Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(dita0506 @ 2015 08 22, 10:12)
taip prekiauti.

Na, kas liečia latvija , ar Jūs bandėte pakliūti pas juos į sos dienas? Ir aplamai kas važinėja į latvija visi žino, kad gauna prastas vietas, pirmenybė latviams, o pas mus atvirkščiai.
Aš suprantu jei sos dienose būtų laisvų vietų prekiauti, kodėl jų nepriimti, bet juk daug nori lietuvių pakliūti, bet jie negauna vietos

Organizatoriai yra visagaliai. Ir kainos jų valia. Aš nebandžiau. Mano labai sunkiai prekė lipdosi. Aš beveik du mėnesius lipdžiau sos dienoms. O kad prilipdžiau, tai už nedaug eurų, esu nusivylusi. Net labai. Pavargau... Gal geriau eit kasininke dirbti maximon....
Man reikia pusmečio pasiruošti mugei.
Žinau vieną keramika tai ji važiavo į Rygą. Jos darbeliai puikus. Bet.. Na tai jos gyvenimo būdas.
Nesugebėjau rasti Rygos dienų organizatorių koordinačių, norėčiau parašyti , kad priimtų. Norėčiau. Ir manau, kad priimtų. Bet neradau jokių koordinačių.
Atsakyti
Sveiki,

BAndau įsivažiuoti su rankdarbiais. Gal yra dalyvavusių Kalėdinėje pvz."Megos" mugėje. Labai norėčiau šiais metais sudalyvauti, bet šiek tiek brangoka itr kooperuočiausi su kuo nors.
Kas žinote gal gerą Kalėdinę mugę? Šioje srityje kol kas esu naujokė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(simuchiuke @ 2015 08 23, 09:13)
Sveiki,

BAndau įsivažiuoti su rankdarbiais. Gal yra dalyvavusių Kalėdinėje pvz."Megos" mugėje. Labai norėčiau šiais metais sudalyvauti, bet šiek tiek brangoka itr kooperuočiausi su kuo nors.

Arba "Vaikų šalis"?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 22, 21:20)
Organizatoriai  yra  visagaliai.  Ir  kainos  jų valia.  Aš  nebandžiau.  Mano labai  sunkiai prekė  lipdosi.  Aš  beveik  du  mėnesius  lipdžiau  sos  dienoms.  O kad  prilipdžiau,  tai už  nedaug eurų,  esu  nusivylusi.  Net  labai.  Pavargau...  Gal  geriau  eit kasininke  dirbti maximon....
Man reikia  pusmečio  pasiruošti  mugei. 
Žinau  vieną  keramika tai  ji važiavo  į  Rygą.  Jos  darbeliai  puikus.  Bet.. Na  tai  jos gyvenimo būdas.
Nesugebėjau  rasti  Rygos  dienų organizatorių koordinačių,  norėčiau  parašyti , kad priimtų. Norėčiau.  Ir manau, kad  priimtų. Bet  neradau  jokių koordinačių.

o ta kermaikė negalėtų pagelbėti su koordinatėm? aš irgi labai norėčiau ten sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuchiuke @ 2015 08 23, 09:15)
Sveiki,

Papildyta:
Arba "Vaikų šalis"?

O kas jums yra brangu?

Vaiku salis yra paroda o ne muge tai kaina tikrai labai didele bet sako geras pirkimas tik toks renginys dar labai orientuotas i reklama savo imones, o ne tik pardavimus todel ir kaina nemaza.

Zadu kazkokioje Kaledinej mugej sudalyvauti irgi, idomu kur ir kokias organizuoja.
Atsakyti

Aš dalyvavau 2014 metais Utenos, Alytaus, Kėdainių ir Megos kalėdinėse mugėse.

Pradėsiu nuo geriausių ir baigsiu blogiausiomis. (Čia mano asmeninė nuomonė)

Alytaus kalėdinė mugė - daug žmonių, geras perkamumas ( mano čia prekė labai perkama)
Kėdainių kalėdinė mugė - žmonių mažai, perkamumas buvo ( didžiausi privalumai, kad netoli važiuoti, pigi mugė, gerai organizuota, mažai prekiautojų)
Utenos mugė - Žmonių pakankamai (Minusai mažas perkamumas, toli važiuoti, mugė nėra iš pigiausių)
Megos kalėdinė mugė ( Didžiausias praeinamumas iš visų išvardintų mugių, bet turi didelį minusą labai aukšta kaina.

