Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(goccia @ 2016 02 08, 22:47)
Vaje  doh.gif as irgi tik  ryt sad.gif

Kelintą val.?
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2016 02 08, 22:18)
Kelintą val.?

Aš tik poryt važiuosiu, ... gal liks koks torto papuošalas. .. kurio niekam nereikėjo.
Atsakyti
Mano asmeninis pastebėjimas, jei tik yra galimybė atvažiuoti anksčiau, t.y. nustatytą dieną, bet ankstesnę valandą. Aš pati gyvenu šalia marceliukės kavinės, tai eidama į parduotuvę užsukau paklausti ar labai veluoja eilė, man sako labai skuba. Tai patekau ten 13 val, nors paskirtas laikas 15val. buvo. Žmonių pasirinkimo salėje visai nebuvo, manau, kam reikėjo jau seniau susitarė, o dabar liko pavieniai amatininkai, ne draugai rengėjų. Tiesa šiais metais pakankamai didelis plotas rezervuotas meno mokyklų studentams, galbūt ne visi ateis, tai atsiras kažkiek vietų.
Atsakyti
Ką tik skambinau dėl vietos,man laikas paskirtas buvo šiandien 10-11 val.tai sakė tiek žmonių,tūkstančiais , vietų liko prie seimo,prie Onos bažnyčios ir vokiečių g.
Praeitais metais pirkau čia iš supermamos vietą,jeigu kas šiais metais norės parduoti(negalės dalyvauti) ir vieta man maždaug tiks,tai pirkčiau 4u.gif Rašyk až
Atsakyti
Vietų šiandien buvo link nuo Lukiškių link seimo ( jau pusę užimta).

Prie onos nėra, vietos jau gerokai uz Onos, netoli Cerkvės.

Vokiečių gatvė ( nuo vidurio link Trakų), nes priekis rezervuotas užsieniečiams. Jie moka po 120-150 eur.
Atsakyti
As irgi jau buvau. Itariu, kad kai kurios cia bendraujancios netoliese ir stovesim. Nes neber is ko rinktis. Pasiemem Maironio g.
Papildyta:
QUOTE(Vaidutia @ 2016 02 09, 14:21)
Vietų šiandien buvo link nuo Lukiškių link seimo ( jau pusę užimta).

Prie onos nėra, vietos jau gerokai uz Onos, netoli Cerkvės.

Vokiečių gatvė ( nuo vidurio link Trakų), nes priekis rezervuotas užsieniečiams. Jie moka po 120-150 eur.

O su tom rezervacijos uzsienieciam idomiai. Pamenu tautu mugej irgi buvo prirezervuota. Kas issipirkinejo vietas paskutine diena, tiems dave tas uzsienieciu, nes neatsirado atvykstanciu. Tai gavo geresnes vietas nei anksciau issipirke. Gali buti kad ir dabar taip bus.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 02 09, 17:16)
As irgi jau buvau. Itariu, kad kai kurios cia bendraujancios netoliese ir stovesim. Nes neber is ko rinktis. Pasiemem Maironio g.

As irgi Maironio pasiemiau 151 vietą.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2016 02 09, 18:25)
As irgi Maironio pasiemiau 151 vietą.

As Maironio irgi mano 235 bet kai man kaip aklai vistai grudas tai sakyciau neblogai smile.gif Mano laikas buvo 17-18h 5si mes 15h jau nusipirke isejom. Labai faini ten tie organizatoriai neskubina gali rinktis paaiskino kur kas kaip. As patenkinta smile.gif
Bet kadangi ir kaina tik tokia tai realiai mielai nupirkciau geresne vieta jeigu pasitaikytu sansas smile.gif
Atsakyti
kreipiuos į Vilniaus Kaziuko mugės dalyvius: gal kas turite kontaktus, kur kreiptis Swedbanke dėl kortelių skaitytuvo mugei? Kažkur pamečiau lapą su informacija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 02 09, 22:37)
Laba diena,

ar kas nors važiuosite į Kauno kaziuko mugę? Šiandien sužinojau, kad jinai vyks ALEKSOTE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   Esu ten busi vieną kartą.. ar eis ten Kauniečiai?

Aš kavenska. Šiaip Aleksoto turgun tikrai daug kas eina- viskas bus greta. Na, jie tik kainu nepasako už vietą jei kainuotų 30 eu tai gal vertetu pameginti. Man tai Kaunas netinka, per brangi esu, o ir neprigaminu. Šiaip tai tragiškas sprendimas su tuo perkelimu, bet gal į gera, gi TOOOKS Matijošaitis. Gal ir sumažės žmonių, bet Laisvėje gal neypatingai daug. Oi, nežinau... gal jusu prekės geresnės negu mano... Gi kitiems viskas kitaip atrodo.... Dar įvertinus, kad kainos kila, o kauniečiai pasiturintys į Vilnių važiuoja ieškoti prabangios keramikos smile.gif...

o dabar pagalvojau, gal kas noretų mane su auskarais į Oro uostą Aleksote priimti smile.gif))) Ot įdomu būtų... Man tik metro reiktų.
Ir dar man , atrodo, kad vakare, po pietų į Aleksoto turgų jau nieks nevažiuos, tai ir mugėje sumažės žmonių smile.gif)) Gal koks koncertas tada oro uoste bus smile.gif)Reikia gi žmonės vilioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2016 02 09, 11:32)
Ką tik skambinau dėl vietos,man laikas paskirtas buvo šiandien 10-11 val.tai sakė tiek žmonių,tūkstančiais , vietų liko prie seimo,prie Onos bažnyčios ir vokiečių g.
Praeitais metais pirkau čia iš supermamos vietą,jeigu kas šiais metais norės parduoti(negalės dalyvauti) ir vieta man maždaug tiks,tai pirkčiau 4u.gif Rašyk  až

Tai turbut tie tukstanciai ryte praejo nes po pietu 14h ten buvo net labai ramu. Mes per 20min viska susitvarkem.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 10, 10:40)
Stalai stabilus tvirti bet sunkus ir mazai susilanksto tik per puse ir kojos uzsilenkia todel uzsima daug vietos. Esu padejus nutysti toky stala iki masinos nu nelengvas. Ju yra ir Thomas Philips pirkti pigiau
Papildyta:
Tai turbut tie tukstanciai ryte praejo nes po pietu 14h ten buvo net labai ramu. Mes per 20min viska susitvarkem.

aš ėjau 5d. tai taip pat viskas vyko greitai
Atsakyti