Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Jau atlikau savo Kazinį vietos užpirkimą, tai visai ten viskas normalu, ir vieta pati geriausia- prie Onos bažnyčios, Tik va be palapinių tos vietos. Man toks vaizdas, kad didžioji dalis barankas pardavinės, tai senamiesti, ten netoli dailės akademijos buvo raudonai uždažytos maistininkų palapinės. Nu, ištiesų būtų idomu, panagrinėti kas prie ko ir kokia logika organizatoriai vadovaujasi, nes anksčiau lyg ir nebuvo toje vietoje maistininkų. Aš ne prieš maistą, bet jei iš anksto registruojasi , deklaruoji kuo prekiausi, tai galėtų ir zonomis paskirstyti keramikus prie keramiku, baibokus prie baibokų, ir t.t. O kai neleidžia statyti palapinių, tai galėtų lietsargius ir patys parupinti....
Nu, žo. Bet gera tam Kazį.... ir gaila, kad negalima be spec. važiavimo vietą išsipirkti.
Ir dar bevažiuodama pamąsčiau apie Kauną, tai kai ten vyksta aviacijos šventės, tai be galo daug žmonių privažiuoja.
Manau vietų užteks , neergyvenkit.
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 10, 16:54)
Laba diena,

šiandien buvau Thomas Philipps, ieškojau sulankstomų stalų radau, tragiški. Buvau ir savanorių ir urmo baziu skyriuje..

Tik nereikia lia lia, rimtai reklamą varot ir tiek doh.gif

Prašom, stalas
sulankstomas stalas
Papildyta:
Pati naudoju štai tokius
Sulankstomas stalas ilgas
ir turiu kelis mažesnius
Sulankstomas stalas mažesnis

Pirkau kai buvo 30 ar 40 proc. nuolaida, tai mokejau tikrai mazai, turiu viena didely ir 3 maziukas, puikiai uzsideda priekis palapines. Mano prekes nesiunkios nors ir nelabai lengvos, bet jie man puikiai tinka, o svarbiausia jie labai lengvuciai patys, nors aisku susilanksto irgi netaip kompaktiskai kaip tik isvyniojamu virsum stalai, bet jie tokie nestabilus doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tiesiog sugaišau daug laiko važinėdama po parduotuves ir pamačiau, kad stalai yra skirtingi, o aš noriu aukščiausios kokybės prekybos stalų, o ne šlamšto, aš jau pavargau nuo šlamšto wink.gif pvz. Pirkau kažkada palapinę, pačia pirmą savo gyvenime iš SENUKŲ. Vos ne vos per Kaziuką pasistačiau, o kai pastačiau jinai nuo vėjo visa linko wink.gif)) antra dieną palapinė neatlaikė vėjo smile.gif)už palapinę mokėjau apie 100 Lt smile.gif))) po Kaziuko nusprendžiau, kad aš noriu gerų kokybiškų produktų, kad galėčiau ramiai važiuoti į muges.

Šiais metais esu numačiusi važiuoti į muges nuo Kovo iki Spalio mėnesio, todėl noriu gerai pasiruošti smile.gif

Kaziukas Vilnius
Kaziukas Kaunas
Ką pasėsi
Kauno dienos
Sostinės dienos
Klaipėdos Jūros šventė
Naisių vasara
Joninės Jonava
Šiaulių dienos
Panevėžio dienos
Marijmapolės miesto šventė
Alytaus miesto šventė
"Desing for Life" Švyturio arena
Pelenė Litexpo

Sprendimų ratas Akademija

ir t.t wink.gif) žodžiu sezonas suplanuotas

Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 10, 22:35)
Laba diena,

Tiesiog sugaišau daug laiko važinėdama po parduotuves ir pamačiau, kad stalai yra skirtingi, o aš noriu aukščiausios kokybės prekybos stalų, o ne šlamšto, aš jau pavargau nuo šlamšto wink.gif  pvz. Pirkau kažkada palapinę, pačia pirmą savo gyvenime iš SENUKŲ. Vos ne vos per Kaziuką pasistačiau, o kai pastačiau jinai nuo vėjo visa linko wink.gif))  antra dieną palapinė neatlaikė vėjo smile.gif)už palapinę mokėjau apie 100  Lt smile.gif)))  po Kaziuko nusprendžiau, kad aš noriu gerų kokybiškų produktų, kad galėčiau ramiai važiuoti į muges. 

