Labai jau kaina didele litexpo
QUOTE(nisė @ 2015 09 08, 20:39)
Parduodama vieta prekiauti Varėnoje.
O kas ir kada bus Varėnoje?
Mmane domina ar spali dar i kokias lauko muges registravotes? Tas ruduo toks nenuspejamas del oru, o kaip zinom blogas oras, tai ir zmoniu mugese nera. Tai tiek abejoniu del registraciju...
QUOTE(goccia @ 2015 09 10, 07:50)
Mane domina ar spali dar i kokias lauko muges registravotes? Tas ruduo toks nenuspejamas del oru, o kaip zinom blogas oras, tai ir zmoniu mugese nera. Tai tiek abejoniu del registraciju...
Aš važiuoju į Sprendimų rato mugę prie Stulginsio universiteto, spalio 1-3 d. Daugiau neturiu vietų Bet planuoju kas dar kokių mugių žinot?
Ar yra ketinančių prekiauti Tautų mugėje Vilniuje? Gavau sutartį ir niekaip ranka nekyla pasirašyti... Nu baisa pabaisa... Suskaičiavau kokius 7 baudų tipus prekybininkui (nuo 30 iki 600 Eur ir tt), tt ir bauda už vėlavimą susimokėti mokestį, bet nesugebėta nurodyti to termino. Tik parašyta, kad "laiku". Net ir sąskaitoje termino nėra. Žinoma, nenurodyta nei mugės valandos, tik data, nei iki kada susiruošti ar automobilius išgabenti... Apie įvairius netikslumus ar įvairų "negramatnumą" tai išvis patylėsiu...
Ar čia aš viena tokia "popa" ir niekam neįdomūs juridiniai dalykai?
QUOTE(MadeUp @ 2015 09 02, 19:07)
Labai jau kaina didele litexpo
Kaina visai normali įvertinus tai, kad gauni vietą po stogu, nereikia tampyt palapinių. Patalpų nuoma tikrai yra brangesnė nei šaligatvio (kalbu apie turgus lauke).
QUOTE(Edora @ 2015 09 10, 20:48)
Ar yra ketinančių prekiauti Tautų mugėje Vilniuje? Gavau sutartį ir niekaip ranka nekyla pasirašyti... Nu baisa pabaisa... Suskaičiavau kokius 7 baudų tipus prekybininkui (nuo 30 iki 600 Eur ir tt), tt ir bauda už vėlavimą susimokėti mokestį, bet nesugebėta nurodyti to termino. Tik parašyta, kad "laiku". Net ir sąskaitoje termino nėra. Žinoma, nenurodyta nei mugės valandos, tik data, nei iki kada susiruošti ar automobilius išgabenti... Apie įvairius netikslumus ar įvairų "negramatnumą" tai išvis patylėsiu...
Tai jau ir Kazio bus su baudomis? Nu, ir stovėjau per sostinės mugę sekmadienį su apelsinais lentynose. Tik po 3eu pardavinėjami, bet nieks nepirko. Tik skelbė per garsiakalbius kokie sostinės dienų advokatai. Tarsi patvirtindami, kad 5000 eu už pasišalinimą iš vietos bauda reali. Nu, bet jeigu pvz imtum ir pradėtum pakeliui į Vilnių gimdyti? Tai ar gimdyti ar prekiauti? Aš pvz. gimdydavau spontaniškai, netikėtai. Keli mėn. Iki numatyta būdavo. Kartais gi ir mirštama, ir sloga kitą sykį rimtai gali suimti. Gi gatvę nuomoja. Kažin ar ne laikas vienytis vergai? Vis tik žaidimas į vienus vartus. Tik kodėl?
Edora - organizatoriai manau tiesiog labai apsidraudžia visais gyvenimo atvejais, kad kas benutiktų, jie niekad kalti neliktų i ruž nieka nereiktų mokėti...
aš šiemet nedalyvausiu Tautų mugėje, labai nuvylė praeitų metų, prekiavau kermika, bet kiek kalbinau kitus - visi nelabai linksmais veidais buvo..
aš šiemet nedalyvausiu Tautų mugėje, labai nuvylė praeitų metų, prekiavau kermika, bet kiek kalbinau kitus - visi nelabai linksmais veidais buvo..
Mielos merginos,
Sakykite prašau ar įmanoma prisjungti prie ko nors mugėse su nedideliu kiekiu rankdarbių? Suprantama, kad ne už ačiū Jei įmanoma tai kaip tai daroma?
Sakykite prašau ar įmanoma prisjungti prie ko nors mugėse su nedideliu kiekiu rankdarbių? Suprantama, kad ne už ačiū Jei įmanoma tai kaip tai daroma?