QUOTE(ingelka @ 2015 04 29, 13:11)
gal galit pasidalinti kaip prekyba Žagarės vyšnių šventėje? Nes kaina didoka, o pirmą kartą...
Kiek zinau renginys tradicinis, tai jau pliusas. Bet ar jums seksis nieks negali pasakyti. Manau, kad gali sektis, jei pirma syki. Bet dar ir nuo prekiu priklauso.
Radau dar svediska turgeli menu, tai ka jus... Puslapyje isvardinti visi dalyvaujantys autoriai, viskas taip tvarkinga. Nu, bet autoriai ne lietuviai- visi vietiniai. Kazkaip vis sukuosi ties mintimi, kad labai noriu menu turgelio,tokio tikro nuosirdaus I sostines dienas visi ir verziasi, del to, kad ten atsirenka autorius, tai va, koks yra svarbus organizatoriu idirbis.
Dar nesidomejau,kurioje tiksliai vietoje busiu per hansa dienas, nes kai susimokejau pajamu mokesti uz praejusius metus.... Kaip graudu, kad ubagai pas mus didziausi mokesciu moketojai... Nebesinori ir dirbti.
Taip taip,jei sąžiningai sumokėt mokesčiu,tai oje kiek gaunas... kaži ar dirbt apsimokėtų,gal minimumas ir gautūsi kas mėnesį..o gal ir tas nelabai... Juolab,kad visos valstybinės įstaigos į dirbančius su patentais ar pažymom žiūri vistiek vienodai- ale nedeklaruojam visko,slepiam ,žodžiu beveik vagiai tai kažkaip net sąžinė negraužia
Prasidejo registracija i Juros Svente http://jurossvente.lt/muge.html (organizatoriai kiti)
QUOTE(Winter_Tale @ 2015 04 09, 11:45)
noriu pasiteirauti, gal kuriai nors iš jūsų yra tekę dalyvauti Jūros šventės mugėje? Kokie atsiliepimai?
Netrukus ketiname persikelti į Klaipėdą, tai pagalvojau, kad būtų smagu sudalyvauti. Tiesa, tai būtų mano pirmoji mugė apskritai, tai gal būtų norinčių dalinti stalu? Aš su papuošalais Kiek mačiau, registracija į Jūros šventės mugę prasideda jau kitą savaitę
Dalyvavimas Jūros šventėje priklauso nuo vietos, deja neturint pymėjimo tautodalininko perki vietą iš antrojo sąrašo t.y. po kokio 400 jau nusipirkus vietą tai kas lieka, vadinasi renkiesi iš šiukšlių. Dalyvavau pernai ir galiu pasakyti viena, Jūros šventėje arba gera vieta - arba tada geriau jokios, nes laiką veltui praleisit.
Registracija vysta, bilietus pardavinės tik gyvai, reikės stumdytis eilėje nustatytu laiku.
QUOTE(Giedruma @ 2015 04 17, 21:52)
Kažkada labai panašiu laiku vyksta ir Šilutės miesti šventė,atsiliepimai apie ją tikrai neblogi
Kretingos miesto šventė - Birželio 6-13 d., -taip pat labai nebloga mugė,nors ir tikrai ne arti
Blogiausia,kad visos šios mugės labai arti viena kitos ar net dubliuojasi,tad dažnai nespėdavom sudalyvauti arba paprasčiausiai pritrūkdavom gaminių
Šilutėje Gegužės 30 d.
Šilutės miesto šventė
Gegužės 30-31 Tauragėje miesto šventė
Kretingoje buvau pernai rudenį, kvailiausia iš tos mugės kad nėra numerių ir plano prekybiniu vietų, kas pirmesnis atvažiuoja tas gauna geresnę vietą, nors žmonių buvo nemažai, viskas vyko aikštėje, realiai visą aikštę vistiek apeidavo visi. Sekėsi neblogai
Mes Jūros šventėje,kad ir su tautiniu paveldu,pirkdavom vietą mažiausio paklausumo zonoj-tame skverelyje prie telekomo iš kur turėt "prosta" amatininkui tiek pinigų kad jamt brangiausią? dar vidutinio paklausumo-na ,gal,gal, bet mes kuo puikiausiai suprekiaudavom ir ten,tad plėšytis nematau reikalo.Šiemet vėlgi turėsim tris vietas,bet nežinia ar visi spėsim tiek prisiruošt kad visose visai šeimynai stovėt-tad manau kaip kas kuom prekiauja,taip ir mugė ir jos vietos skirtingai savo pakalusumu yra
Man tai nepatiko Juros sventeje, kad geriausiose vietose ir kartodavosi tos pacios"amatininku"prekes, ir stovedavo tose gerose vietose keramikai su batu tepalu glazuruotais puodeliais... Na, ten atrode viskas panasiai, kaip kad dideliame prekybos centre tarp silkiu pardavinetu prabangu apatini trikotaza, o saldainiu skyriuje butu siuloma isigyti sikpopierio. Siaip tai ir besiskundzianciu ir besidziaugianciu yra.
