QUOTE(dita0506 @ 2016 02 25, 09:38)
Sveikos merginos, kaip manote ROTUŠĖS aikštė, kaziuko mugėje Kaune, ar ten eis žmonės? Ar verta ten pirkti vietą?
Niekada ten neprekiavau, ir ar verta pirkti negaliu pasakyti, bet kadangi , vistiek esu nerealiai protinga ir žinau beveik viską, tai reikšdama savo nuomonę, sakau pirk. Ten smagi vieta, vistiek kas nors eis ir ten , paprastai ne taip marga, man malonesnė ta vieta. Paprastai aš pati einu Vilniaus gatve, o ne ten , link soboro, kur visi "rimti" žuvų ir kąstinio pardavėjai stovi. Kiekvienais metais tos pačios prekės. BRRRRRR>>>>
O del vietų trukumo, tai praėjusiais metais buvo daug norinčių Kaune savo vietas perleisti, nes vilniečiai labai smagiai perka, tai nebelieka Kaunui prekių ir jegų....
Papildyta:
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 24, 08:09)
Nera jokiu stalu. Visa Laisves al. Ir dar dalis Vilniaus g. 120eur vieta. Tu neliko per 10min. Tolimesnes jau vietos po 60 eur. Ir neliko visko per kokia 1h. Is viso i prekyba jie is tu geresniuju vietu paleido koky 30 ar 40 kitos jau buvo suzymeta tautiniui paveldui, amatininkams ir t t. Bet kad tie tautinio paveldo sake kai kreipesi ir ne bet kam tas vietas dave tai kaip sakant viskas "po blatu"
Ačiū už informaciją, va dėl to aš ir protingėju.