Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Uz zagare 110eu/370lt?? g.gif. g.gif. Nezinau,nezinau,kaina kaip uz juros svente paprastesnej zonoj ar kaziuko mugej,o ar ten tokia gera prekyba kaip tose sventese. mastau.gif kiek suprekiaut reikia kad kelias ir vieta atsipirktu...
Atsakyti
Merginos o kaip buna prekyba Kauno Hanza dienos? Ziuriu kad registracija prasides nuo balandzio 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2015 03 29, 00:33)
Uz zagare 110eu/370lt??  g.gifg.gif. Nezinau,nezinau,kaina kaip uz juros svente paprastesnej zonoj ar kaziuko mugej,o ar ten tokia gera prekyba  kaip tose sventese. mastau.gif  kiek suprekiaut reikia kad kelias ir vieta atsipirktu...

Va būtent dėl to praleidžiam Žagarę, tikrai per brangu. Nebent prekiaut papuošalais, maikes su užrašais kept vietoj ir panašiai...
Atsakyti
Sveikos, merginos,

noriu pasiteirauti, gal kuriai nors iš jūsų yra tekę dalyvauti Jūros šventės mugėje? Kokie atsiliepimai?
Netrukus ketiname persikelti į Klaipėdą, tai pagalvojau, kad būtų smagu sudalyvauti. Tiesa, tai būtų mano pirmoji mugė apskritai, tai gal būtų norinčių dalinti stalu? smile.gif Aš su papuošalais smile.gif Kiek mačiau, registracija į Jūros šventės mugę prasideda jau kitą savaitę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad tiems kurie prekiauja kuo nors skaniu, tai visos muges geros. O tie kurie prekiauja kuo nors graziu, tai ne visos. O tie kurie nei taip, nei taip, tai visos muges vienodai.
Bet kauno hansos prekyba vyks kazkur parkelyje. Santakoj.. Itariu, kad gerai seksis tiems kurie prekiauja gira...arba skanestais ciuciukams. Tai jau esu pykta... Ner daugiau mieste vietu ? O jau nulupa tai kaip uz gera vieta. Pasijutau isdurta. doh.gif
Atsakyti
Tai kad prekyba ir nuo miesto - miestelio priklauso.Turim drauga prekiaujanti saldumynais- cukrinem braskem,kastonais,grybukais ir pan. per kelias vietas buna bet ir tai oi ne visos muges sekmingos buna..Kartais stovim salia kokiu dešrininku tai pasikalbam,buna ir jiem mugiu kad uzdarbis tik minimumas.
O del santakos parkelio- tai pernai muge ten tik ir buvo,krantineje prie amfiteatro nedaro jau.Siaip tai nusivylus buvau muge,nes per savo zveriskas kainas prarand organizatoriai daug prekeiviu prekiaujanciu origanaliais darbeliais verysad.gif nebuvo ko ziuret,keramiku,pyneju ,odininku,nebuvo,net bizuterijos ir tai nekazka,kazkokia nyki muge,nors nepasakyciau kad kokiu kinietisku prekiu buvo..
Atsakyti
Sunku vertinti kur, kam gera mugė ar ne, juk kiekvienas skirtingai suprekiaujame ir kiekvienam skirtinga suma atrodo gerai arba ne
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2015 04 14, 15:22)
Tai kad prekyba ir nuo miesto - miestelio priklauso.Turim drauga prekiaujanti saldumynais- cukrinem braskem,kastonais,grybukais ir pan. per kelias vietas buna bet ir tai oi ne visos muges sekmingos buna..Kartais stovim salia kokiu dešrininku tai pasikalbam,buna ir jiem mugiu kad uzdarbis tik minimumas.
O del santakos parkelio- tai pernai muge ten tik ir buvo,krantineje prie amfiteatro nedaro jau.Siaip tai nusivylus buvau muge,nes per savo zveriskas kainas prarand organizatoriai daug prekeiviu prekiaujanciu origanaliais darbeliais  verysad.gif  nebuvo ko ziuret,keramiku,pyneju ,odininku,nebuvo,net bizuterijos ir tai nekazka,kazkokia nyki muge,nors nepasakyciau kad kokiu kinietisku prekiu buvo..

Kaune keramikams nera kas veikt... Yra Džesija ir jų Kaunui užtenka...
Atsakyti
Šiemet galima buvo rinktis pakrantėje ir prie pilies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2015 04 14, 19:06)
Kaune keramikams nera kas veikt... Yra Džesija ir jų Kaunui užtenka...

kas ta Džesija ? o keramiku kaune daug, aš ju tikriausiai, koki 15- 30 pažystu ir dar tikru propesionalu. Yra kokios 4 mokyklos kaunietiškam raj., kuriose keramikus kepa lotuliukas.gif Kaip sakė viena moteriskė, kur spjausi, ten keramikas lotuliukas.gif Galima daryti prielaida, kad kaune kas 5 žmogus keramikas. Mano trumpoj gatvej iš kokiu 30 namu 2 keramikes blink.gif nu,jo... ir ko man i ta muge unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif cia taip pat kaip su pynejais kaune- kiekvienam kieme bent vienas yra drinks_cheers.gif. Tik jau deja visi vyresnio amziaus,nyksta vel amatas po truputi..
Coperiuke,bent pernai tai nei vieno jokio keramiko nebuvo g.gif. Matyt yra amatu,kuriu kaunieciai nelabai vertina arba kaip Ortija rase- kiekvienas pasonej reikiama turi tai ir mugese nieko uztat neperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2015 04 14, 20:23)
Šiemet galima buvo rinktis pakrantėje ir prie pilies.  4u.gif

Tai jau prasidejo sutarciu pasirasymas ir vietos pasirinkimas? blush2.gif
Atsakyti