Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Kaira @ 2015 03 12, 23:53)

Ačiū jums, Kaira. Reikia jamti triusikus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Junkites prie http://www1.macys.com renkam nemokamui atsiuntimui, yra nuolaida 25% pasitikrinkit ar jusu prekems galioja 4u.gif

Dar neuzsakem https://www.victoriassecret.com penktadieni uzsakysim 4u.gif
Atsakyti
GAP -30%, free shipas;

OLD NAVY -30%, free shipas, nuolaida netaikoma: Everyday Steals and Hot Deals;

MAIDENFORM/HANES - 30% nuo $75, free shipas;

CARTERS ir OSHKOSH -25%, free shipas, nuolaida netaikoma clearance ir doorbusters prekems;

Atsakyti
smile.gif jei norit amazonėj bandyt pagaut gerą kainą konkrečiam norimam daiktui, reikia įsdėt jį į krepšiuką ir stebėt kainos kaitą. ten net parašo, tipo - dėmesio to ir to daikto kaina jūsų krepšiuke pasikeitė. kaina tai didėja, tai mažėja, ten kaip turgus smile.gif vakar tą konstruktorių įmečiau, nes jis tebėra mano krepšiuke (jį kažkada pirkau smile.gif ), tiksliau yra saved for later dalyje ir man iššoko parašymas, kad jis stipriai atpigo smile.gif žodžiu, jei neskubi prekė, reikia laikyti ją krepšiuke ir matysit kaip kaina keičiasi. o kai jau bus tinkama - griebt biggrin.gif
o jei šiaip norisi pigių prekių, tada išsifiltruoji pvz batai berniukams ir pasirenki, kad ieškosi tarp 50 proc nukainotų (visi pasirinkimai kairėje ekrano pusėje) smile.gif
Atsakyti
https://www.victoriassecret.com/ apie šia parduotuve perkant joje yra labai daug sąlygų kad galima butu nupirkti

šiu metu free shipas yra perkant maudymuką, yra viena norinti pirkti bet nesulaukiu atsakymo ar tinka nuolaida taip kad neperku
free shipas su maudymoku galios iki 10 val
manau bus su kažkuo kitu
i krepšeli galima ideti tik 25 prekes
taip kad perkant lupu blizgis ir kelnaites didesnes nuolaidos tikėtis neverta
o kur dar skirtingi krepšiukai

taip kad laukiu aš ir laukiat jus kol bus visos sąlygos pirkimui smile.gif

4u.gif

Atsakyti
laba diena,
junkites prie landsend yra nuolaidos

Receive $10 off when you spend $50, $25 off when you spend $100 or $50 off when you spend $150!

Savings reflected at checkout when you enter
Promotion Code: BESTSAVE
PIN: 9670
Atsakyti
QUOTE(siaubukas @ 2015 03 13, 08:03)
laba diena,
junkites prie landsend yra nuolaidos

Receive $10 off when you spend $50, $25 off when you spend $100 or $50 off when you spend $150!

Savings reflected at checkout when you enter
Promotion Code: BESTSAVE
PIN: 9670

LANDSEND - iki free shipo truksta $20;

RALPH LAUREN - renkame free shipa;

Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 03 13, 11:43)
smile.gif jei norit amazonėj bandyt pagaut gerą kainą konkrečiam norimam daiktui, reikia įsdėt jį į krepšiuką ir stebėt kainos kaitą. ten net parašo, tipo - dėmesio to ir to daikto kaina jūsų krepšiuke pasikeitė. kaina tai didėja, tai mažėja, ten kaip turgus smile.gif vakar tą konstruktorių įmečiau, nes jis tebėra mano krepšiuke (jį kažkada pirkau smile.gif ), tiksliau yra saved for later dalyje ir man iššoko parašymas, kad jis stipriai atpigo smile.gif žodžiu, jei neskubi prekė, reikia laikyti ją krepšiuke ir matysit kaip kaina keičiasi. o kai jau bus tinkama - griebt biggrin.gif
o jei šiaip norisi pigių prekių, tada išsifiltruoji pvz batai berniukams ir pasirenki, kad ieškosi tarp 50 proc nukainotų (visi pasirinkimai kairėje ekrano pusėje) smile.gif

Aciu 4u.gif uz atasakyma, bet turbut reikia uzsiregistruoti amazonej?
Turiu susikrovus krepsiuka, bet nesu uzsiregistravus.
Atsakyti
SIERRA -45%, shipas 0,99 nuo $75, kodukas - FYY30164 ;
Atsakyti
Donatas33 as vakar irgi siunciau maudomuka g.gif
Atsakyti
panos ,kaip sieroje nusistatyti usa ,nes man lietuvos veliava rodo ,tada kodas man negalioja ir nerodo nuolaidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 03 13, 11:51)
Aciu  4u.gif  uz atasakyma, bet turbut reikia uzsiregistruoti amazonej?
Turiu susikrovus krepsiuka, bet nesu uzsiregistravus.

aš kažkada registravausi, bet jau labai seniai. nemanau, kad tai turi įtakos, nes aš niekad neprisijungiu. pabandykit įsimest kelis daiktus, tikrai per parą pamatysit ar jums rašo krepšelyje, kad keitėsi kainos. pas mane krepšy turbūt 100 prekių, tai kelis kartus per dieną gaunu pranešimus, kad pasikeitė kaina biggrin.gif bet čia irgi toks kainos gaudymas, pvz gaudžiau gerą kainą Columbia kombinezoniukui. buvo ilgai 39 dol, po to pakrito iki 37 dol. nu galvoju jau imu. ir ėmiau smile.gif kitą dieną pasidarė vėl 39 dol, džiaugiausi biggrin.gif bet paskui pakrito iki 36 dol, o vėliau porą dienų iki 33 dol. paskui šoko iki 40 dol. o dar po dienos neliko visai. tai va žmogau ir žinok kuriuo laiku griebt doh.gif
Atsakyti