Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Giedruma @ 2015 04 14, 22:40)
lotuliukas.gif  cia taip pat kaip su pynejais kaune- kiekvienam kieme bent vienas yra   drinks_cheers.gif. Tik jau deja visi vyresnio amziaus,nyksta vel amatas po truputi..
Coperiuke,bent pernai tai nei vieno jokio keramiko nebuvo  g.gif. Matyt yra amatu,kuriu kaunieciai nelabai vertina arba kaip Ortija rase- kiekvienas pasonej reikiama turi tai ir mugese nieko uztat neperka  biggrin.gif

Neuždirba kauniečiai. Ne, nemegsta. Kai sutikau savo sunaus aukletoja su kazkokia keramikine kriaukle už 25 lt. , tai praejo noras lipdyti, o tas keramikas prastovejo visa muge su darbais ir matyt, tingejo krautis , tai už savikaina (ir dar maziau)pardavinėjo. Neturi pinigu zmogai. Skurdas pas mus. verysad.gif
... bet gryn skurdas. verysad.gif
Net Džesija subankrutavo, o mano kaimyne , pasirodo, emigravo. O jos darbai super wub.gif
Tai matyt viskas dėl skurdo sad.gif((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 15 balandžio 2015 - 10:42
QUOTE(Ortija @ 2015 04 14, 22:54)
kas ta Džesija ? o keramiku kaune daug, aš ju tikriausiai, koki 15- 30 pažystu ir dar tikru propesionalu. Yra kokios 4 mokyklos kaunietiškam raj., kuriose keramikus kepa lotuliukas.gif Kaip sakė viena moteriskė, kur spjausi, ten keramikas lotuliukas.gif Galima daryti prielaida, kad kaune kas 5 žmogus keramikas. Mano trumpoj gatvej iš kokiu 30 namu 2 keramikes blink.gif nu,jo... ir ko man i ta muge unsure.gif

Nu geras, pati kaunietė, ale per 24 savo metus Kaune nežinojau nei vieno keramiko biggrin.gif matyt tiesiog aplinka kita gal buvo.

QUOTE(Giedruma @ 2015 04 14, 23:40)
Coperiuke,bent pernai tai nei vieno jokio keramiko nebuvo  g.gif. Matyt yra amatu,kuriu kaunieciai nelabai vertina arba kaip Ortija rase- kiekvienas pasonej reikiama turi tai ir mugese nieko uztat neperka  biggrin.gif

Nu va, kaip beje ir į panevėžį mes nevažiuojam. keramika ten neina, apart keraminių gyvūnėlių ir angelų. pas vyrą iš esmės yra praktinė keramika, indai ir pan. tai va to aukštaitijai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2015 04 15, 08:16)
Tai jau prasidejo sutarciu pasirasymas ir vietos pasirinkimas? blush2.gif

nuo balandžio 13 d.
Atsakyti
Jau ir as kaip ir zinau savo vieta Hansa dienose. Na,net idomu, kaip bus.. Tikriausiai jokios muges negalima prognozuoti, kad tik pirkejai pinigu uzsidirbtu. Dar dziaugiuos, kad mano vieta nuo namu du kilometrai... gal ir ciuci pasiimsiu, ten tiesiog geras gamtovaizdis, pabendrausiu su miestelėnais... bus smagu. rolleyes.gif tik va viduamzisku sarvu reikia.
Bet sugalvojau nauja bizni- burti kortomis mugeje, kaip manot, ar tai menas, ar tai jau butu kriminalinis reikalas, potencialiai susijes su teisesauga ? blush2.gif
Imciau po 5 eurus uz viena burima ax.gif T.y. uz 10 min. seansą.
Atsakyti
bigsmile.gif aš šiemet irgi surizikuoju ir važiuoju į Hanza dienas su savo keramika ir siuviniais g.gif
paskaičius atsiliepimus ūpas gerokai nukrito unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai kad tą mugę išvis keistai pradėjo organizuoti-eilę metų ji būdavo rugpjūčio pradžioje ir visad tik krantinėje prie Vytauto bažnyčios ,atranka pakankamai grežta ir ribotas dalyvių skaičius,viską statydavo ant renginių-riterių kovų ir panašiai g.gif o dabar sumastė gegužės mėn,kažkokia nesamonė,suplakė su miesto švente iš taupumo kažkas(įtariu kad savivaldybė nagus prikišo...) nors mes dalyvavom keliose ,bet po tos didžiosios Hanza miesto šventės-kai buvo tarptautinis renginys-metėm šį reikalą,tai dabar tik kaip pirkėjai apsilankom jei pataikom ax.gif
Papildyta:

Beje,geriau sudalyvauti Druskininkų miesto šventėje bigsmile.gif

Gegužės 28 d. - Gegužės 31 d.

