Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Ortija @ 2016 02 11, 23:42)
Perpardavinėtojas ta dar nieko, nes ne tai bėda. Beda  kad viskas tas pats kas ir žaliakalnio turguje būtų gan įprasta .

Nu žinot esu gan nauja dar mugėse, bet kai kuriuose mugėse tenka grūstis kampuose o pagrindiniame take ant pagrindinio srauto stovi tos pačios galgotkės, odinis piniginės, kinietiškos kepurės ir šalikėliai, kaip jūs sakot Žaliakalnio turgaus asortimentas, nu nervas ima doh.gif
Atsakyti
Mane irgi nervas ima,kai geras vietas gauna,tie kuriu kokie nors draugai turi tautodailininkų pažymas,gauna geras vietas,o pardavinėja patylėsiu... Arba vaksuotus puodukus, arba konservus, arba dar bele ka. Na,bet taip visada ir bus kol mugės organizatoriai orientuosis i savo pelną.

O kitą vertus.... dzin man jau. Pasižiūrėjau į palangos kermošiaus nuotraukas tautodailninkų "tautodailę" ... tai zinot... kazkokia gėda dėl beskonybės, o manes tai net nepriimtų, nes aš ne tautodailė.
Buvau Krokuvoje per Kalėdas ta ten beskonybių išvengta, ir Varšuvoje buvau, ir ner ten galgotkiū..kalšdiniame turguje, bet kazi ko, panašu į lietuviškus darbus. Aš atostogavau, ne prekiavau.

Atsakyti
Sveikos, gavau vietą Kaziuke Vokiečių g. Kaip pirmą kartą tai net nežinau ar čia gerai ar blogai g.gif , organizatoriai sakė, kad ten koncentruojasi visi mezgėjai, siuvėjai, vėlėjai ir t.t. Vienžo daugiau su drabužiais ir žmonių pagrindinis srautas būna kurie su trūlikais atvažiuoja nuo Pylimo g.

Dabar bėda palapinė. Gal kas parduodat ar naują ar naudotą baltą su stabiliu pagrindu 3x3. Ar galit išnuomoti, ar žinot kas nuomoja, nes kiek ieškau tai tik mažesnės arba įsmeigiamos, su kuriom ant šaligatvio nepastovėsi schmoll.gif . O gal žinot kokių fintų kaip tas su 4 kuolais galima padaryti stabilias?

Ir dar klausimas patyrusiom mugininkėm- kaip jūs darot naktį paliekat palapines, prekes g.gif ar pakuojatės ir ryte vėl iš naujo išsipakuojat rolleyes.gif

Vienoj mugėj mačiau kaip moteris nakčiai visą palapine lipnia juosta apklijavo ir paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2016 02 12, 09:29)
Sveikos, gavau vietą Kaziuke Vokiečių g. Kaip pirmą kartą tai net nežinau ar čia gerai ar blogai g.gif , organizatoriai sakė, kad ten koncentruojasi visi mezgėjai, siuvėjai, vėlėjai ir t.t. Vienžo daugiau su drabužiais ir žmonių pagrindinis srautas būna kurie su trūlikais atvažiuoja nuo Pylimo g.

Dabar bėda palapinė. Gal kas parduodat ar naują ar naudotą baltą su stabiliu pagrindu 3x3. Ar galit išnuomoti, ar žinot kas nuomoja, nes kiek ieškau tai tik mažesnės arba įsmeigiamos, su kuriom ant šaligatvio nepastovėsi schmoll.gif .  O gal žinot kokių fintų kaip tas su 4 kuolais galima padaryti stabilias?

Ir dar klausimas patyrusiom mugininkėm- kaip jūs darot naktį paliekat palapines, prekes g.gif ar pakuojatės ir ryte vėl iš naujo išsipakuojat rolleyes.gif

Vienoj mugėj mačiau kaip moteris nakčiai visą palapine lipnia juosta apklijavo ir paliko smile.gif

O kurioj vietoj Jūs gavote Vokiečių gatvėj?
Aš čia iš antros narės girdžiu apie vietas Vokiečių gatvėje, bet plane Vokiečių gatvėj nė vienos vietos nėra pažymėtos...
Atsakyti
O tikrai grąžinta Kaziuko mugė į Kauno centrą smile.gif smagu.

Dalyvauti žadu pirmą kartą, gal kas esatę jau dalyvavę, registravęsi ankstesniais metais?
Kokia tvarka būna? Kaip Vilniuje būtina į vietą važiuoti? ar įmanoma viską internetu susitvarkyti?

