Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(xingx @ 2015 08 18, 21:03)
As siemet paskutini karta, jeigu nebuciau prizadejusi, tai buciau nedalyvavus. O kur ten tokioje mugeje dar gali buti geriausios vietos? Juk pati muge maza... kai ankciau budavo kranto gatveje ir elektros g.statydavo, tada tai suprantu, kad yra pasirinkimas, o cia... Tikrai juokinga.

O kuo prekiaujate,jei ne paslaptis?
Na tos metrinės vietos tai tokioj keistoj vietoj ne dėl žmonių srauto, o dėl to, kad pasistačius stalą, gali nelikt vietos net kėdei. Jeigu neleis išsikišt į priekį, už stalo bus aukšta akmeninė tvora, tai pardavėjui teks ore kabėt biggrin.gif o bent jau man pernai net kelis kartus davė pastabas ir reikalavo stalą patraukti arčiau savęs (prekiavau be palapinės) nors tikrai nebuvau išsikišusi ar išsišokusi iš bendros minios.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2015 08 18, 22:03)
As siemet paskutini karta, jeigu nebuciau prizadejusi, tai buciau nedalyvavus. O kur ten tokioje mugeje dar gali buti geriausios vietos? Juk pati muge maza... kai ankciau budavo kranto gatveje ir elektros g.statydavo, tada tai suprantu, kad yra pasirinkimas, o cia... Tikrai juokinga.

Labai įdomu kodėl tiek visi atkalbinėja prekiauti Panevėžyje, ypač dalyvaujantys arba vietiniai smile.gif Prekiauju trikotažo gaminiais ir net iš dviejų kolegų girdėjau kad šios srities prekės yra mėgstamos ir gerai perkamos Panevėžio mugėse. O 280 prekybinių vietų čia skaitosi maža mugė? smile.gif Nežinau kas čia taip juokinga, prekiavau Jurbarke, buvo apie 250 vietų iškirstyta bet nemaža dalis neatvyko, tai buvo mano geriausia metų mugė taigi tikrai ne pagal dydį galima spręsti kas gerai kas ne. Kaip tik, kuo mžaesnė mugė tuo didesnė tikimybė kad jč visą praeis ri bet kuri vieta bus gera wink.gif Mes ruošiamės, nusiteikė pozityviai ir tikimės geriausia wink.gif Kad iš čia paskaičius matau labai daug niurzgų rankdarbininkių, tiek jau viskas jums blogai...nepykit bet taip pasirodė... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 19, 07:28)
Labai įdomu kodėl tiek visi atkalbinėja prekiauti Panevėžyje, ypač dalyvaujantys arba vietiniai smile.gif Prekiauju trikotažo gaminiais ir net iš dviejų kolegų girdėjau kad šios srities prekės yra mėgstamos ir gerai perkamos Panevėžio mugėse. O 280 prekybinių vietų čia skaitosi maža mugė? smile.gif Nežinau kas čia taip juokinga, prekiavau Jurbarke, buvo apie 250 vietų iškirstyta bet nemaža dalis neatvyko, tai buvo mano geriausia metų mugė taigi tikrai ne pagal dydį galima spręsti kas gerai kas ne.  Kaip tik, kuo mžaesnė mugė tuo didesnė tikimybė kad jč visą praeis ri bet kuri vieta bus gera wink.gif Mes ruošiamės, nusiteikė pozityviai ir tikimės geriausia wink.gif Kad iš čia paskaičius matau labai daug niurzgų rankdarbininkių, tiek jau viskas jums blogai...nepykit bet taip pasirodė...  mirksiukas.gif

Sudalyvausit, pamatysit kodel atkalbineja.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 19, 07:28)
Labai įdomu kodėl tiek visi atkalbinėja prekiauti Panevėžyje, ypač dalyvaujantys arba vietiniai smile.gif Prekiauju trikotažo gaminiais ir net iš dviejų kolegų girdėjau kad šios srities prekės yra mėgstamos ir gerai perkamos Panevėžio mugėse. O 280 prekybinių vietų čia skaitosi maža mugė? smile.gif Nežinau kas čia taip juokinga, prekiavau Jurbarke, buvo apie 250 vietų iškirstyta bet nemaža dalis neatvyko, tai buvo mano geriausia metų mugė taigi tikrai ne pagal dydį galima spręsti kas gerai kas ne.  Kaip tik, kuo mžaesnė mugė tuo didesnė tikimybė kad jč visą praeis ri bet kuri vieta bus gera wink.gif Mes ruošiamės, nusiteikė pozityviai ir tikimės geriausia wink.gif Kad iš čia paskaičius matau labai daug niurzgų rankdarbininkių, tiek jau viskas jums blogai...nepykit bet taip pasirodė...  mirksiukas.gif