Kažkada labai panašiu laiku vyksta ir Šilutės miesti šventė,atsiliepimai apie ją tikrai neblogi 4u.gif

Kretingos miesto šventė - Birželio 6-13 d., -taip pat labai nebloga mugė,nors ir tikrai ne arti smile.gif

Blogiausia,kad visos šios mugės labai arti viena kitos ar net dubliuojasi,tad dažnai nespėdavom sudalyvauti arba paprasčiausiai pritrūkdavom gaminių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 17 balandžio 2015 - 20:54
http://www.jonis.lt/...eziaus.2015.htm cia vyksta registracija smile.gif
Atsakyti
Aš tai kartais liudnai galvoju, kaip prisirenka tokiu prekeiveliu pinigu , suleidzia i koki parkeli visus, dar miesto policija daug kam visokiu baudu randa uz ka sumoketi ir organizuoja visokius festivalius- tipo ant rubeziaus.... Ir tokiais atvejais, negali buti ir kalbos apie kokias nors atrankas.... Vien paziurejus i nuotraukas pardavejai- meninkai atrodo, kad su tom paciom prekem stovi ir tais paciais meno kuriniais visose mugese. Cia aisku, as ne uz atranka... Ne uz ka....

...Kiek ant ro rubeziaus kainuoja vieta ?
Papildyta:
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 04 17, 17:06)
bigsmile.gif aš šiemet irgi surizikuoju ir važiuoju į Hanza dienas su savo keramika ir siuviniais  g.gif 
paskaičius atsiliepimus ūpas gerokai nukrito  unsure.gif  verysad.gif

Pasikelk upa, nes bus geras oras, ir viskas bus gerai. O be to, nieko baisaus nebus,,,, Tiesiog geriausi pirkejai buna Vilniuje, bet ir kitur manau perka. As tai tiesiog bambekle, tai ir su burimais man gali nepavykti smile.gif
Atsakyti

Pasikelk upa, nes bus geras oras, ir viskas bus gerai. O be to, nieko baisaus nebus,,,, Tiesiog geriausi pirkejai buna Vilniuje, bet ir kitur manau perka. As tai tiesiog bambekle, tai ir su burimais man gali nepavykti smile.gif
[/quote]
bigsmile.gif o tai jumi keramikė ar būrėja? ne visada geriausi pirkėjai Vilniuje, tarkim lyginti Sostinės dienas ir Tautų mugę Vilniuje - tai pastaroji buvo labai nevykusi ..
Atsakyti
Tautu mugeje nebuvau, tai tikriausiai rudeniniss Kazys ? Kur visi veikia kas ka nori. Bet man labai gera buvo si pavasary Kazy... Labai šilti prisiminimai
O mumis gal bursim, nes nelipdome nieko. Mumis nesilipdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 04 20, 19:15)
Tautu mugeje nebuvau, tai tikriausiai rudeniniss Kazys ? Kur visi veikia kas ka nori. Bet man labai gera buvo si pavasary Kazy... Labai šilti prisiminimai
O mumis gal bursim, nes nelipdome nieko. Mumis nesilipdo  rolleyes.gif

leidimais tik reikėtų pasirūpinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai mano smegenai, skirti burimui, buria- tie mugiu organizatoriai,kurie organizuoja dar ir festivali ir nepasako,kiek i muge uzsuka lankytoju, tai nieko gero su tokiais (ypac daug uz vieta prasantys).
Dar nusiziurejau (sapnuse sios nakties) Danijoje muge, nu, tiesa, nuotraukose tik desras maciau, tai ten 4*2 metru plotas prekybai kainuoja 130 evru 3 dienom. Taip, kad ar yr cia uzdirbanciu, ar cia padeda uzsidirbti organizatoriams visos, toks filosofinis klausimas blink.gif As per juros svente tokia pasijutau.
Be abejo, reikia daugiau dirbti... ir kokybiskai.
po sito mano posto visi organizatoriai prades rasyti kiek daug uzsuka zmoniu i muge doh.gif
Atsakyti