Ir kaip dėl vietos? kur siūlytumėt rinktis, nes Kauno visai nežinau smile.gif ? Na jei ten būna iš ko rinktis smile.gif
Atsakyti
Palapines paliekam tik karkasą-ir tai jei šaliai kiti palieka,tai surišam kartu biggrin.gif bet ištraukiam tuos viršutinius trumpus vamzdelius-juos dažnai mėgsta"pasiskolinti"... dėl prekių-palikt galima jei yra pasamdyta apsauga,patruliuoja vyrukas/ai -už tai reikai mokėti,dažnai susimeta keletas prekiautojų. Žinau kad Šiauliuose taip yra,pernai kažkas iš apsaugos firmos jau oficialiai ir Vilniuje siūlėsi-bet mums neaktualu,geriau pavargsim bet prekes visada susinešam i mašiną(išimtis mugės,kuriose gali nakvoti šalia palapinių-pvz.jūros šventės metu)

Dėl Kauno Kazimiero tai buvo galima to tikėtis-šeimos ūkių sąjunga tik bandė paspausti merą,pasimušė į krūtinę kaip jie patys vieni organizuos aerodrome mugę(niekas ten sveiko proto nesitrenktų pirkti,susisiekimas tragiškas,vieta pati taip pat)ir kaip "netikėta"-jie ir laimėjo teisę rengti pavasarinę mugę centre(kaip ir visada).Nors dar turi teisę pasirinkti kurį mėnesį g.gif tad gali būti kad Kazimierą paliks ten,o imsis Kauno dienų gegužės gale...išloštų dvi dideles muges g.gif g.gif g.gif
Gaila ,kad ko gero numarino gražią šventę Kauno Hanza dienas-po didžiosios hanza miesto šventės,savivaldybė su tais pačiais "šeimų ukiais" uzurpavo visą renginį sujungdami su kauno dienomis ir išstumdami senuosius organizatorius
Atsakyti
QUOTE(Ieva305 @ 2016 02 12, 12:40)
O kurioj vietoj Jūs gavote Vokiečių gatvėj?
Aš čia iš antros narės girdžiu apie vietas Vokiečių gatvėje, bet plane Vokiečių gatvėj nė vienos vietos nėra pažymėtos...

Vokiečių g. bus uždaryta padaryta pėsčiųjų zona, o aplink gatvę ant šaligatvio stovės palapinės, kai rinkomės vietą planus rodė ir taip sakė. Šiaip visada kiek pamenu būdavo Vokiečių g. turgus.
Atsakyti
Laba diena,

mergaitės ar buvot Palangos stintoje? kaip sekėsi? Nevažiavau, man per toli.
Interneto portaluose žiūrėjau nuotraukas iš Palangos stintos. Išvada labai, daug žmonių.

Galvoju gal reik į kitų metų planą įtraukti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2016 02 13, 10:36)
Vokiečių g. bus uždaryta padaryta pėsčiųjų zona, o aplink gatvę ant šaligatvio stovės palapinės, kai rinkomės vietą planus rodė ir taip sakė. Šiaip visada kiek pamenu būdavo Vokiečių g. turgus.

O kaip prekyba toje gatvėje ? Aš busiu arti Onos bažnyčios- beveik priešais, ateikite aplankyti. Ten netoli studentai akademijos prekiauja, tai ateina tie, kuriu man reikia, kurie ieško ko nors panašaus. Įdomu, Vokiečių gatvė kuo ypatinga ?

Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 02 14, 14:38)
O kaip prekyba toje gatvėje ? Aš busiu arti Onos bažnyčios- beveik priešais, ateikite aplankyti.  Ten netoli studentai akademijos prekiauja, tai ateina tie, kuriu man reikia, kurie ieško ko nors panašaus. Įdomu, Vokiečių gatvė kuo ypatinga ?

nuo Onos bažnyčios iki Vokiečių g. geras kelio gabalas ;-)
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 14, 13:08)
Laba diena,

mergaitės ar buvot Palangos stintoje? kaip sekėsi? Nevažiavau, man per toli.
Interneto portaluose žiūrėjau nuotraukas iš Palangos stintos. Išvada labai, daug žmonių.

Galvoju gal reik į kitų metų planą įtraukti smile.gif

Buvau apsiziuret ir bandziau patekti bet be sansu. Kalbejau su organizatoriais vietu skiria labai mazai, prioritetas tautodailininkai amatai ir plius vietiniai. Daug buvo tu maisto palatkiu ju toks ir tikslas. Dar pirmumo teise prekeiviai zuvis. Sake patekti be sansu, registravausi laiku ir nepatekau. Zmoniu nezmoniskai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 02 14, 14:38)
O kaip prekyba toje gatvėje ? Aš busiu arti Onos bažnyčios- beveik priešais, ateikite aplankyti.  Ten netoli studentai akademijos prekiauja, tai ateina tie, kuriu man reikia, kurie ieško ko nors panašaus. Įdomu, Vokiečių gatvė kuo ypatinga ?

Nežinau nei kaip prekyba, nei kuom ypatinga, debiutas šiais metais:) Iš tikrųjų tai organizatoriai įkalbėjo, gal bando kažkaip koncentruoti panašias prekes vienoj vietoj, net nežinau. Pasidavėm įtakai rolleyes.gif

Man tai reikia pirkėjų su didesnėm piniginėm, nes prekės ne pačios pigiausios ax.gif tikiuosi taip ir bus smile.gif
Atsakyti