Kaip užaugusi Panevėžy, tai galiu pasakyti, kad dalis (didžioji) miesto gyventojų turi tikrai kitokį skonį nei pvz Vilniaus gyventojai. Dalis rankų darbų gaminių jiems tiesiog nepatinka ir neįdomu. Mėgstamos visai kitos spalvos, tekstūros ir t.t. Galit džiaugtis, kad Jūsų prekė ten tinka, kaip ir mano. Per neilgą laiką jau esu atsirinkusi kuriame mieste kokios prekės einamesnės ir pvz į Vilnių dalies prekių net nesivežu ir nesuku galvos smile.gif
Aš mugių neskirstau pagal prekybinių vietų kiekį, skirstau pagal miestą ir jo perkamąją galią. Panevėžy tikrai nėra gera perkamoji galia, nėra turistų, nėra užsieniečių, daug bedarbių ar mažas pajamas gaunančių žmonių ir t.t. Jei neklystu pvz. Mažeikiai, yra gerokai mažesnis miestas, bet vidutinis atlyginimas gerokai didesnis, tai iš dalies nulemia mugės sėkmę smile.gif Arba tas pats Vilnius - ten alga tikrai gerokai didesnė, daugiau žmonių, visus metus lankosi turistai, į Kaziuko mugę suvažiuoja žmonės iš visos lietuvos būtent PIRKTI. O Štai Panevėžio mugės vieta brangesnė nei Kaziuko mugės, va čia aš logikos nerandu smile.gif bet čia žinoma mano problema
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2015 08 18, 16:34)
Kas prekiausit Druskininkuose, kur apsistojate ir už kiek? Gal gerų vietų žinote? smile.gif

861161919, Druskininkai Veisiejų 73
www.nuomadruskininkai.prieupes.lt
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2015 08 19, 18:37)
Sudalyvausit, pamatysit kodel atkalbineja.

Butinai, bet kaip dabar supratau kol kas atkalbinejo tik vienas zmogus, tai butinai pabandysim ir pasidalinsim objektyvia patirtim wink.gif
Papildyta:
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 19, 19:22)
Kaip užaugusi Panevėžy, tai galiu pasakyti, kad dalis (didžioji) miesto gyventojų turi tikrai kitokį skonį nei pvz Vilniaus gyventojai. Dalis rankų darbų gaminių jiems tiesiog nepatinka ir neįdomu. Mėgstamos visai kitos spalvos, tekstūros ir t.t. Galit džiaugtis, kad Jūsų prekė ten tinka, kaip ir mano. Per neilgą laiką jau esu atsirinkusi kuriame mieste kokios prekės einamesnės ir pvz į Vilnių dalies prekių net nesivežu ir nesuku galvos smile.gif
Aš mugių neskirstau pagal prekybinių vietų kiekį, skirstau pagal miestą ir jo perkamąją galią. Panevėžy tikrai nėra gera perkamoji galia, nėra turistų, nėra užsieniečių, daug bedarbių ar mažas pajamas gaunančių žmonių ir t.t. Jei neklystu pvz. Mažeikiai, yra gerokai mažesnis miestas, bet vidutinis atlyginimas gerokai didesnis, tai iš dalies nulemia mugės sėkmę smile.gif Arba tas pats Vilnius - ten alga tikrai gerokai didesnė, daugiau žmonių, visus metus lankosi turistai, į Kaziuko mugę suvažiuoja žmonės iš visos lietuvos būtent PIRKTI. O Štai Panevėžio mugės vieta brangesnė nei Kaziuko mugės, va čia aš logikos nerandu smile.gif bet čia žinoma mano problema

