Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(alora3 @ 2015 09 16, 13:07)
Dėl mugės Trakų Vokėje spalio 9 d.

Trakų Vokėje mugė vyks spalio 9 d. 17-24 h, Pilaitėje – spalio 10 d. 16-24 h.
Domina Trakų Vokė. Tik neaišku, ar verta. Būtų smagu, jei pasidalintymėt įspūdžiais smile.gif

Mane irgi domina Trakų vokė, kaip tik tą savaitglį neturiu dr mugės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2015 09 16, 18:51)
Mielos merginos,
Sakykite prašau ar įmanoma prisjungti prie ko nors mugėse su nedideliu kiekiu rankdarbių? Suprantama, kad ne už ačiū smile.gif Jei įmanoma tai kaip tai daroma?

Būna mažų plotų pardavimas. Arba pati nuomokis ir susirasi sau kolegę. Per s mamas susirasi. Kazy būdavo tokių vietų staleliai ir tautų mugė turi mažų plotų, tai tuomet nereikia su niekuo dalintis.
Aš tikriausiai, viena tik sykį ir buvau. Gali jau ir dabar pradėti kolegės paieška., kaziui pvz. Svarbu, kad nors kiek panašios būtumėt.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 09 18, 08:51)
Būna  mažų  plotų pardavimas.  Arba  pati  nuomokis  ir  susirasi  sau kolegę. Per s mamas susirasi. Kazy būdavo  tokių vietų staleliai  ir tautų mugė turi  mažų plotų,  tai  tuomet  nereikia  su  niekuo  dalintis.
Aš  tikriausiai,  viena  tik sykį ir buvau. Gali  jau  ir dabar  pradėti  kolegės  paieška.,  kaziui  pvz. Svarbu,  kad  nors  kiek  panašios  būtumėt.

Mąstau gal pabandyti ir man kaziuky, gal ir aš prisijungčiau prie ko nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simuchiuke @ 2015 09 18, 09:10)
Mąstau gal pabandyti ir man kaziuky, gal ir aš prisijungčiau prie ko nors smile.gif

Aš tai kolegę jau turiu. Mūsų balaganas superiniš. Ar ne? O šiaip tai manau kad ryžto tik reikia ir stovėsite tam Kazy. Pati fainiausia mugė.
Atsakyti
Na su tuo Kaziu kaip kam... Mes va po tautu muges. Tikrai geriau sekesi nei pavasariniam kazy. smile.gif Ir prekiauti maloniau, nes oras geras, o per kazi brrr...kaip salta.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2015 09 21, 06:02)
Na su tuo Kaziu kaip kam... Mes va po tautu muges. Tikrai geriau sekesi nei pavasariniam kazy. smile.gif  Ir prekiauti maloniau, nes oras geras, o per kazi brrr...kaip salta.

Nuuuuuu jo. Kazy šalta. Aš tautų mugėje nebuvau nė sykio. Šiemet lijo per sos dienas, tai matyt pirkėjai atsiėmė per tautų mugę.
Smagu, kad sekėsi, nes man tai sakydavo, kad tautų mugė prasta. Bet visiems gi skirtingai būna. Tik keramikams Kaune vienodai.
Atsakyti
Per tautų mugę prekiavau 1 kartą. Vos surinkau už vietą. Daugiau dalyvauti po kol kas joje neplanuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2015 09 21, 18:29)
Per tautų mugę prekiavau 1 kartą. Vos surinkau už vietą. Daugiau dalyvauti po kol kas joje neplanuoju smile.gif

Mes stovėjom priešais Drama Burger. Nors ir šalia buvo gariūninės šlepetės su apšiurusiomis bananinėmis dėžėmis, prekyba buvo labai gera. Mano "žalios" nuomone (tik 5ta mugė), oras labai daug lemia. Gražus oras - geri srautai.
Atsakyti
Kiekvienas suranda savo receptą sėkmingų mugių.Mums eilę metų buvo super Šiaulių dienos,Ant rubežiaus-bet jau praeitų metų tendencijos patvirtino,kad šiauliam mes jau atsibodom smile.gif sustojo pirkimas,vos 150eur surinkom,ir tai tik kad oras neblogas buvo.Taip jau būna,kad va užeina kažkoks periodas tam tikram gaminiui ir nebeįdomus jis to miesto gyventojams.Taip , sakė kiti kolegos ,buvo su Druskininkais-eilę metų labai prasta prekyba pintų gaminių buvo,o mes kai nuvaživom atsidžiaugt negalėjom-nušlavė mus biggrin.gif ir taip trejus metus o dabar vėl tendencija kad mažėja pirkimas,juolab kolegų/konkurentų prisirenka daug užuodę gerą mugę tai ir nukrenta tas pirkimas mirksiukas.gif tenka vėl dirbti,"naujų" miestelių ir mugių atrasti
Atsakyti
Giedruma, ne su jumis susipažinom Šiauliuose? Ir mainėmės kepurę į pintinę? smile.gif jei ne, tai su jūsų kolegomis smagiai pabendravome smile.gif
aš Šiauliuose buvau pirmą kartą, visai patiko smile.gif Tikrai negaliu skųstis.

Klausimas apie Panoramos kalėdinę mugę, klausiu dalyvavusių ir labiau išmanančių smile.gif Aš su labai optimistiškom mintim, bet TARKIM mugės eigoj, pabaigoj man trūksta prekių ir noriu perleisti savo vietą kitam prekybininkui, ar įmanoma? Ar jis privalo būti su tokios pat srities prekėm? Pvz mano registruota vieta tekstilė, ar galiu dalintis vieta su kitokiais gaminiais arba ją perleisti?
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 09 22, 08:08)
Giedruma, ne su jumis susipažinom Šiauliuose? Ir mainėmės kepurę į pintinę? smile.gif jei ne, tai su jūsų kolegomis smagiai pabendravome smile.gif
aš Šiauliuose buvau pirmą kartą, visai patiko smile.gif Tikrai negaliu skųstis.

Klausimas apie Panoramos kalėdinę mugę, klausiu dalyvavusių ir labiau išmanančių smile.gif Aš su labai optimistiškom mintim, bet TARKIM mugės eigoj, pabaigoj man trūksta prekių ir noriu perleisti savo vietą kitam prekybininkui, ar įmanoma? Ar jis privalo būti su tokios pat srities prekėm? Pvz mano registruota vieta tekstilė, ar galiu dalintis vieta su kitokiais gaminiais arba ją perleisti?

Perleisti vietos negalima,nebent susitarsit su organizatoriais,galima gudrauti ir su panasiomis prekemis prekiauti,gal gi niekas ir nepamatys smile.gif Organizatoriai muges pradzioje vaiksto su jusu atsiustomis nuotraukomis ir tikrina,ar prekiaujate tuo,ka nurodete anketoje smile.gif
Atsakyti
o tos, kurios prekiavo Panoramoje, verta moketi uz sia muge 290 e? atsiperka su kaupu?smile.gif
Atsakyti