Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

aš važiuoju į Šiaulius ax.gif

pirmą rugsėjo savaitgalį Utenoje miesto šventė ir Kaune mugė
Atsakyti
QUOTE(Timka10 @ 2015 08 08, 10:06)
Kaina nurodyta dalyvio anketoje:)

Kazin, ar jiems sutekiia kokia pastoge ? Ar tik plika aikste uz tokia kaina isnomuoja. Ten gal Statkeviciaus bliuzzke iseitu papigiaja nusipirkti ... oi, kaip noriu.
O tai kokia muge Kaune ?net idomu.Nu, bet kaunas ne man. Matyt,kavenskas charakteris mano.
Aciu Mazu- le uz info. Maciau as ja, bet sos dienos jau kaip ir tradicija, tai nieko neuzsifiksavo smegenyse.
Kazkaip sode siandien pradejau galvoti apie internetine prekyba... galvojau, galvojau... O ka jus galvojate ?

Papildyta:
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 08, 14:21)
Registracija i Nida prasidejo rugpjucio 3 ir baigesi rugpjucio 4 d. nes buvo gauta tiek prasymu kad uzsipilde pilnai, aciu dievui spejau  thumbup.gif
Visa info apie ju muges yra www.neringa.lt Verslininkams.

Ar kas nors ketina dalyvauti Šiaulių dienose? O kas nepateko į sostinės dienas tai tą patį savaitgalį Panevėžyje vyksta miesto gimtadienis, bilietus prekybai pardavineja tiketa.

O kiek Nidoje kainavo vieta ?
O tai tu norejai i kureju- dizainieriu vietas patekti ? As tai i prekybininus visada taikausi. Sprendziant,is bankroto , kuris istiks seima, tai ,,,, nelabai man kaip sekasi... si menesi jau spejau ""ant biznio"" 300 eu isleisti, be vietos uz sos dienas ir dar uz elektra neusmokejau... tai man jau paguodos reikia. Tiesa, dar apturejau daug malonumo dirbdama... Cia tipo atostogos.
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2015 08 08, 22:26)
aš važiuoju į Šiaulius  ax.gif

pirmą rugsėjo savaitgalį Utenoje miesto šventė ir Kaune mugė

O kas per Šventė pirmąjį rugsėjo savaitgalį Kaune? Nes žinau tik paskutinįjį rugsėjos savaitgalį derliaus šventė Kaune. Nors ką aš čia plėšausi, rugsėjo pirmąjį savaitgalį ir į Panevėžį ir į Juodkrantę dar žadu spėti doh.gif

QUOTE(Ortija @ 2015 08 09, 14:18)
O kiek Nidoje kainavo vieta ?
O tai tu norejai i kureju- dizainieriu vietas patekti ? As tai i prekybininus visada taikausi.

Tikrai ne į menininkų erdvė taikiau ir laiškas mano pasiekė adresatą, nes pirmiausia ne ten buvau nusiuntusi tai atrašė kad dėl prekybos kreiptis kitu el.paštu. Tačiau jokio atsakymo negavau.

Nidoje kainavo 30 eur prekybinė vieta + 3 eur šiukšlių išvežimas. Liepos 19 buvom Juodkrantėje, tai iš viso veltui buvo vieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2015 08 10, 12:21)
O kas per Šventė pirmąjį rugsėjo savaitgalį Kaune? Nes žinau tik paskutinįjį rugsėjos savaitgalį derliaus šventė Kaune. Nors ką aš čia plėšausi, rugsėjo pirmąjį savaitgalį ir į Panevėžį ir į Juodkrantę dar žadu spėti  doh.gif
Tikrai ne į menininkų erdvė taikiau ir laiškas mano pasiekė adresatą, nes pirmiausia ne ten buvau nusiuntusi tai atrašė kad dėl prekybos kreiptis kitu el.paštu. Tačiau jokio atsakymo negavau.

Nidoje kainavo 30 eur prekybinė vieta + 3 eur šiukšlių išvežimas. Liepos 19 buvom Juodkrantėje, tai iš viso veltui buvo vieta  thumbup.gif

Kainos neįtikėtinos! Tai sėkmės prekyboje!
Atsakyti
QUOTE(Timka10 @ 2015 08 08, 08:29)
Sveiki:)
Atrodo kad tiesiog kazkokia painiava, 100 eur uz kv.m. tikrai egzistuoja, bet tai dizaino skverelyje http://www.vilniusfe...izaino-skveras/ , o kitur visiem vienoda kaina (isskyrus maista), a apie 130 eur + pvm atrodo (bet mes dar negavom saskaitos)

na štai pagaliau, protingas žmogus atrašė(kalba apie kainą sos dienose), o tai stebėjau, kaip kažkam patinka pliotkus leisti. Tikriausiai malonumas buvo
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal kas pakomentuotu, kaip buna prekyba tautu mugeje ir Kaune derliaus sventeje, pirmi metai tai butu idomu isgirsti nuomone, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonlightStar @ 2015 08 11, 11:54)
Laba  4u.gif Gal kas pakomentuotu, kaip buna prekyba tautu mugeje ir Kaune derliaus sventeje, pirmi metai tai butu idomu isgirsti nuomone, aciu smile.gif

Laba diena, labai sunku pasakyti, daug kas priklauso nuo vietos nuo prekių. Vienoja mugėja perka vienas prekes, kitoja kitas. Dar gali , kad vienais metais prekyba buvo vienokia, o kitais kitokia
Atsakyti
Skambinau į Druskininkus, sakau pas mane tautodailė, kodėl gale stoviu, sako taip visa tautodailė prie bažnyčios bus.. Vadinas priekyje kiniečiai ir gariunai stovės. Na taip mes juk mažiau mokam, kam mums geras vietas skirti smile.gif Išvis daugumoj mugių jaučiama nepagarba amatininkas, svarbu, kad daugiau mokėtu.
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2015 08 14, 10:13)
Skambinau į Druskininkus, sakau pas mane tautodailė, kodėl gale stoviu, sako taip visa tautodailė prie bažnyčios bus.. Vadinas priekyje kiniečiai ir gariunai stovės. Na taip mes juk mažiau mokam, kam mums geras vietas skirti smile.gif Išvis daugumoj mugių jaučiama nepagarba amatininkas, svarbu, kad daugiau mokėtu.

man aiškino, kad IKI bažnyčios stovi amatininkai ir tautodailė.
Savo gamyba, kuri irgi turi prioritetus (parašyta sutartyje), stovi. kartu su kitais perekupais.
Gaila ir labai liudna.
Atsakyti
Laba diena, ar šį savaitgalį dar bus kur mugių apart Druskininkus?
Atsakyti
Merginos, gal yra norinčių pasidalinti prekybos vieta Panevėžio gimtadienio mugėje? smile.gif Visa vieta gana brangi, o man ir kelionė tolima, nesinori tiek investuoti, nors prekyba būna gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 17, 12:25)
Laba diena, ar šį savaitgalį dar bus kur mugių apart Druskininkus?

Raseinių miesto šventė 4u.gif
Informacija

Man visai netoli, deja šis savaitgalis atostogų metas, pasuoju visas muges mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LaukoFeja @ 2015 08 17, 13:36)
Merginos, gal yra norinčių pasidalinti prekybos vieta Panevėžio gimtadienio mugėje? smile.gif Visa vieta gana brangi, o man ir kelionė tolima, nesinori tiek investuoti, nors prekyba būna gera smile.gif

Bet gi yra vieta 1x1 kurios kaina tik 30eur. Kitos vietos kainavo nuo 115 eur tai net pusę kainuos daugiau. Kuom prekiaujate?
Atsakyti