Tai kam tada vertinti muge maza ar ne smile.gif
Taip giliai ekonomikoj neanalizuoju, bet pati vertinu visai kitaip. Tarkim Kauno kaziukas ir Hanza dienos skiriasi kaip diena ir naktis o miestas tai tas pats. Beto Jurbarkas, Taurage, Kretinga, Plunge mazi miestai kur ir nedarbo lygis nemazas ir manau vidutines pajamos nedideles, bet tu miestu svenciu muges labai dosnios, ypac Jurbarkas, Kretinga. Kiekviena preke turi atrasti savo pirkeja, gal mano prekes labiau platesnio vartojimo todel ir ju paklausa didesne...
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 20, 09:01)
Butinai, bet kaip dabar supratau kol kas atkalbinejo tik vienas zmogus, tai butinai pabandysim ir pasidalinsim objektyvia patirtim wink.gif
Papildyta:
Tai kam tada vertinti muge maza ar ne smile.gif
Taip giliai ekonomikoj neanalizuoju, bet pati vertinu visai kitaip. Tarkim Kauno kaziukas ir Hanza dienos skiriasi kaip diena ir naktis o miestas tai tas pats. Beto Jurbarkas, Taurage, Kretinga, Plunge mazi miestai kur ir nedarbo lygis nemazas ir manau vidutines pajamos nedideles, bet tu miestu svenciu muges labai dosnios, ypac Jurbarkas, Kretinga. Kiekviena preke turi atrasti savo pirkeja, gal mano prekes labiau platesnio vartojimo todel ir ju paklausa didesne...
Hanza dienos Kaune yra organizuojamos na... Parkelyje. Tai jei vilniečiai mugę organizuotų Vingio parke... Tiesiog be atsakomybės susirenkami pinigai. Bet yra kam sekasi.
O kainos už muges tai išties yra įdomu, kokios sudedamosios yra jose. Nes kiek girdėjau, tai dar ir savivaldybės atsiriekia. Pvz. Kaziuką organizuojantys mokėdavo už 1kv m. Po 1 Lt mokestį, šį pavasarį jau po 1eu. Na, čia tokia legenda. Galima būtų organizuotis kokią tai asociaciją, bet... Labai jau marga kompanija. Pvz aš tai su kaspinėliais kol kas dar nelabai. Bet tas lupimas pinigų tai sakyčiau besaikis. Jūros šventės įkainiai.... Jei benzino kaina ir vietą sudėti tai man 500 Lt susidaro.... Pusė min algos. Nuuuuuu tai kiek dirbti reikia kad sudalyvauti ? Nu vž mugės savo žavesio netenka. Arba reikia vaflius kepti. Bet pardavėjų nemažėja, tai nieko gero jokia asociacija nelaimės. O tokio sąmoningo mugių organizatorių požiūrio į kokį nors ko nors puoselėjimą, atranką nėra.
Mazu le labai džiaugiuosi, kad jums sekasi. Linkiu nesustoti ir dar ir suknelių prisiuti. Pažiūrėjus kiek tenka važinėti, tai tikrai daug tenka suprekiauti.
Papildyta:
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 19, 18:22)

Kokia didelė patirtis. Super. O tai ką jūs gaminate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 20 rugpjūčio 2015 - 10:19
QUOTE(Ortija @ 2015 08 20, 11:24)
Hanza  dienos  Kaune yra  organizuojamos  na... Parkelyje.  Tai jei  vilniečiai  mugę  organizuotų  Vingio parke...  Tiesiog  be  atsakomybės  susirenkami  pinigai.  Bet  yra  kam sekasi.
O kainos  už muges  tai  išties  yra  įdomu,  kokios  sudedamosios  yra  jose.  Nes  kiek girdėjau,  tai  dar ir savivaldybės  atsiriekia.  Pvz.  Kaziuką  organizuojantys  mokėdavo  už  1kv  m.  Po  1 Lt mokestį,  šį  pavasarį  jau  po 1eu. Na,  čia  tokia  legenda.  Galima  būtų  organizuotis  kokią  tai  asociaciją,  bet...  Labai  jau  marga  kompanija.  Pvz  aš tai  su kaspinėliais  kol  kas  dar nelabai.  Bet  tas  lupimas  pinigų  tai  sakyčiau  besaikis.  Jūros  šventės  įkainiai.... Jei  benzino kaina  ir  vietą  sudėti tai  man 500 Lt  susidaro....  Pusė  min  algos.  Nuuuuuu tai  kiek  dirbti  reikia  kad  sudalyvauti ?  Nu  vž  mugės  savo  žavesio  netenka. Arba  reikia  vaflius  kepti.  Bet  pardavėjų  nemažėja,  tai  nieko  gero  jokia  asociacija  nelaimės.  O  tokio  sąmoningo  mugių  organizatorių požiūrio  į  kokį  nors  ko  nors  puoselėjimą,  atranką  nėra. 
Mazu le  labai  džiaugiuosi,  kad  jums  sekasi.  Linkiu  nesustoti  ir  dar  ir  suknelių  prisiuti. Pažiūrėjus  kiek  tenka  važinėti,  tai  tikrai  daug  tenka  suprekiauti.
Papildyta:

Kokia  didelė patirtis.  Super.  O  tai  ką jūs  gaminate?

