Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(simuchiuke @ 2015 10 07, 09:26)
Man ir kyla klausimas.... netyčia Kaune buvau, gal Kauno dienos buvo, nžn, bet net bloga nuo kiniško šlamšto, kur ale rankų darbo.... tail nėra originalumo, kad net baisu. Nebeliko rankų darbo jokių mugių, keli til būna stovi menininkai ir viskas....

Aš irgi mąsčiau pamėginti Megos Kalėdinę mugę, bet kainos tai tikrai tokios, kad tikrai nepavyks...

O kur dar kas bando per Kalėdas prekiauti?
Atsakyti
Kiek girdėjus atsiliepimų,Vilniaus Panoramoj labai gera mugė ir dar kažkokiam prekybcentry-pažiūrėkit senesnę temukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaNe @ 2015 10 07, 14:18)
Aš irgi mąsčiau pamėginti Megos Kalėdinę mugę, bet kainos tai tikrai tokios, kad tikrai nepavyks...

O kur dar kas bando per Kalėdas prekiauti?

http://festivus.lt/ - darau reklamą organizatoriams. Bet ju daras tik pinigus lupti... ot gerai.
Megoje tokia kaina, kad laivės aleojje gali visa menesi nuomuotis parduotuvę.
O gal rimtai, susidėti ir išsinuomuoti kokį kampą blink.gif
Atsakyti
Ar esate kas prekiavusios Birzuose? Kaip prekyba ten buna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2015 10 07, 22:02)
Ar esate kas prekiavusios Birzuose? Kaip prekyba ten buna? 4u.gif

Esu prekiavusi Biržuose rankų darbo papuošalais. Visai neblogai sekėsi, žmonės domėjosi, pirko, nors buvau prisiklausiusi komentarų, jog niekas nieko neperka ir važiavau per daug nieko nesitikėdama. Šio savaitgalio mugei, deja, nespėjau užsiregistruoti...
Atsakyti
Sveikos,

Kur Jūs radote informaciją apie Megos mugę? Būčiau labai dėkinga už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2015 10 11, 18:59)
Sveikos,

Kur Jūs radote informaciją apie Megos mugę? Būčiau labai dėkinga už informaciją smile.gif

http://www.parodos.lt/
Atsakyti
http://www.vcup.lt/r...vilniaus-centre
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 10 13, 09:07)

2013 m. smile.gif

Daug informacijos apie senesniuju metu muges, bet kaip rasti informacijos apie siemetines muges? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 10 13, 23:06)
2013 m. smile.gif

Daug informacijos apie senesniuju metu muges, bet kaip rasti informacijos apie siemetines muges?  g.gif

As irgi kazkodel nelabai randu..... gal dar nepradejo organizatoriai kelti info?...Nes as ieskau mazesniu miesteliu mugiu, o ne megos, panoramos ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 14 spalio 2015 - 04:44
QUOTE(goccia @ 2015 10 14, 05:37)
As irgi kazkodel nelabai randu..... gal dar nepradejo organizatoriai kelti info?...Nes as ieskau mazesniu miesteliu mugiu, o ne megos, panoramos ir pan

Aš ieškau irgi kažko trumpesnio nes Panramoje visas mėnuo man per daug. Labai domina Šiauliai, Klaioėda aišku nes važiuoti niekur nereikia. Bet nieko nerandu nors tu ką.... schmoll.gif O organizuoti kaip ir laikas jau, kas čia beliko, 2 mėnesiai...
Atsakyti
Praejusioj temoj paieškokit,gal rasit nuoroda i kas organizavo pernai tai skambinat ir klausiat,bent info gausit smile.gif galima ir miesto savivaldybėn pasukt,kultūros skyriuj,ypač mažesnių miestelių jie tikrai žino kas organizuoja.Pati spėju tik į vieną kuria stambesnę pasiruošt,tai labai kažko ir neieškau ax.gif

Beje,gruodžio 5 Kretingoj egles įžiebimas,kartu bus koncertas,mugė,kam netoli gal verta pamėgint (kulturoscentras.kretinga@gmail.com Tel. (8 445) 52 082 )
Šiauliuose šiemet organizuoja Šiaulių kultūros centras jei neklystu
tuo pačiu Festivus organizuoja Utenos ir Alytaus kalėdines muges,žiūrėkit jų psl.
Pernai Jurbarko dvaro parke vyko kalėdinė mugė,šiemt jį restauravo tai gal vėl ten bus- info dar nėra,reiktų skambint teirautis,pereitų metų tel : 71 407, 8 637 94 944
Marijampolėje kalėdinę mugę pernai organizavo savivaldybės mokesčių skyrius -prekyba@marijampole.lt.
Tauragėje pernai organizavo eglutės įžiebimo šventę su koncertais ir muge kultūros skyrius 8612 76199 gakl ir šiemet kas bus
o šiaip tai maži miesteliai dar nesuplanavę šiūmetinių kalėdinių renginių,dar kiek anksti ieškoti,bet pasidomėti galima mirksiukas.gif
Atsakyti