Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Ortija @ 2015 05 16, 17:50)
Šiandien buvau pasižiūreti į vieta Kauno Hansos dienose, be to iš krosnies ištraukiau tris vazas suskylusias...žodžiu, man labai nesiseka. Visas pečius šuniui ant uodegos. O ta galvelė visai tuščia.
Norejau paklausti apie Akaciju alejoje organizuojama prekyba, ar kas nors dalyvavo joje iš jusų, ne su maisto produktais ? Maistas tai ten turetų eiti gerai... Labai praalkdavau aš tame festivalyje....

Kiek skaitau temą, tai susidariau įspūdį, kad dauguma prekiauja keramikos darbais. Būtų labai įdomu sužinoti, kaip sekasi prekiauti kažkokioje konkrečioje mugėje papuošalais? Pvz., kad ir tame pačiame Alytuje? Dar nė karto nesu dalyvavusi, bet pačiai yra noro, bet tuo pačiu ir nežinomybės, ir baimės daug... Gal kas nebūtinai šioje temoje, bet asmeniškai galėtų parašyti ir pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satrija11: 20 gegužės 2015 - 15:25
Aš gaminu nepapuošalus. Bet Alytuje prekyba liudnoka. Šis miestas išbrauktas iš mano mugių sąrašo.
Atsakyti
Alytu mes irgi išsibraukę...
Atsakyti
Aišku.... galvoju netoli Kauno, tai gal būtų visai ir nieko... Ar yra dalyvaujančių Pakruojyje? Ten toks nedidukas miesteliukas netoli Šiaulių, bet jaučiu, kad nedideliuose nieko gero ir nebūna...
Atsakyti
QUOTE(satrija11 @ 2015 05 20, 19:40)
Aišku.... galvoju netoli Kauno, tai gal būtų visai ir nieko...  Ar yra dalyvaujančių Pakruojyje? Ten toks nedidukas miesteliukas netoli Šiaulių, bet jaučiu, kad nedideliuose nieko gero ir nebūna...

Pakruojis = alus + loterijos sad.gif
Atsakyti
Labai optimistiškai biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Per Kauno dienas visi būsit pasipuošę viduramžių laikus menančiais drabužiais? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Paskaičius temas susidaro įspūdis, kad niekas nieko nebeuždirba ir apskritai visi aplinkui ubagai. Pati esu prekybininkė ir kiekvieną kartą nuvykus į šventę, pakalbinus bet kokį kolegą -prekybininką- jam būna labai prasta prekyba. Nepykit ant manęs, bet man atrodo, kad čia tiesiog toks lietuvių ar prekybininkų mentalitetas-amžinai stenėti ir būti viskuo nepatenkinktam. Kad ir apie orą: šalta-blogai, karšta irgi blogai. Vienoj šventėj stebėjau vieną pažįstamą prekybininkę: sukosi visa šeimyna neatsikvėpdami, bevei ištisai eilė pas juos stovėjo. Po šventės klausiu kaip sekės? Atsakymą nujaučiau... - ,,Nieko gero,žinok...." doh.gif Palinksėjau galva, juk nepulsi įrodinėti. Kaip begali būti geriau, jei nebespėja suktis??? O vietiek blogai smile.gif)) Taip, kad žiūrėkit optimistiškiau į viską. Būna tokių sumautų dienų, bet juk jei pastenėsi -geriau ne bus.
Prekiauju aš maistu, bet tai nereiškia, kad visada ir pas mane prekyba klesti (kaip, kad kažkas rašė: o, maistininkai-tai milijonus šluoja). Ir prekiaujantiems su maistu yra kur kas sunkiau ir sudėtingiau. Keramikas atvažiavo su žmona,nieko nepardavė- susidėjo į mašiną ir laukia kitos šventės. O maistininkas? Atsivežė porą mašinų darbuotojų, prisipirko produktų gamybai ir jam nepasisekė... NUostoliai kur kas didesni. Maistas genda o darbuotojams reikia sumokėti algas.
Artimiausiu metu vyksiu į Šilutės miesto šventę. Nebloga šventė, buna vokiečių, nors jie pas mane tik nusifotografuoja thumbup.gif Paskui į Šiaulius ,,Ant rubežiaus" - man ten smagu. Geri žmonės, puiki atmosfera, o maloniausia žinoti, jog tavęs laukia pirkėjai (turim nuolatinių pirkėjų, kurie visada pas mus perka ir visas šventės dienas ). O birželį užbaigsiu Joninių maratonu.
Birželis labai dosnus mėnuo šventėmis, tad linkiu visems išnautotį jį maksimaliai.Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gera mintis dėl joninių! Reiks pasidairyti kur čia kas vyksta :-)

