Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(goccia @ 2016 02 19, 06:49)
Cia apie rudenine muge jus taip? O kaip panevezy jums sekesi? As pamaciau kaina ir nesiregistrvau....
Nes uz Juros svente kad ir didele kaina, bet verta, o del Panevezio labai abejojau.

Viskas labai priklausė nuo tokio kokioje vietoje stovi. Pagrindiniame take kur kaina didziausia buvo normaliai, nesiskundžiu, visur kitur aplinkiui tikra šiaip sau. Važiuosiu ir vėl, bet tik jeigu gausiu vietą pagrindiniame take. Nes kitur tikrai į minusą galima kristi. Ir dar auksinė taisyklė kas važiuosite į Panevėžį, niekad nepalikit nakčiai palapinių, nesaugu visiškai, tiek chuliganaujančių ir girtų jaunuolių nei per Jūros šventė nemačiau, suplauto peiliais palapines, būtent praėjusį rudėnį taip buvo, užpernai sakė sumetė į vandenį palapines. Viską reikia susirinkti kas vakarą, trys dienos mugės, nu biški tas susirinkinėjimas vargina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 19 vasario 2016 - 21:14
Mes ir per jusros svente susirinkom, nes paziurejau, kad salia (kaimynai jau buvo anksciau isvaziave nei mes) tai ju palapinej po stogu buriuojasi jaunimelis, ruko, cigaretes i rema gesina.....Tai nepalikom nakciai. Musu ta greito surinkimo, tai neuzima daug laiko

Ai dar kaune ziauriai lijo, tai irgi buvom susirinke. Kita ryta kaimynu palapines tie vamzdeliai kur apacioj palei zeme eina buvo masina ar kuo pervaziuoti ir suploti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 02 19, 23:05)
Mes ir per jusros svente susirinkom, nes paziurejau, kad salia (kaimynai jau buvo anksciau isvaziave nei mes) tai ju palapinej po stogu buriuojasi jaunimelis, ruko, cigaretes i rema gesina.....Tai nepalikom nakciai. Musu ta greito surinkimo, tai neuzima daug laiko

Ai dar kaune ziauriai lijo, tai irgi buvom susirinke. Kita ryta kaimynu palapines tie vamzdeliai kur apacioj palei zeme eina buvo masina ar kuo pervaziuoti ir suploti... doh.gif

Tai nereikia jų palikti kiaurai tuščių, mano irgi greito surinkimo, bet aš turiu visus 4 šonus ir jas aklinai uždarau, tai niekas neturi kaip nei būriuotis po jomis nei važiuoti per jas. Per lietų irgi palikusi esu, nieko neatsitiko, net stalus ir stvorus palieku, jeigu yra kaip apsuku plievele aplinkui. Niekur nėra tekę susirinkinėti ir palapinių, tik Panevėžyje, o Kaune Žemės ūkio universitete parodoj tai netgi su prekėm palieki, ten saugo teritoriją visą.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 19, 23:24)
Tai nereikia jų palikti kiaurai tuščių, mano irgi greito surinkimo, bet aš  turiu visus 4 šonus ir jas aklinai uždarau, tai niekas neturi kaip nei būriuotis po jomis nei važiuoti per jas. Per lietų irgi palikusi esu, nieko neatsitiko, net stalus ir stvorus palieku, jeigu yra kaip apsuku plievele aplinkui. Niekur nėra tekę susirinkinėti ir palapinių, tik Panevėžyje, o Kaune Žemės ūkio universitete parodoj tai netgi su prekėm palieki, ten saugo teritoriją visą.

Gerai. Kad nieko nepavoge. Turiu patirties su paliktom prekem po nakties keliu nebudavo - cia litexpo. O pvz zagarej salia palapinej gi pardavejai miegojo- visa deze prekiu jiems isnese!!!
Geriau jau susikraunu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 20, 00:24)
  bet aš  turiu visus 4 šonus ir jas aklinai uždarau, tai niekas neturi kaip nei būriuotis po jomis nei važiuoti per jas.   

Su šituo vienoj Vilniaus mugėj,berods per Tautų mugę geras buvo-nakvojom mašinytėj,netoli savo vietos,palapines daug kas paliko,ypač taip iš visų pusių uždengtas.Paryčiais vyras parūkyt išlindo(gal apie 5val),tuo metu gatve jaunimas ėjo,tik viena porelė apsidairė,žvilgt į vieną uždengtą maistininkų palapinę-staigiai įlindo ir taip sakant greituką sumetė - lotuliukas.gif vyras po to visą rytą atsigaut negalėjo biggrin.gif Ko tik nematėm per tą mugių laikotarpį,kai miegodavom šalia prekybos vietų irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif
O savininkai net nezino, kas po ju laikinuoju stogu dejosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 02 20, 12:59)
Gerai. Kad nieko nepavoge. Turiu patirties su paliktom prekem po nakties keliu nebudavo - cia litexpo. O pvz zagarej salia palapinej gi pardavejai miegojo- visa deze prekiu jiems isnese!!!
Geriau jau susikraunu wink.gif

Kiekvieno pasirinkimo teise. Zemes universitete teritorija uzdara ten jau metu metus kas dalyvauja viska palieka. Zagarej miegot nebutume tureje kur jeigu viska but teke susirinkti smile.gif O del palapiniu palikimo nu kazkaip neapsisunkinu saves ir taip nesureiksmino to fakto ar greitukus kas juose daro ar geria kazkaip matyt man sekas kadangi neimu taip i sirdy. Daigtai zmonems tarnauti turi o ne zmones daigtams. Tik nebent jau niekas nepalieka renkuosi tada ir as. Aisku 3×tfu bet jokiu incidentu su palikta palapine nesu turejus.
Atsakyti
Na prekeiveles, kaip sekesi registracija i Kauno Kazy?
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 22, 10:33)
Na prekeiveles, kaip sekesi registracija i Kauno Kazy?

Jūs jau registravotės? smile.gif kur vietą rinkotės, aš kažkaip pirmą kartą, žiūriu į tą žemėlapį ir nežinau kurioje pusėje vietą geriau imti , ar vilniaus g, ar laisvės al. gale.

Papildyta:
hmmm, o tai ten vietų išvis yra? nes visas rodo užimtas... sad.gif
Atsakyti
stebuklingai užsiregistravau, bet vietos tirpo tiesiog akyse... tik spėk rezervuoti doh.gif
Bei kaina blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Kad ten vietu buvo tik koks 20. Nes 9.01 jau viskas uzimta buvo.
Atsakyti
Vieta turiu smile.gif Laisvės al.
Atsakyti