Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Laba diena, norėčiau paklausti ar visi gavote atsakymus iš Panoramos, nes aš iki šiol dar negavau jokio atsakymo. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 11 12, 13:08)
Laba diena, norėčiau paklausti ar visi gavote atsakymus iš Panoramos, nes aš iki šiol dar negavau jokio atsakymo. Ačiū

Sveiki,as gavau ir kiek zinau issiunte visiems,nes jau kita savaite reikia eiti pasirasyti sutarti smile.gif
Atsakyti
Laba, o gal kas Oze (Vilniuje) dalyvaujat kalėdinėje mugėj, ar esat kada ten dalyvavusios? Gal žinot kaip kainos tenais ir žmonių srautai?
Atsakyti
Dalyvavus du kartus, vienais metais buvo super, leido ne visa mėnesį prekiaut, rusu l.daug buvo. Antra kart visą menesį prekiavau, situaciją žinom, tad pagrindinių pirkėjų jau nebuvo. Daugiau ten nebesiregistruoju smile.gif
Atsakyti
Galbūt sudomins, Kalėdinė mugė Šiauliuose: https://www.facebook...s...e=3
Atsakyti
Gal kas anksčiau esat dalyvavę Commune Art mugėje. Užsiregistravau ir šiaip įdomu kokie atsiliepimai, ko tikėtis smile.gif

https://www.facebook...72788966237340/

Atsakyti
ir man įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proserpina @ 2015 12 02, 12:36)
ir man įdomu smile.gif

Ta prasme, užsiregistravote? Tiesiog užsiregistravote ar jau gavote patvirtinimą, kad priėmė?
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2015 12 02, 15:01)
Ta prasme, užsiregistravote? Tiesiog užsiregistravote ar jau gavote patvirtinimą, kad priėmė?

užsiregistravau ir patekau į sarašą dalyvių. Ten turbut ne visi gal papuola, net nežinau...
Atsakyti
o senai gavote atsakyma? Nes as irgi registravausi, registracija prieme, bet del dalyvavimo atsakymo jokio nesulaukiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2015 12 02, 23:19)
o senai gavote atsakyma? Nes as irgi registravausi, registracija prieme, bet del dalyvavimo atsakymo jokio nesulaukiau sad.gif

jau senokai, lapkriti dar, neko nebeatrase jums?
Atsakyti
Su Naujais Metais MMMMUUUGELIAUTOJOS !!!!!! Turtingų ir dosnių jums pirkėjų smile.gif

Visos tik nutilo, matyt po Kalėdinės prekybos, dar neatsigaunat smile.gif
O aš jau Kaziuko mugės datos dairausi smile.gif, bet dar nėra.

Ir labai noriu palapinę įsigyti, na, kur būna 3 ant 2. Gal yra norinčių atsikratyti ? Ar gal žinot kur kokį lenkišką tašką, kur jomis prekiauja ?
Būsiu dėkinga už informaciją.
Atsakyti