Manau gerą mintį pasakėt. Na, o man dažnai būdavo, kad tikrai prastokai suprekiauju, bet niekad neverkiu. Nes myliu savo darbą ir laabai patinka mugės :-)

Ps geg 29 d Druskininkuose muge. Kas dalyvaujat? dar galima registruotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WannaBeWithYou: 22 gegužės 2015 - 14:22
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2015 05 22, 15:16)
Gera mintis dėl joninių! Reiks pasidairyti kur čia kas vyksta :-)

Manau gerą mintį pasakėt. Na, o man dažnai būdavo, kad tikrai prastokai suprekiauju, bet niekad neverkiu. Nes myliu savo darbą ir laabai patinka mugės :-)

Ps geg 29 d Druskininkuose muge. Kas dalyvaujat? dar galima registruotis?

Druskininkuose sian paskutinė diena registravimui man rodos, tad suskubkit biggrin.gif
Atsakyti
į Druskininkus registraciją pasibaigė, nes yra jau sąrašai su vietom.
Pramiegojot 4u.gif Šiandien paskutinė diena sumokėti ir atsiųsti dokumentus
Atsakyti
QUOTE(satrija11 @ 2015 05 20, 20:40)
Aišku.... galvoju netoli Kauno, tai gal būtų visai ir nieko...  Ar yra dalyvaujančių Pakruojyje? Ten toks nedidukas miesteliukas netoli Šiaulių, bet jaučiu, kad nedideliuose nieko gero ir nebūna...

Pakruojis su savo pakruojietiškais pirkimais yra baisiai įdomus kaimas, niekada nežinai tenais kaip kas bus (pati aš iš Pakruojo r.).

QUOTE(IngridaHA @ 2015 05 22, 13:27)

Prekiauju aš maistu, bet tai nereiškia, kad visada ir pas mane prekyba klesti (kaip, kad kažkas rašė: o, maistininkai-tai milijonus šluoja). Ir prekiaujantiems su maistu yra kur kas sunkiau ir sudėtingiau. Keramikas atvažiavo su žmona,nieko nepardavė- susidėjo į mašiną ir laukia kitos šventės. O maistininkas?

Galiu pratęsti mintį - susikrauna keramikas su žmona, išvažiuoja ir galvoja už ką kuro įsipilti į sekančią mugę... Buvo ir taip, kad už vietą sumokėta 15 Lt o suprekiauta 8 Lt. Ir tipo čia viskas OK? biggrin.gif Arba važiuoji į muge bendra suma 200 km, dar už vietą susimoki o finale susiprekiauji gal "dar neblogai" bet atmeti kurą atmeti mokestį už vietą ir žiūri, kad uždirbai 50 litų ar 100 litų. tai čia vėl džiaugtis? nes čia pelno jokio, gi dar už tuos parduotus gaminius gamybines išlaidas turi pasidengti ir vaikus pamaitinti...
O tie kurie samdo darbuotojus galėtų šiek tiek sumažinti dešrelių kainas, na sakykim 0,50 cento ir apyvarta pašoks wink.gif
Atsakyti