Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Cioperiuke @ 2015 05 23, 09:05)
Pakruojis su savo pakruojietiškais pirkimais yra baisiai įdomus kaimas, niekada nežinai tenais kaip kas bus (pati aš iš Pakruojo r.).
Galiu pratęsti mintį - susikrauna keramikas su žmona, išvažiuoja ir galvoja už ką kuro įsipilti į sekančią mugę... Buvo ir taip, kad už vietą sumokėta 15 Lt o suprekiauta 8 Lt. Ir tipo čia viskas OK? biggrin.gif Arba važiuoji į muge bendra suma 200 km, dar už vietą susimoki o finale susiprekiauji gal "dar neblogai" bet atmeti kurą atmeti mokestį už vietą ir žiūri, kad uždirbai 50 litų ar 100 litų. tai čia vėl džiaugtis? nes čia pelno jokio, gi dar už tuos parduotus gaminius gamybines išlaidas turi pasidengti ir vaikus pamaitinti...
O tie kurie samdo darbuotojus galėtų šiek tiek sumažinti dešrelių kainas, na sakykim 0,50 cento ir apyvarta pašoks wink.gif

Super. Cioperiuke, atrodo, kad mano galvoje sėdėjei.
Kaip tik po Kauno laižaus žaizdas. Tragedija. Tik tiek ir smagu, kad iki mugės 10min kelio. Tai benzino nedaug. Sekmadienį net nėjau. Tik šeštadienį smaginaus pasakodama riaugėjantiems kauniečiams, kaip savo keramika perku pas kiniečius ir per pardavinėju .
O apie tai kad samdytis pardavėjus tai jo, jau seniai galvoju, tik va, spurgas kavenskiems ponams išmoksiu kepti... Jautuko kukulių formos, juk reik nors kuo pasižymėti kad dailės mokslus kirtau.
Seniai supratau, kad materialistai Kaune gyvena. Bet kad tokie.! ŠAKIAI gryni Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 05 25, 00:08)
Super.  Cioperiuke,  atrodo,  kad  mano  galvoje sėdėjei.
Kaip  tik po Kauno  laižaus  žaizdas.  Tragedija.  Tik tiek ir smagu,  kad iki mugės 10min kelio.  Tai  benzino  nedaug.  Sekmadienį  net  nėjau. Tik šeštadienį smaginaus  pasakodama  riaugėjantiems kauniečiams,  kaip  savo  keramika perku  pas kiniečius  ir per pardavinėju .
O apie  tai  kad samdytis  pardavėjus  tai  jo,  jau  seniai galvoju,  tik  va,  spurgas  kavenskiems ponams išmoksiu kepti... Jautuko kukulių formos,  juk reik nors  kuo  pasižymėti  kad dailės mokslus kirtau.
Seniai  supratau,  kad  materialistai  Kaune  gyvena.  Bet  kad  tokie.! ŠAKIAI gryni Kaune.

thumbup.gif thumbup.gif aš tai atkreipiau dėmesį kad ir maistui pinigų gaili,tai ką dar apie meną kalbėti biggrin.gif per kaziuką tai bent nešasi maišiukus pilnus baronkų,grybukų visokių, o čia tuščiom vaikšto, na spurgas dar nusiperka, alaus dar smile.gif
Atsakyti
Grįžau ir aš vakar iš Kauno Hanzos dienų. Kalbant apie prekybą- super clap_1.gif Pirkėjai- visokių pasitaikė doh.gif Kaunas po kol kas pas mane favoritų sąraše.

Ortija, su tokiu požiūriu nesistebiu, kad mugė nepasisekė (tą supratau iš paskutinio pasisakymo). Visi rašyti Jūsų postai pilni pesimizmo, nusivylumu viskuo. Kam tada išvis važiuoti/eiti į tas muges, jei viskas taip jau super blogai g.gif

Visiems gražaus oro ir puikios nuotaikos pasiruošimui kitom mugėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaHA @ 2015 05 22, 13:27)

Labai šaunus pastebėjimas smile.gif Mane irgi stebina pastovus verkimas, kad "ai nu nieko gero". Bet tie "nieko gero" važinėja su gerom mašinom, važinėja į visas muges ir vos spėja suktis žmonių minioje. Bet duok dieve sveikatos ir laimės jiems 4u.gif jie gal žmonės nemėgsta girtis biggrin.gif arba bijo, kad kiti imsis jų veiklos lotuliukas.gif

aš šiemet bandysiu Trakus. kokie įspūdžiai iš ten jau dalyvavusių? ax.gif
Atsakyti
Smagu girdėti, kad yra kam sekasi smile.gif pasisekimas manau vertinamas pagal tai, kokį tikslą išsikėlei. Jei tikiesi uždirbti 300 euru, o uždirbai 100, tai aišku, kad nesėkmė...
Aleksiuke, o kuo Jūs prekiaujate?
Atsakyti
QUOTE(satrija11 @ 2015 05 25, 10:57)
Aleksiuke, o kuo Jūs prekiaujate?

