Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(dita0506 @ 2016 02 25, 10:38)
Sveikos merginos, kaip manote ROTUŠĖS aikštė, kaziuko mugėje Kaune, ar ten eis žmonės? Ar verta ten pirkti vietą?

Net neisivaizduoju. Visas prekiauju Laisves al. Iki Rotuses aikstes net nesu daejusi paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2016 02 25, 09:38)
Sveikos merginos, kaip manote ROTUŠĖS aikštė, kaziuko mugėje Kaune, ar ten eis žmonės? Ar verta ten pirkti vietą?

Niekada ten neprekiavau, ir ar verta pirkti negaliu pasakyti, bet kadangi , vistiek esu nerealiai protinga ir žinau beveik viską, tai reikšdama savo nuomonę, sakau pirk. Ten smagi vieta, vistiek kas nors eis ir ten , paprastai ne taip marga, man malonesnė ta vieta. Paprastai aš pati einu Vilniaus gatve, o ne ten , link soboro, kur visi "rimti" žuvų ir kąstinio pardavėjai stovi. Kiekvienais metais tos pačios prekės. BRRRRRR>>>>
O del vietų trukumo, tai praėjusiais metais buvo daug norinčių Kaune savo vietas perleisti, nes vilniečiai labai smagiai perka, tai nebelieka Kaunui prekių ir jegų....
Papildyta:
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 24, 08:09)
Nera jokiu stalu. Visa Laisves al. Ir dar dalis Vilniaus g. 120eur vieta. Tu neliko per 10min.  Tolimesnes jau vietos  po 60 eur. Ir neliko visko per kokia 1h. Is viso i prekyba jie is tu geresniuju vietu paleido koky 30 ar 40 kitos jau buvo suzymeta tautiniui paveldui, amatininkams ir t t. Bet kad tie tautinio paveldo sake kai kreipesi ir ne bet kam tas vietas dave tai kaip sakant viskas "po blatu"

Ačiū už informaciją, va dėl to aš ir protingėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 26 vasario 2016 - 08:20
Kokiam tautiniam paveldui-vos ne vos KELETĄ vietų išanksto išsimušė tautodailininkų organizacija(kažko labai nemyli jos kauniečių mugių organizatorius,ir būtent šis) tautinis paveldas pirko kaip visi kiti,jokių išimčių nebuvo g.gif matyt suką kažką tamsiai ir niekam nieko nesako,bus vadinas masė kiniečių prekių,kaip visada.

Mes nedalyvausim,nors minčių kaip ir buvo,bet jau piktumas dėl vietų brangumo kad paėmė,tai ir spjovėm į šį reikalą irnesakyk.gif kiek normalių prekeivių gali tiek sumokėt? Mes prekiaujam pintais,ir kai tokios kainos ir toks pirkimas tai iš esmės nebent badas prispirtų,nes užsidirbt eina tik ant duonos taip sakant mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 27 vasario 2016 - 15:28
Tai va, kad tos mugės. ... O kitą savaitgalį bus labai prasti oral. .. O vietą gavau be palapinės. O myli mugių organizatoriai tik tuos, kurie pasiryžę tik gerus pinigus sumokėti už šalygatvio kvadratinius metrus.
Atsakyti
Į Kauną nėr ko ir važiuot. Šįmet važiuosim į Klaipėdą, įspūdžiais pasidalinsim po renginio.
Atsakyti
Aš jau pilnai pasiruošiau Kaziukams wink.gif

Laukiu nesulaukiu penktadienio wink.gif)

Sturmuosim Vilniu ir Klaipeda si savaitgali wink.gif

Atsakyti
Tai abi muges kartu, kuom prekiausit, jei nepaslaptis?
Atsakyti
O nuo kelintos valandos prasideda Vilniuje mugė? Iki kelintos prekybininkams reikia viską susistatyti ir išsikrauti?
Atsakyti
Nuotraukas atsiusiu iš Kaziuko galėsit pažiūrėti:) Nenoriu išduoti paslapčių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2016 02 29, 10:08)
Į Kauną nėr ko ir važiuot. Šįmet važiuosim į Klaipėdą, įspūdžiais pasidalinsim po renginio.

Tai kad Kaunas ir Klaipeda net 2 savaiciu skirtimu. Mes ir ten ir ten ir dar i Vilniu. Pernai Kaune nuvo labai labai gerai tikiuosi ir siemet tuo paties thumbup.gif O Klaipeda niekad nepasizymejo gera prekyba siemet bus treti metai. Pries tai buve abeji buvo gerokai vidutiniski schmoll.gif

QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 29, 10:32)
Aš jau  pilnai pasiruošiau Kaziukams wink.gif 

Laukiu nesulaukiu penktadienio wink.gif)   

Sturmuosim Vilniu  ir Klaipeda si savaitgali wink.gif

Mes irgi sturmuojam abu miestus todel intensyviai dar plusam. Reikia daug dar visko prisiruosti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva305 @ 2016 02 29, 15:07)
O nuo kelintos valandos prasideda Vilniuje mugė? Iki kelintos prekybininkams reikia viską susistatyti ir išsikrauti?

Mane irgi domina kada penktadieny Vilniuje jau buti ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 29 vasario 2016 - 21:40
Kiek žinau tai Gedo pr. eismas uždarytas bus iš vakaro... tai galvoju, kad tarp 8-9 val. pats tas.
Atsakyti
Berods kasmet buna kad iki 9val
Atsakyti