti svariem biggrin.gif Tiesa musu modeliuko dvipuse labai blogai kakliuka slepdavo, viskas buvo atvira iki krutinytes  doh.gif bet cia matau modelis patobulejes tai priekaistu netureciau  4u.gif Zodziu geras pasrinkimas ir patiks nesioti  4u.gif

galvos skausmas. Esu išsirinkus bent keturis striukių modelius ir visų noriu lotuliukas.gif

Jei dabar mažius 98 cm (3,5 m.), tai kitiems metams turbūt užteks 2XS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 25 kovo 2015 - 22:11
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 23:08)
galvos skausmas. Esu išsirinkus bent keturis striukių modelius ir visų noriu lotuliukas.gif

ypac striukes tai tikrai didesnes nereiktu schmoll.gif 2xs uzteks su kaupu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 25, 22:23)
ypac striukes tai tikrai didesnes nereiktu  schmoll.gif 2xs uzteks su kaupu  4u.gif

Dabar jo kaina apie 50 dol išeina. Kažin ar beverta tikėtis didesnės nuolaidos?

Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 22:08)

O as sakyciau, kad geriau imti xs, nes vaikutis iki kitos ziemos dar paaugs. Mano dukrytes Ugis 115 cm, tai XS buvo jau kaip ir ant robos, kelnytes galejo ir ilgesnes buti. Striukyte tiko puikiai.
Atsakyti
Aš mėtausi dėl tos omnishield medžiagos. Pirmąją striukę turėjome omnishield tokios skystos medžiagos, su 150 g. Mažius labai šalo net ir judėdamas, ir esant stipriam sniegui visas viršus būdavo šlapias, vis tikrindavau ar viduje nešlapia. Vientisą kombį turėjome su omnishield, tai ten storoka medžiaga, kaip ir viskas gerai buvo. Na o dabar dvi žiemas nešiojome omnitech 150 g. Negalėjau atsidžiaugti, kvėpuojanti, visiškai neperšlampanti net ir per didelį lietų/sniegą. Na o dabar dar visos tos folijos atsirado, išvis neapsisprendžiu. Norėtųsi vienos striukės, su kuria nešaltų ir rogėse ir, kuri kvėpuotų lankstant, kad nesukaistų. Turbūt per daug noriu iš vieno daikto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 22:08)

Mano vaikio ūgis 103cm šiuo metu, tai pabijojau kitai žiemai imti 2XS, galvoju kad dar skęs biggrin.gif Nors gal ir būtų geras g.gif
Įdomu kokia kaina yra buvęs jis geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 03 25, 23:31)
Mano vaikio ūgis 103cm šiuo metu, tai pabijojau kitai žiemai imti 2XS, galvoju kad dar skęs  biggrin.gif Nors gal ir būtų geras  g.gif
Įdomu kokia kaina yra buvęs jis geriausias?

Aš irgi neatsimenu kokia kaina jis būdavo, kai būna kodukas 45% ir dar free ship. Ne visoms prekėms tokios nuolaidos galioja, bet jam lyg ir taikydavo. Kažin ar verta laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 23:40)
Aš irgi neatsimenu kokia kaina jis būdavo, kai būna kodukas 45% ir dar free ship. Ne visoms prekėms tokios nuolaidos galioja, bet jam lyg ir taikydavo. Kažin ar verta laukti? g.gif

Kažkada čia buvo paleidę juos geromis kainomis, tai nebepamenu po kiek merginos pirko, žinau kad litais apie 210lt mokėjo draugė, o kiek tas doleriais - sunku pasakyti biggrin.gif
Na va įdomu jei 45% paleistų, kiek tada kaina jų gautūsi biggrin.gif
Na jei siunties Laivu, neturėtų labai kaina sukilti iš tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 03 25, 23:45)
Kažkada čia buvo paleidę juos geromis kainomis, tai nebepamenu po kiek
merginos pirko, žinau kad litais apie 210lt mokėjo draugė, o kiek tas
doleriais - sunku pasakyti biggrin.gif
Na va įdomu jei 45% paleistų, kiek tada kaina jų gautūsi biggrin.gif
Na jei siunties Laivu, neturėtų labai kaina sukilti iš tikro  g.gif

pigiausia beveuk 48 baksai be keliu centu. pigiau kol kas nera buve nei su vienu koduku. beje, pigiau buna su kokiu 35% nei 45, tai reikia kiekviena koduka bandyti.
Atsakyti