Na, kad Vokiečių gatvėj mezginiai, tai pirmą kartą giržiu, nors pati ten vietą turiu. Tiesiog neiformavo. Nemanau, kad tai būtų logiškas sprendimas, nes visur kitur kaip tik dėlioja žmones, kad šalia nebūtų tokie pat gaminiai. Pvz užsakinėjau vietą kolegei, tai pažiūrėjo, kur šalia nėra tekstilės. Bet kokiu atveju, manau žmonių srautas kažkoks turėtų būti ir tikiuosi didesnis nei prie Seimo, ten tai visaaaai..
Palangos stintoj pernai buvau, buvo gerai, šiemet tik vieną dieną buvau, labai prastai palyginti. Kiek kalbėjom su kolegom, tikrai prasti metai. Žmonės išleidžia pinigus brangiajai stintai ir suvenyram ne kas lieka Pernai visgi buvo naujas euras, gal ne visi susiskaičiavo ar tikrai tinkama prekės kaina, tai prekyba buvo gerokai geresnė.
Palangos stintoj pernai buvau, buvo gerai, šiemet tik vieną dieną buvau, labai prastai palyginti. Kiek kalbėjom su kolegom, tikrai prasti metai. Žmonės išleidžia pinigus brangiajai stintai ir suvenyram ne kas lieka Pernai visgi buvo naujas euras, gal ne visi susiskaičiavo ar tikrai tinkama prekės kaina, tai prekyba buvo gerokai geresnė.
o kur registravotės į Palangos Stintą? Jei ne paslaptis nes bandžiau ieškoti, bet kažkaip neradau informacijos prekybininkams
QUOTE(RasaNe @ 2016 02 18, 19:57)
o kur registravotės į Palangos Stintą? Jei ne paslaptis nes bandžiau ieškoti, bet kažkaip neradau informacijos prekybininkams
www.palanga.lt buvo paskelbta registracija ir informacija visa. Bet kai baigesi registracija panaikino ta irasa arba ir as jo neradau.
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 14, 22:39)
Noriu jūsų patarimo, gal kas buvote ir žinote, noriu dalyvauti Marijampolės ir Utenos pavasario mugėse, gal kas galite patarti dėl vietos pasirinkimo, nes kol kas yra iš ko rinktis, labai jau išsibarščiusiai papirktos tos vietos sunku pasakyti kur geriau
Jei organizatorius "Festivus (Easy Fun)" tai neverta. Jokios reklamos, o tik pasipinigavimas...
QUOTE(ingelka @ 2016 02 18, 23:35)
Jei organizatorius "Festivus (Easy Fun)" tai neverta. Jokios reklamos, o tik pasipinigavimas...
Festivus organizatoriai. Bet jeigu svente mieste tai zmoniu dazniausiai netruksta, spec kokioj vietoj tai nesusirinktu be reklamos. Paziuresim, isbandysim. Dalyvauti as nusprendžiau, kaip ir ne to klausiau, mane labiau domina išsidėstymas prekybininkų, kur didesnis srautas O kad ir ne toks ir pasipinigavimas, pagal visas dabartines kainas, normalia kaina už vietą, Panevėžio kol kas dar niekas nepranoko, net Jūros šventė
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 18, 23:48)
Panevėžio kol kas dar niekas nepranoko, net Jūros šventė
Cia apie rudenine muge jus taip? O kaip panevezy jums sekesi? As pamaciau kaina ir nesiregistrvau....
Nes uz Juros svente kad ir didele kaina, bet verta, o del Panevezio labai abejojau.
QUOTE(aleksiuke @ 2016 01 07, 08:38)
Gal galėtumėt patikslinti kur Gariūnuose jų ieškoti?
QUOTE(Mililė @ 2016 02 19, 08:48)
Gal galėtumėt patikslinti kur Gariūnuose jų ieškoti?
Ju puslapyje viskas parasyta
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 02 18, 19:46)
Na, kad Vokiečių gatvėj mezginiai, tai pirmą kartą giržiu, nors pati ten vietą turiu. Tiesiog neiformavo. Nemanau, kad tai būtų logiškas sprendimas, nes visur kitur kaip tik dėlioja žmones, kad šalia nebūtų tokie pat gaminiai. Pvz užsakinėjau vietą kolegei, tai pažiūrėjo, kur šalia nėra tekstilės. Bet kokiu atveju, manau žmonių srautas kažkoks turėtų būti ir tikiuosi didesnis nei prie Seimo, ten tai visaaaai..
kokiomis prekėmis Palangos stintose prekiavote?
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 18, 23:48)
Festivus organizatoriai. Bet jeigu svente mieste tai zmoniu dazniausiai netruksta, spec kokioj vietoj tai nesusirinktu be reklamos. Paziuresim, isbandysim. Dalyvauti as nusprendžiau, kaip ir ne to klausiau, mane labiau domina išsidėstymas prekybininkų, kur didesnis srautas O kad ir ne toks ir pasipinigavimas, pagal visas dabartines kainas, normalia kaina už vietą, Panevėžio kol kas dar niekas nepranoko, net Jūros šventė
Marijampoleje viena karta pabandziau,daugiau niekada nebevaziuosiu Prekybos nulis-minusas praejusiu metu mugej juodas
Laba diena,
buvau praeitais metai pavasario Festivus.lt organizuojamuose mugės Alytuje ir Marijampolėje.
- Alytuje sniegas, saltis , lietuvs tai labai pusėtinai gavosi...
- Marijampolėje lietus, žmoniu daug. Perkamumas labai geras bent jau mano prekių, o nuo prekės kaip žinia labai daug kas priklauso.
Kuo man festivus patinka
- Aiški registracija , jokių kyšių ir pan.
- Renginius reklamuoja kiek domėjausi ir net labai
- Patinka registracija sistema, žinai kokia vieta gausi ir pan ....
Buvau kalėdinėse mugėse, man asmeniškai alytus ir utena buvo super ...
buvau praeitais metai pavasario Festivus.lt organizuojamuose mugės Alytuje ir Marijampolėje.
- Alytuje sniegas, saltis , lietuvs tai labai pusėtinai gavosi...
- Marijampolėje lietus, žmoniu daug. Perkamumas labai geras bent jau mano prekių, o nuo prekės kaip žinia labai daug kas priklauso.
Kuo man festivus patinka
- Aiški registracija , jokių kyšių ir pan.
- Renginius reklamuoja kiek domėjausi ir net labai
- Patinka registracija sistema, žinai kokia vieta gausi ir pan ....
Buvau kalėdinėse mugėse, man asmeniškai alytus ir utena buvo super ...