Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Manau,kad kaina skirtinga ir priklauso kuo prekiauji,kaip tai isivaizduoju,kad gal mazesnis plotas,kainuoja brangiau,kaip ir nekilnojamas biggrin.gif Kiek suprantu,cccSonata,jau gavo saskaita,tai jos suma labai normali smile.gif Is mano draugu,dalyvaujanciu,dar niekas negavo saskaitos,tai net nezinau kiek kam kainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 06, 11:23)
šimtas eurų + PVM

Tai už du metrus 100 eurų, o ne už vieną metrą.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 06, 14:36)
Tai  už du metrus 100 eurų,  o ne  už  vieną  metrą.

na jai jums taip norisi , tai galvokite, kad taip

O IŠ TIKRŪJŲ KAINA VIENO KVADRATINIO METRO KAINA 100EURŲ PLIUS PVM, nesuprantu kaip galima nesuprasti
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2015 08 06, 12:44)
Manau,kad kaina skirtinga ir priklauso kuo prekiauji,kaip tai isivaizduoju,kad gal mazesnis plotas,kainuoja brangiau,kaip ir nekilnojamas  biggrin.gif  Kiek suprantu,cccSonata,jau gavo saskaita,tai jos suma labai normali smile.gif Is mano draugu,dalyvaujanciu,dar niekas negavo saskaitos,tai net nezinau kiek kam kainuos smile.gif

Šiaip neturėtų kaina skirtis, koks skirtumas tu prekiauji ar kokiomis lėlytėmis ar tu kokiais papuošaliukais, svarbu, kad tai būtų tikrai rankų darbo, nuo pradžių iki galo.
Atsakyti
Na,man su matematika tai ne kas. Bet, gal galima pamokų? Kvadratinismetras yra 1 metras ant 1 metro ? O sklypa,s kuri turiu gauti yra 3 metrai ir į "gyli" 2 metrai tai kiek cia kvadratinių metrų ? Man tai jau trys su viršum ? Ane ? O kaina 130 euru su pvm. Man net įdomu pasidarė smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 07 rugpjūčio 2015 - 11:22
Man šeši kvadratai gaunasi cool.gif
Atsakyti
Kažkas čia skleidžia gandus nesąmoningus cool.gif
parašiau ir paklausiau kokia bus kaina - palapinei 3*2 bus kaip Ortija rašė 130+pvm eurų

kaina yra palapinei, o ne už vieną kv metrą

3*2 palapinė užima 6 kv m, Ortija Jūs taip pat mokėsite 130+pvm viso, o ne uz kiekviena kv m po 130 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 07 rugpjūčio 2015 - 12:14
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 08 07, 12:13)
Kažkas čia skleidžia gandus nesąmoningus  cool.gif
parašiau ir paklausiau kokia bus kaina - palapinei 3*2 bus kaip Ortija rašė 130+pvm eurų

kaina yra palapinei, o ne už vieną kv metrą

3*2 palapinė užima 6 kv m, Ortija Jūs taip pat mokėsite 130+pvm viso, o ne uz kiekviena kv m po 130 eur

Nu, tai va, 1 kvadratinis metras apie 21 eura. Tai, kas 2ia ko nesupranta ?
Bet vistiek brangu.
Ačiū Liucija [[[[[[[[[[[ thumbup.gif
Bet kažkaip bjauru kai taip begėdiškai nesąmonės skleidžiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 07 rugpjūčio 2015 - 13:07
QUOTE(Ortija @ 2015 08 07, 13:35)
Nu, tai va, 1 kvadratinis metras apie 21 eura.  Tai, kas 2ia ko nesupranta ?
Bet vistiek brangu.
Ačiū Liucija [[[[[[[[[[[  thumbup.gif

taip, bet kažkaip niekas kvadratiniais metrais nepardavinėja vietų biggrin.gif imi palapinei ir viskas, na viskas ok žodžiu

kaina truputį brangesnė nei pernai, bet verta, ypač Jums, nes ateis tikrai kurie pirks ir supras tikrą meną ir jo vertę..
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 07, 13:35)
Nu, tai va, 1 kvadratinis metras apie 21 eura.   Tai, kas 2ia ko nesupranta ?
Bet vistiek brangu.
Ačiū Liucija [[[[[[[[[[[  thumbup.gif

Sveiki:)
Atrodo kad tiesiog kazkokia painiava, 100 eur uz kv.m. tikrai egzistuoja, bet tai dizaino skverelyje http://www.vilniusfe...izaino-skveras/ , o kitur visiem vienoda kaina (isskyrus maista), a apie 130 eur + pvm atrodo (bet mes dar negavom saskaitos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timka10: 08 rugpjūčio 2015 - 07:30
QUOTE(Timka10 @ 2015 08 08, 07:29)
Sveiki:)
Atrodo kad tiesiog kazkokia painiava, 100 eur uz kv.m. tikrai egzistuoja, bet tai dizaino skverelyje http://www.vilniusfe...izaino-skveras/ , o kitur visiem vienoda kaina (isskyrus maista), a apie 130 eur + pvm atrodo (bet mes dar negavom saskaitos)

Oho. Eisiu akis paganyti .
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 08, 10:29)
Oho.  Eisiu  akis  paganyti .

Kaina nurodyta dalyvio anketoje:)
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 04, 16:11)
Aš kitą info  gavau.
Nerandu  informacijos  apie  Sos  dienomis  vykstančią  mugę  Nidoje.  Gal  galite  pasidalinti  informacija?

Registracija i Nida prasidejo rugpjucio 3 ir baigesi rugpjucio 4 d. nes buvo gauta tiek prasymu kad uzsipilde pilnai, aciu dievui spejau thumbup.gif
Visa info apie ju muges yra www.neringa.lt Verslininkams.

Ar kas nors ketina dalyvauti Šiaulių dienose? O kas nepateko į sostinės dienas tai tą patį savaitgalį Panevėžyje vyksta miesto gimtadienis, bilietus prekybai pardavineja tiketa.
Atsakyti