Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Bet gi yra vieta 1x1 kurios kaina tik 30eur. Kitos vietos kainavo nuo 115 eur tai net pusę kainuos daugiau. Kuom prekiaujate?
[/quote]

Megztais aksesuarais smile.gif man tos 1x1 vietos atrodo labai varganos, aišku jei nerasiu geresnės išeities pirksiu tokią arba nevažiuosiu visai, nes pilnos vietos kaina didesnė už Vilniaus Kaziuko mugę, atrodo kaip pasityčiojimas iš amatininkų ir tautodailininkų bei kitų, kurie prekes gaminasi patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 17, 13:36)
Merginos, gal yra norinčių pasidalinti prekybos vieta Panevėžio gimtadienio mugėje? smile.gif Visa vieta gana brangi, o man ir kelionė tolima, nesinori tiek investuoti, nors prekyba būna gera smile.gif

Man palapinės vieta pasirodė irgi kosminė...tad jau galvojau pirkti 2 vietas šalia po 1×1 . Būtų kainavę 60 €. Stalui su skėčiu pakankamai,o ir suma nėra bauginanti... Bet pasikeitus aplinkybėms nutariau šiemet nedalyvauti. Gal ir jūs pasidairykit dviejų vietų šalia po metrąwink.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimų apie dalyvavimą mugėje. Mugės tvarkoje parašyta, kad negalima išvažiuoti anksčiau, nei baigiasi mugė. O mugė nuo 10 iki 23. Tai negi privaloma iki 23 val. būti?
Noriu pirmą kartą prekiauti mugėje, nieko nežinau apie tai 😥
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2015 08 17, 15:53)
Man palapinės vieta pasirodė irgi kosminė...tad jau galvojau pirkti 2 vietas šalia po 1×1 .  Būtų kainavę 60 €. Stalui su skėčiu pakankamai,o ir suma nėra bauginanti... Bet pasikeitus aplinkybėms nutariau šiemet nedalyvauti. Gal ir jūs pasidairykit dviejų vietų šalia po metrąwink.gif

Rodos mačiau Jus pernai mugėje, labai gražūs darbai smile.gif Na galvoju ir apie tuos du metrus, nesuprantu šiek tiek, kaip ten juos nusipirkti, kad tikrai šalia būtų, bet čia mažiausia bėda. Aš bijau, kad ten sugrūs visus tai ir kėdei paskui vietos nebeliks, nes kiek įžiūrėjau žemėlapyje, tai vietos prie laiptų į Kranto g. Na galvosūkis rimtas, važiuot ar ne..
O gal yra norinčių važiuoti iš Klaipėdos viena mašina? Vis pigiau būtų šis klausimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 08 17, 16:24)
Sveikos, noriu patarimų apie dalyvavimą mugėje. Mugės tvarkoje parašyta, kad negalima išvažiuoti anksčiau, nei baigiasi mugė. O mugė nuo 10 iki 23. Tai negi privaloma iki 23 val. būti?
Noriu pirmą kartą prekiauti mugėje, nieko nežinau apie tai 😥

Žiūrint kokia tai mugė, dažnai būna taip nurodyta, bet ne visi žinoma laikosi tų taisyklių ir kartais nieko tokio. Dažnai griežtesni reikalavimai taikomi jei mugė pvz prekybos centre, tarkim prekiautojai turi likti iki kol užsidarys centras, kad nesukelti "bardako" smile.gif Iš patirties žinau, kad pvz Uodo turgeliuose irgi nurodytas griežtas laikas iki kada privaloma būti, bet kiek kartų buvau, tai gera valanda iki užsidarymo jau būna beveik tuščia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 17, 21:31)
Rodos mačiau Jus pernai mugėje, labai gražūs darbai smile.gif Na galvoju ir apie tuos du metrus, nesuprantu šiek tiek, kaip ten juos nusipirkti, kad tikrai šalia būtų, bet čia mažiausia bėda. Aš bijau, kad ten sugrūs visus tai ir kėdei paskui vietos nebeliks, nes kiek įžiūrėjau žemėlapyje, tai vietos prie laiptų į Kranto g. Na galvosūkis rimtas, važiuot ar ne..
O gal yra norinčių važiuoti iš Klaipėdos viena mašina? Vis pigiau būtų šis klausimas smile.gif

Ačiū labai☺😊 aš tiesiog maximos tiketoje žiūrėjau vietas. Ten labai aišku kurios vietos yra šalia laisvos;)
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 17, 21:31)

Mes irgi iš Klaipėdos, bet mes per dvi vietas prekiausime, dvi palapinės, daigtai dviem vietom, vos telpam pačios doh.gif
Atsakyti
Gal jūs žinote dėl Panevėžio mugės. Plane pažymėtos tik kelios vietos su elektra. O nusipirkus vietą be elektros, būtų galimybė atsivesti ją iki savo vietos prailgintuvu arba pasistatyti generatorių?
Atsakyti
QUOTE(Ieva305 @ 2015 08 18, 16:33)
Gal jūs žinote dėl Panevėžio mugės. Plane pažymėtos tik kelios vietos su elektra. O nusipirkus vietą be elektros, būtų galimybė atsivesti ją iki savo vietos prailgintuvu arba pasistatyti generatorių?