Keltas nuorodų į muges http://www.parodos.l...a...r&paroda=49

http://festivus.lt/

Atsakyti
Rugsėjo 12 d. Bernatonių kaime (šalia Panevėžio) vyks tradicinio kulinarinio paveldo "Sūrio šventė". Pernai dalyvavau, netol gyvenantiems rekomenduoju apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 28, 08:46)
Rugsėjo 12 d. Bernatonių kaime (šalia Panevėžio) vyks tradicinio kulinarinio paveldo "Sūrio šventė". Pernai dalyvavau, netol gyvenantiems rekomenduoju apsilankyti smile.gif

Lauko fėja, o ten tik ūkininkai ir ūkiškos prekės? Svarstau, ar su savo papuošalais įsipaišyčiau smile.gif
Gal galima organizatorių kontaktus až?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 28 rugpjūčio 2015 - 08:39
QUOTE(Edora @ 2015 08 28, 08:30)
Lauko fėja, o ten tik ūkininkai ir ūkiškos prekės. Svarstau, ar su savo papuošalais įsipaišyčiau smile.gif
Gal galima organizatorių kontaktus až

Tiesioginių kontaktų neturiu, manau google rasite Bernatonių bendruomenių namus ar panašią įstaigą, apie renginį čia: https://scontent-ams...amp;oe=5637318C
Aš su mezginiais pernai buvau, aišku juk ne Kaziuko mugė, bet visai smagiai pasibuvau ir įsipaišiau smile.gif
Atsakyti
Bendruomenės pirmininkė Reda - 8 686 94847
Šventė gal ir graži sudalyvauti, bet jei tikitės uždirbti, tai nusivilsit smarkiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 28 rugpjūčio 2015 - 09:01
QUOTE(Tepaluota @ 2015 08 28, 08:59)
Bendruomenės pirmininkė Reda - 8 686 94847
Šventė gal ir graži sudalyvauti, bet jei tikitės uždirbti, tai nusivilsit smarkiai.

Na taip, tikrai nėra didelė mugė, bet jei važiuoti netoli ir mugė nebrangi ar net nemokama (tikrai nepamenu), kodėl gi ne. Aš pernai turėjau su savimi labai mažą pasirinkimą, tai tikėjausi nors vieną prekę parduoti, kad "ne tuščiom" grįžti. Ir mane maloniai nustebino. Kadangi daug žmonių pro ten važiuoja į sodus, tai visai nemažas srautas smile.gif Aišku atspėti negalime, kaip ir anksčiau visos kalbėjome - priklauso ir nuo prekės ir nuo tos dienos sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 28, 10:34)
Kadangi daug žmonių pro ten važiuoja į sodus, tai visai nemažas srautas smile.gif

Tačiau tik besišypsantis, gaminius apžiūrinėjantis ir mažai perkantis srautas gyvenančio iš mugių labai neguodžia mirksiukas.gif Juolab, kad savaitę prieš - Panevėžio miesto šventė ir didžioji dauguma bus sudalyvavusi ir apsiprekinusi ten.
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2015 08 25, 23:08)
Aš dalyvavau 2014  metais Utenos, Alytaus, Kėdainių ir Megos kalėdinėse mugėse.

Pradėsiu nuo geriausių ir baigsiu blogiausiomis.  (Čia mano asmeninė nuomonė)

Alytaus kalėdinė mugė - daug žmonių, geras perkamumas ( mano čia prekė labai perkama)
Kėdainių kalėdinė mugė - žmonių mažai, perkamumas buvo ( didžiausi privalumai, kad netoli važiuoti, pigi mugė, gerai organizuota, mažai prekiautojų)
Utenos mugė - Žmonių pakankamai (Minusai  mažas perkamumas, toli važiuoti, mugė nėra iš pigiausių)
Megos kalėdinė mugė ( Didžiausias praeinamumas iš visų išvardintų mugių, bet turi didelį minusą labai aukšta kaina.

Keltas nuorodų į muges  http://www.parodos.l...a...r&paroda=49

http://festivus.lt/

Ačiū už informaciją 4u.gif

Kuom prekiaujate jeigu ne paslaptis?
Atsakyti