QUOTE(dita0506 @ 2015 08 22, 10:12)
taip prekiauti.
Na, kas liečia latvija , ar Jūs bandėte pakliūti pas juos į sos dienas? Ir aplamai kas važinėja į latvija visi žino, kad gauna prastas vietas, pirmenybė latviams, o pas mus atvirkščiai.
Aš suprantu jei sos dienose būtų laisvų vietų prekiauti, kodėl jų nepriimti, bet juk daug nori lietuvių pakliūti, bet jie negauna vietos
Na, kas liečia latvija , ar Jūs bandėte pakliūti pas juos į sos dienas? Ir aplamai kas važinėja į latvija visi žino, kad gauna prastas vietas, pirmenybė latviams, o pas mus atvirkščiai.
Aš suprantu jei sos dienose būtų laisvų vietų prekiauti, kodėl jų nepriimti, bet juk daug nori lietuvių pakliūti, bet jie negauna vietos
Organizatoriai yra visagaliai. Ir kainos jų valia. Aš nebandžiau. Mano labai sunkiai prekė lipdosi. Aš beveik du mėnesius lipdžiau sos dienoms. O kad prilipdžiau, tai už nedaug eurų, esu nusivylusi. Net labai. Pavargau... Gal geriau eit kasininke dirbti maximon....
Man reikia pusmečio pasiruošti mugei.
Žinau vieną keramika tai ji važiavo į Rygą. Jos darbeliai puikus. Bet.. Na tai jos gyvenimo būdas.
Nesugebėjau rasti Rygos dienų organizatorių koordinačių, norėčiau parašyti , kad priimtų. Norėčiau. Ir manau, kad priimtų. Bet neradau jokių koordinačių.