Labai daug dedamųjų susideda kad įvertinti mugės naudą ir numatom pelną. kai kur ir miestas ir jo žmonės, kai kur laikas kada vyksta mugė (prieš algas, po algų, po pašalų ir pan). Šie metai buvo išbandymo ir atradimų, pirmoji mugė prasidėjo vasaro 28 d. Klaipėdoje Kaziukas, nuo to savaitgalio kiekvienas savaitgalis buvo užimtas mažesne ar didesne muge, paroda ar kokiu renginiu, šis savaitgalis turbūt pirmas laisvas kai niekur nevažiuojam. Aplankėm Kauną, Vilnių, Jurbarką, Tauragę, Šilutę, Šiaulius, Gargždus, Kretingą, Plungę, Molėtus, Joniškį, Žagarę, Juodkratę, Kvėdarną, Kėdainius, Nidą, žinoma Kaune ir Klaipėdoje buvom net po kelis kartus. Kai kur negrįžčiau, kai kur nebuvau ir labai noriu nuvykti. Kaip bebūtų mugių puoselėjimas toks virtualus dalykas, nes visiems amatininkams, tautodailininkams ar eiliniam perikūpams pirmiau ir svarbiausia yra užsidirbti mirksiukas.gif
Gamyboje jau ir suknelės ir sportiniai kostiumai, nors kažkas yra pasakęs visų pasaulio pinigų neuždirbsi, bet kodėl nepabandyti mirksiukas.gif Man kažkiek lengviau, mes dirbame komandoje, bet ir darbo apimtis ktas esame užsibrėžę doh.gif

Ačiū Ortija 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 20, 11:32)
Labai daug dedamųjų susideda kad įvertinti....... kodėl nepabandyti  mirksiukas.gif Man kažkiek lengviau, mes dirbame komandoje, bet ir darbo apimtis ktas esame užsibrėžę  doh.gif

Ačiū Ortija  4u.gif

Super. Gal kažkur fb turite puslapį? Gal gaminsite gražuolėms + 80 kg.?
Šiaip pinigai yra pirmiausia filosofija. O paskui galia ir laisvė. Beja, filosofija ši yra daug kur susieta su morale. Ir su grožiu. Aš netikiu dvasinguoliais kurie sako, kad pinigai yra niekas. Ir laimės jie neatneša.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 20, 13:38)
Super.  Gal  kažkur  fb  turite  puslapį?  Gal  gaminsite  gražuolėms  + 80 kg.?
Šiaip  pinigai  yra  pirmiausia  filosofija.  O paskui  galia ir  laisvė.  Beja,  filosofija  ši  yra  daug  kur  susieta su  morale.  Ir  su grožiu.  Aš  netikiu dvasinguoliais  kurie  sako,  kad  pinigai yra niekas.  Ir  laimės  jie neatneša.

tie kurie alia dvasinguoliai beveik į visas muges važiuoja, net nejuokinga .

Na štai išgirdau, naujieną, kad Sos dienose prekiaus ir latviai. Kaip jums tai? Štai ir VŠĮ įstaiga organizuoja. Mes patys kuriamės sau darbo vietas, o situacija tokia.....nemanau, kad jie atveš prekių tokių kur mes lietuviai nepadarome. Tikriausiai gaidelių ar karvučių saldainių, ar kokių megstų megztukų, kuriuos lietuvės pačios moka tokius padaryti, bet nesugeba pakliūti
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 21, 17:34)
Na štai išgirdau, naujieną, kad Sos dienose prekiaus ir latviai. Kaip jums tai? Štai ir VŠĮ įstaiga organizuoja. Mes patys kuriamės sau darbo vietas, o situacija tokia.....nemanau, kad jie atveš prekių tokių kur mes lietuviai nepadarome. Tikriausiai gaidelių ar karvučių saldainių, ar kokių megstų megztukų, kuriuos lietuvės pačios moka tokius padaryti, bet nesugeba pakliūti

Bet lietuviai irgi į Rygos dienas papuola prekiauti. Labai noriu.
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 21, 15:11)
tie kurie alia dvasinguoliai    beveik į visas muges važiuoja, net nejuokinga .

Prekiauti?
Tu su tokiais susiduri?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 21, 22:22)
Bet  lietuviai  irgi  į  Rygos  dienas  papuola  prekiauti.  Labai  noriu.
Papildyta:

Prekiauti?
Tu  su  tokiais  susiduri?

taip prekiauti.

Na, kas liečia latvija , ar Jūs bandėte pakliūti pas juos į sos dienas? Ir aplamai kas važinėja į latvija visi žino, kad gauna prastas vietas, pirmenybė latviams, o pas mus atvirkščiai.
Aš suprantu jei sos dienose būtų laisvų vietų prekiauti, kodėl jų nepriimti, bet juk daug nori lietuvių pakliūti, bet jie negauna vietos
Atsakyti