Kas prekiausit Druskininkuose, kur apsistojate ir už kiek? Gal gerų vietų žinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 17, 12:36)
Merginos, gal yra norinčių pasidalinti prekybos vieta Panevėžio gimtadienio mugėje? smile.gif Visa vieta gana brangi, o man ir kelionė tolima, nesinori tiek investuoti, nors prekyba būna gera smile.gif

Jums tiek kelio vaziuoti ir moketi tik uz dali vietos tikrai neapsimoka, o dar Panevezyje. Nenoriu atkalbineti, bet neverta. Jeigu prekiautumete maistu, tai taip, sutinku, o tai kas grazu ir dar turi kaina, vien tik nuostolis bus. Tikrai neatkalbineju, tik perspeti noriu. Nebent jau esate buvusi ir tikrai zinote, kad Jusu ieskos, bet ir tai keista, kad dar norinciu yra prekiauti, kaina vietos didele, o muge maza ir zmones ne tie kur vertina ranku darba.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2015 08 18, 15:38)
Jums tiek kelio vaziuoti ir moketi tik uz dali vietos tikrai neapsimoka, o dar Panevezyje. Nenoriu atkalbineti, bet neverta. Jeigu prekiautumete maistu, tai taip, sutinku, o tai kas grazu ir dar turi kaina, vien tik nuostolis bus. Tikrai neatkalbineju, tik perspeti noriu. Nebent jau esate buvusi ir tikrai zinote, kad Jusu ieskos, bet ir tai keista, kad dar norinciu yra prekiauti, kaina vietos didele, o muge maza ir zmones ne tie kur vertina ranku darba.

Ačiū, už patarimus, kitiems patarčiau tą patį wink.gif bet pati esu du metus prekiavusi ir mano prekė ten labai tinkama smile.gif žinoma, pagalvojau ir apie tai, kad jau du metus ten gerai sekėsi, gali būti ir atvirkštinis rezultatas biggrin.gif todėl ir dvejoju, nors pati kilusi iš Panevėžio, tai tuo pačiu aplankau ir savo miestą, turiu kur apsistoti ir t.t. smile.gif
O vat kad vis yra norinčių prekiauti tai keista, juk tai ir yra kylančių kainų priežastis. Visi vis kalba, kad reikia boikotuoti tokias kainas, bet kalbos tuo ir baigiasi - aršiausieji pirmi bilietus nusiperka ir dar kyšius neša, kad tik geriausias vietas gaut. Juokas per ašaras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva305 @ 2015 08 18, 15:33)

Geriau pasiskambinkit nurodytais kontaktais, gausite tikslią informaciją. Nors taisyklėse nurodyta, kad su elektra tik pažymėtos vietos, bet generatorius juk nereikalauja papildomo organizatorių pasiruošimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2015 08 18, 15:34)
Kas prekiausit Druskininkuose, kur apsistojate ir už kiek? Gal gerų vietų žinote? smile.gif

kai kurie stato turistines palapines ant pievutės prie bažnyčios.
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 18, 18:20)
Ačiū, už patarimus, kitiems patarčiau tą patį wink.gif bet pati esu du metus prekiavusi ir mano prekė ten labai tinkama smile.gif žinoma, pagalvojau ir apie tai, kad jau du metus ten gerai sekėsi, gali būti ir atvirkštinis rezultatas biggrin.gif todėl ir dvejoju, nors pati kilusi iš Panevėžio, tai tuo pačiu aplankau ir savo miestą, turiu kur apsistoti ir t.t. smile.gif
O vat kad vis yra norinčių prekiauti tai keista, juk tai ir yra kylančių kainų priežastis. Visi vis kalba, kad reikia boikotuoti tokias kainas, bet kalbos tuo ir baigiasi - aršiausieji pirmi bilietus nusiperka ir dar kyšius neša, kad tik geriausias vietas gaut. Juokas per ašaras smile.gif

As siemet paskutini karta, jeigu nebuciau prizadejusi, tai buciau nedalyvavus. O kur ten tokioje mugeje dar gali buti geriausios vietos? Juk pati muge maza... kai ankciau budavo kranto gatveje ir elektros g.statydavo, tada tai suprantu, kad yra pasirinkimas, o cia... Tikrai juokinga.
Atsakyti