Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(dita0506 @ 2015 08 03, 22:36)
Šiemet sostinės dienose vieno kvadratinio metro kaina 100eurų +PVM

Aš kitą info gavau.
Nerandu informacijos apie Sos dienomis vykstančią mugę Nidoje. Gal galite pasidalinti informacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 04 rugpjūčio 2015 - 15:19
TAIP tokia kaina, mano pažįstama jau gavo vietą, ir jai parašė kokia bus kaina. Nesvarbu kokia kaina, vistiek atsiras kas mokės, o dar kokie reikalavimai....
Jeimonės atsisakytų tai ir kainos būtų kitokios
Papildyta:
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 08 04, 12:03)
bigsmile.gif  ogo, aš sąskaitos dar negavau,sakė atsiųs vėliau,link mėnesio galo...  matyt nori kuo ilgesniam laikui nukelti šį džiausgmą išvydus suma už 6 kvadratus biggrin.gif tikiuosi tikrai bus mažesnė suma, nes tuomet teks atsisakyti dalyvauti  sad.gif  unsure.gif  mastau.gif

o kuo prekiaujate?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 04, 15:59)
TAIP tokia kaina, mano pažįstama jau gavo vietą, ir jai parašė kokia bus kaina. Nesvarbu kokia kaina, vistiek atsiras kas mokės, o dar kokie reikalavimai....
Jeimonės atsisakytų tai ir kainos būtų kitokios
Papildyta:

o kuo prekiaujate?

O kuo prekiauja pažįstama? Nes maisto pardavėjai kai kuriose mugėse moka daugiau už profesionalius meninikus.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 04, 18:15)
O kuo  prekiauja  pažįstama?  Nes  maisto  pardavėjai  kai  kuriose  mugėse moka  daugiau  už  profesionalius  meninikus.

manau tokia kaina tikrai ne menininkam ir amatininkams bus rolleyes.gif čia gal maistu ar alum kas prekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 04, 18:15)
O kuo  prekiauja  pažįstama?  Nes  maisto  pardavėjai  kai  kuriose  mugėse moka  daugiau  už  profesionalius  meninikus.

[SIZE=1][SIZE=7]
papuošalai
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 05, 08:07)
[SIZE=1][SIZE=7]
papuošalai

Mokės??! Bet jai gal metro ir užtenka? Ji juvelyrė?
Brangios tos vietos, reikia už kažką nemokamus koncertus organizuoti.
O dėl Nidos niekas neatsakys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 05 rugpjūčio 2015 - 10:19
QUOTE(Ortija @ 2015 08 05, 11:17)
Mokės??!  Bet jai  gal  metro  ir  užtenka?  Ji juvelyrė?
Brangios  tos  vietos, reikia  už  kažką  nemokamus  koncertus  organizuoti.
O dėl  Nidos  niekas  neatsakys?

juvelyrė, taip ji ims tik du kvadratus
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 05, 12:40)
juvelyrė, taip ji ims tik du kvadratus

Man tai kitaip rašė kaina. Na, juvelyram gal lengviau prekyba sekasi. Ir pasipuoši ir investuoji pirkdamas . Bet jei ir man tokia suma , tai liktų laisva vieta.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 05, 15:40)
Man tai kitaip  rašė  kaina.  Na,  juvelyram  gal  lengviau prekyba  sekasi. Ir pasipuoši  ir  investuoji  pirkdamas .  Bet  jei  ir  man  tokia  suma ,  tai  liktų laisva  vieta.

koks skirtumas kuo prekiauji,jei prekiauji savo gaminiais tai tūkatančių neužsidirbsi ir negali mokėti kosminių kainų už vietą.
Bepigu kur prekiauja kinija, ar gariūninėmis prekėmis, jie gali mokėti daug ir imti didelius plotus, o šiaip menininkas jis tiek neuždirba
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 03, 22:36)
Šiemet sostinės dienose vieno kvadratinio metro kaina 100eurų +PVM

vistik man rodos 30 eu. arba 100 lt.
Atsakyti
Mums už 6 kv. 180 Eur + PVM.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 06, 01:16)
vistik man rodos 30 eu. arba 100 lt.

šimtas eurų + PVM
Atsakyti