Šiais metais esu numačiusi važiuoti į muges nuo Kovo iki Spalio mėnesio, todėl noriu gerai pasiruošti smile.gif 
Kaziukas Vilnius
Kaziukas Kaunas
Ką pasėsi 
Kauno dienos
Sostinės dienos
Klaipėdos Jūros šventė
Naisių vasara
Joninės Jonava
Šiaulių dienos
Panevėžio dienos
Alytaus miesto šventė
Pelenė Litexpo

A kuom prekiaujat ? Labai aktyvi esate.
Atsakyti
Laba diena,

Ne maisto preks pedkelnes, maikutes, kepuraites, aksesuarus.
Maistas keksai, bulkutės, konditerija ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 10, 23:35)
Laba diena,

Tiesiog sugaišau daug laiko važinėdama po parduotuves ir pamačiau, kad stalai yra skirtingi, o aš noriu aukščiausios kokybės prekybos stalų, o ne šlamšto, aš jau pavargau nuo šlamšto wink.gif  pvz. Pirkau kažkada palapinę, pačia pirmą savo gyvenime iš SENUKŲ. Vos ne vos per Kaziuką pasistačiau, o kai pastačiau jinai nuo vėjo visa linko wink.gif))  antra dieną palapinė neatlaikė vėjo smile.gif)už palapinę mokėjau apie 100  Lt smile.gif)))  po Kaziuko nusprendžiau, kad aš noriu gerų kokybiškų produktų, kad galėčiau ramiai važiuoti į muges. 

Kaziukas Vilnius
Kaziukas Kaunas
Ką pasėsi 
Kauno dienos
Sostinės dienos
Klaipėdos Jūros šventė
Naisių vasara
Joninės Jonava
Šiaulių dienos
Panevėžio dienos
Alytaus miesto šventė
Pelenė Litexpo

dar reikia į jas visas pakliūti
Atsakyti
Sveiki,kaip manote ar verta vaziuoti i Kaziuka su tokiom prekem?
http://www.part.lt/i...7aa1336a248.jpg[/img][/url]
Atsakyti
Rammas, labai gražios raidės, tik reik gražaus pateikimo t.y turi aplinka buti graži.

Pvz. Graži pardavėja(s), logotipas ant palapinės, graži palapinė, gražus stalas, raidės gražiai išdėliotos. Jūsų raidės yra gražios, bet svarbiausiai viskas gražiai pateikti smile.gif Manau 100 vienetų raidžių parduoti įmanoma smile.gif Prie raidžių pridėčiau dar dažų, kad žmogus galėtu pats nusidažyti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2016 02 11, 11:31)
dar reikia į jas visas pakliūti

Ir as ta pati pagalvojau,sarasas dar ne viskas.Pakliuti o ir kainos kitu mugiu kosmosas
Atsakyti
Tikuos, kad bent į sostnės dienas su galgotkėmis nepatekste, na nebent jas rankomis neriat.
O į forumą reika dėt mažesnes nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 11, 10:36)
Laba diena,

Ne maisto preks  pedkelnes, maikutes, kepuraites, aksesuarus. 
Maistas    keksai, bulkutės, konditerija ir pan.

Vadinasi jūs esat perpardavinėtoja doh.gif Nes rankų darbo pėdkelnių tikrai nesu mačiusi, o dar ir rūbai ir bulkutės, labai susiję doh.gif
Atsakyti
Perpardavinėtojas ta dar nieko, nes ne tai bėda. Beda kad viskas tas pats kas ir žaliakalnio turguje būtų gan įprasta .
Atsakyti