tekstile
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2015 05 04, 18:30)
Mes Jūros šventėje,kad ir su tautiniu  paveldu,pirkdavom vietą mažiausio paklausumo zonoj-tame skverelyje prie telekomo  biggrin.gif  iš kur turėt "prosta" amatininkui tiek pinigų kad jamt brangiausią?  g.gif  dar vidutinio paklausumo-na ,gal,gal, bet mes kuo puikiausiai suprekiaudavom ir ten,tad plėšytis nematau reikalo.Šiemet vėlgi turėsim tris vietas,bet nežinia ar visi spėsim tiek prisiruošt kad visose visai šeimynai stovėt-tad manau kaip kas kuom prekiauja,taip ir mugė ir jos vietos skirtingai savo pakalusumu yra  4u.gif

tai kad ten viena iš geriausių vietų biggrin.gif ir nesuprantu kodėl ji yra įvertinta kaip pigiausia g.gif
Atsakyti
Dėl prekybos įpatumų-visiškai su coperiuke stinku drinks_cheers.gif jei jau kas išgali samdyt pardavėją,tai pakankamai tam uzdirbt reikia,amatininkai( ne uabai ,ne įmonės) dažnai tempiasi savo vyresnius vaikus ,antrą pusę kad padėtų prekiaut nes paprasčiausiai uždirbame tik vieno žmogaus vidutinį atlyginimą-jei sekasi pakankamai gerai.Išvis,jei tik yra galimybė tiesiogai rast pirkėją,visi meta tą mugių reikala-tiek nervų,pinigų išmetama tenai doh.gif tad kaip minėta,suktis gali visu pagreičiu mugėj,bet jei nuo prekės tau lieka euras ar dar mažiau tai vajėzau kiek reikia suprekiaut,mes juk nesėdim dyki visą savaitę-dirbam gaminius,kuriuos paskui per savo išeigines dienas bandom parduot.Čia ne "nubėgau,nusipirkau,savaitgali pardaviau "...dažnai be išeiginių sėdim,kad tik užprekiaut kažką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 05 25, 07:33)
thumbup.gif  thumbup.gif aš tai atkreipiau dėmesį kad ir maistui pinigų gaili,tai ką dar apie meną kalbėti  biggrin.gif per kaziuką tai bent nešasi maišiukus pilnus baronkų,grybukų visokių, o čia tuščiom vaikšto, na spurgas dar nusiperka, alaus dar smile.gif

Sutikau pažįstamų, kur šeimoje yra abu bedarbiai, arba kurių abiejų algos po minimumą, ar tiesiog manančių kad nėra ką iš manęs pirkti. Tiesiog yra taip. Šį mugė ne mano darbams. O stovėti visą savaitgalį dėl 100 eurų uždarbio man neapsimoka.
Tekstilę tikrai papirkimo, ypač domėjosi šaliais iš urmo bazių.
O apie kai kurių prekes tai faktas, kad daug kam padeda mašinos, nelegaliai dirbantys žmonės, kiniečių tauta, atliekos iš fabrikų ir viliojanti kaina, pvz. 2 eurai. Negaliu aš už 2eurus pardavinėti to, kas yra daroma 4 valandas.
O dar man labai patiktų, kad mano komentarai nebūtų taip puldinėjami, aiškinant tai ką jau aiškinote - nekartosiu. Aš irgi turiu teisę išsakyti savo nuomonę ir savo savijautą. Džiaugiuosi jūsų sėkmėmis ir tikiuos, kad amatininkų ir dailininkų turgai kada nors tokiais ir taps. O mano darbas taps apmokamų pagal jo tikrąją vertę. Aišku, tai neįvyks tik su manimi, tai turi įvykti visoje šalyje.
Atsakyti
O stovėti visą savaitgalį dėl 100 eurų uždarbio man neapsimoka.

[/quote]
100 euru ne uzdarbis? Tai dar nera pas jus taip blogai tik dejavimo eilini karta daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2015 05 25, 22:24)
100 euru ne uzdarbis? Tai dar nera pas jus taip blogai tik dejavimo eilini karta daug blush2.gif

2 ilgos dienos darbo+ 40 eu. uz vieta+ 7 eu valstybei+ med=ziagos + laikas ir medziagos produkcijai pagaminti, tai 100 euru apyvarta yra apverktinana, uzdarbiu nebekvepia, o uzdarbis jei toks butu, tai irgi prastas. O pvz., nekurie maisto pardavejai moka pardavejams po 150 lt. uz darbo diena mugeje smile.gif Tai jie ir nedejuoja. Nemanau,kad jiems yra blogai.
Ir dar syki prasau baigti mane "dejuojinti"" - as tik pasakau tikraja amatininko padeti. Ir manau, kad tai prastas uzdarbis. Jei galvojat kad gerai, tai nezinau nezinau, ka jau ir bepasakyti.
Atsakyti
Aš prekiauju savo rankom siūtais gaminiais, o ne perparduodu iš bazių biggrin.gif

Ortija, gavot blatą už vietą, nes kainavo nemaistui 50 eur. Jūs parašėt 40 g.gif Ir stovėjot 1 dieną, nes rašėt, kad sekmadienį net nėjot prekiauti biggrin.gif Klaidinanti info

Tikrai nevisos mugės būna su geru pelnu. Su patirtim atrenki kurios yra pelningiausios.

Atsakyti