Mano patirtis apie Jūros šventę panaši kaip Giedrumos, visai smagu tame skverelyje, šiemet praleisiu šia šventę, bet kitam kartui vėl į ta skvereli eičiau
Drauge pirko pačia geriausia brangiausią vietą ir ne kažką.. taip kad, kas brangiausia, ne visada geriausia
Drauge pirko pačia geriausia brangiausią vietą ir ne kažką.. taip kad, kas brangiausia, ne visada geriausia
Reikia patyrusių mugininkių patarimo
Pirmą kartą norėčiau dalyvauti didesnėje lauke vykstančioje mugėje. Dirbu turėdama individualią veiklą pagal pažymą, pati gaminu. Ar reikia kokių tai dar dokumentų norint prekiauti tas kelias dienas? Ir dar neaišku ar parduodant klientui faktūras išrašinėjat ar kaip? kažkaip niekad nemačiau jokiose mugėse, kad kas pirkėjui kokį dokumentą, kvitą duotų
Ačiū atsakiusioms
Pirmą kartą norėčiau dalyvauti didesnėje lauke vykstančioje mugėje. Dirbu turėdama individualią veiklą pagal pažymą, pati gaminu. Ar reikia kokių tai dar dokumentų norint prekiauti tas kelias dienas? Ir dar neaišku ar parduodant klientui faktūras išrašinėjat ar kaip? kažkaip niekad nemačiau jokiose mugėse, kad kas pirkėjui kokį dokumentą, kvitą duotų
Ačiū atsakiusioms
Mes taip pat su vyru dirbam su pažyma,tai nieko daugiau ir nereikia,tik mugėse turėkit kvitus ar faktūras jei kam reiktų. Šiaip tai apskaitą pasidarom po mugės-tikrai nespėtume jos metu visiems išrašyti sąskaitų,o ir dauguma nei lauktų jų nei ką Va tas niuansas kad neišrašo pardavėjai jokių oficialių dokumentų tai aukso lobynas įstaigoms ,uab-ams ir šiaip visokio plauko firmoms,nes mūsų apyvarta tai menka,o va jie gali tai ojojoj kokius mokesčius nuslėp-juk niekas niekur neįrodys kokį kiekį pardavei ir kam, maždaug "prasta mugė,nieko nepirko,vos vietai suprekiavom..."
Užtat ir pilnos mugės dabar visokio jovalo o ne amatininkų ir savo gamybos darbais prekiaujančių nežinia kiek ilgai taip truks,kol kogero vistiek tokia tvarka prives iki to kad su kasos aparatais stovėtume ir čekučius muštume
Užtat ir pilnos mugės dabar visokio jovalo o ne amatininkų ir savo gamybos darbais prekiaujančių nežinia kiek ilgai taip truks,kol kogero vistiek tokia tvarka prives iki to kad su kasos aparatais stovėtume ir čekučius muštume
Šiandien buvau pasižiūreti į vieta Kauno Hansos dienose, be to iš krosnies ištraukiau tris vazas suskylusias...žodžiu, man labai nesiseka. Visas pečius šuniui ant uodegos. O ta galvelė visai tuščia.
Norejau paklausti apie Akaciju alejoje organizuojama prekyba, ar kas nors dalyvavo joje iš jusų, ne su maisto produktais ? Maistas tai ten turetų eiti gerai... Labai praalkdavau aš tame festivalyje....
Norejau paklausti apie Akaciju alejoje organizuojama prekyba, ar kas nors dalyvavo joje iš jusų, ne su maisto produktais ? Maistas tai ten turetų eiti gerai... Labai praalkdavau aš tame festivalyje....
Sveikos, Alytuje miesto dienos birzelio 19-21 dienomis. Registracija jau vyksta. Reiktu skambint i savivaldybe arba ju puslapy ziureti. (mes buvom nueje "gyvai").
Muge buna didele, zmoniu nemazai. Visai normaliai Plius, vieta- kapeikos
Muge buna didele, zmoniu nemazai. Visai normaliai Plius, vieta- kapeikos