Absurdas su ta registracija Is pacio ryto jau viskas rezervuota O Vilniaus gatvej juk tokia ilga muge nebuvo niekad? Prie soboro is vis siais metais nera.
QUOTE(RasaNe @ 2016 02 22, 11:59)
Jūs jau registravotės? kur vietą rinkotės, aš kažkaip pirmą kartą, žiūriu į tą žemėlapį ir nežinau kurioje pusėje vietą geriau imti , ar vilniaus g, ar laisvės al. gale.
Papildyta:
hmmm, o tai ten vietų išvis yra? nes visas rodo užimtas...
Papildyta:
hmmm, o tai ten vietų išvis yra? nes visas rodo užimtas...
Vietų neliko per 2 h. Ėmiau kur jau išbandyta, bet kada nėra jau kur rinktis
QUOTE(ramute53 @ 2016 02 22, 12:11)
Kad ten vietu buvo tik koks 20. Nes 9.01 jau viskas uzimta buvo.
9:03 patvirtinau pirkima, bet aisku paciuv ietu rezervavimas truko turbut 30 s. Akyse tirpo vietos
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 22, 13:12)
Vieta turiu Laisvės al.
Aš būsiu irgi prie tų laimingųjų, turiu Laisvės al. prie knygyno
Papildyta:
QUOTE(arnaaa @ 2016 02 22, 13:12)
Absurdas su ta registracija Is pacio ryto jau viskas rezervuota O Vilniaus gatvej juk tokia ilga muge nebuvo niekad? Prie soboro is vis siais metais nera.
Nu kad Vilniaus g. visas iki bažnyčios būdavo, bent jau pernai tikrai buvo, bet va iki Sobor tikrai tesdavos ir aplink Sobora eidavo, o šiemet nėra. Gal dėl tos laisvės rekonstrukcijos O kaina tikrai solidi, net Vilnius nusileidžia per pusę kainos atžvilgiu.
Noriu paklausti tų, kurios Vilniaus Kaziuko mugėje pirko vietas ne prkybinei palapini (3x2), bet prekybiniam staliukui (1x2). Jei aš išsipirkau dvigubą vietą (t. y. 2x2) Maironio gatvėje, aš vistiek negaliu statyti palapinės, kurios išmatavimai 2x2? Ns minėjo, kad ten palapinių statyti negalima. Tai jei tikrai negalima, tai taip ir prekiauja ten žmonės tris dienas po atviru dangumi? :/ Tas pats ir Pilies g.
QUOTE(Ieva305 @ 2016 02 22, 17:06)
Noriu paklausti tų, kurios Vilniaus Kaziuko mugėje pirko vietas ne prkybinei palapini (3x2), bet prekybiniam staliukui (1x2). Jei aš išsipirkau dvigubą vietą (t. y. 2x2) Maironio gatvėje, aš vistiek negaliu statyti palapinės, kurios išmatavimai 2x2? Ns minėjo, kad ten palapinių statyti negalima. Tai jei tikrai negalima, tai taip ir prekiauja ten žmonės tris dienas po atviru dangumi? :/ Tas pats ir Pilies g.
taip jie eina , tikrina, mano kaimynei liepė nusiimti savo palapinę, nes pirko staliuką, nors moteris buvo pasidariusi mažą palapinę
Papildyta:
Kas liečia Kauno Kazimierines, dešimt min po 9val, jau nebebuvo vietų. Nesvarbu, kad kainos pakilo, anksčiau nuo Maironio iki fontano būdavo pigios vietos, o dabar 120 eurų. Man tai toks jaus-mas buvo, kad kai buvo paskelpta registracija, jau daug vietų nebuvo, juk rudenį buvo palikta daug vietų latviams, bet jie neatvyko, tai buvo daug tuščių vietų. Mano pažįstama pirko kampinę vietą, o kai atvažiavo į mugę, buvo užstatyta palapinė su maitinimu. Kreipėsi į organizatorius tai pasiūlė kitą vietą, bet ne kampinę. Vienu žodžiu, kaip ir visur, bardakas
O kas registravotės į Kauno Kaziuko mugę jau gavote patvirtinimus?
Nes aš stebuklingai dar spėjau užsirezervuoti vietą , bet niekaip nesulaukiu patvirtinimo, kažkaip neramu
Nes aš stebuklingai dar spėjau užsirezervuoti vietą , bet niekaip nesulaukiu patvirtinimo, kažkaip neramu
Kauno Kaziuką liko organizuoti tas pats Juodsnukis ar kaip ten jį,bardakas visais laikais buvo prie jo kaip viduramaziais pinigus tokius lupa,kasmet vis brangiau,o negali padaryti kaip Vilniuje ar Klaipėdoje-pirma registracija-atsijot visus "kiniečius"-po to sąrašai ir vietų pirkimas .O dabar toks vaizdas savesni jau prieš kurį laiką vietas išsipirkę buvo
QUOTE(RasaNe @ 2016 02 23, 13:21)
O kas registravotės į Kauno Kaziuko mugę jau gavote patvirtinimus?
Šįmet patvirtinimų nesiunčia el.paštu (bent jau aš negavau). Reikia vėl prisijungti prie sistemos ir ten yra nurodymai dėl apmokėjimo. Apmokėti reikia iki 25 dienos, kitaip rezervaciją anuliuos.
QUOTE(-Sigi- @ 2016 02 23, 19:18)
Šįmet patvirtinimų nesiunčia el.paštu (bent jau aš negavau). Reikia vėl prisijungti prie sistemos ir ten yra nurodymai dėl apmokėjimo. Apmokėti reikia iki 25 dienos, kitaip rezervaciją anuliuos.
Dėkui
QUOTE(Giedruma @ 2016 02 23, 17:59)
Kauno Kaziuką liko organizuoti tas pats Juodsnukis ar kaip ten jį,bardakas visais laikais buvo prie jo kaip viduramaziais pinigus tokius lupa,kasmet vis brangiau,o negali padaryti kaip Vilniuje ar Klaipėdoje-pirma registracija-atsijot visus "kiniečius"-po to sąrašai ir vietų pirkimas .O dabar toks vaizdas savesni jau prieš kurį laiką vietas išsipirkę buvo
Klaipėdoje atsijoja kiniečius? Nejuokaukit, jau šiemet piktai aš su jais, jeigu neduosit vietos pagrindiniame take kelsiu šaršalą, nes tie kiauksintys šuniukai ir odinės piniginės visad geriausiose vietoje
Papildyta:
QUOTE(-Sigi- @ 2016 02 23, 20:18)
Negavau ir aš, prisijungiau ir radau rekviztus, apmokėjau ir šiandien jau gavau bilietus
QUOTE(Ortija @ 2016 02 24, 00:58)
O tai kiek Kaune Kazio vieta kainuoja ? Ar yra 1 metro vietų ? Su staliukais ?
Nera jokiu stalu. Visa Laisves al. Ir dar dalis Vilniaus g. 120eur vieta. Tu neliko per 10min. Tolimesnes jau vietos po 60 eur. Ir neliko visko per kokia 1h. Is viso i prekyba jie is tu geresniuju vietu paleido koky 30 ar 40 kitos jau buvo suzymeta tautiniui paveldui, amatininkams ir t t. Bet kad tie tautinio paveldo sake kai kreipesi ir ne bet kam tas vietas dave tai kaip sakant viskas "po blatu"
Sveikos merginos, kaip manote ROTUŠĖS aikštė, kaziuko mugėje Kaune, ar ten eis žmonės? Ar verta ten pirkti vietą?