TAIP tokia kaina, mano pažįstama jau gavo vietą, ir jai parašė kokia bus kaina. Nesvarbu kokia kaina, vistiek atsiras kas mokės, o dar kokie reikalavimai....
Jeimonės atsisakytų tai ir kainos būtų kitokios Papildyta:
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 08 04, 12:03)
ogo, aš sąskaitos dar negavau,sakė atsiųs vėliau,link mėnesio galo... matyt nori kuo ilgesniam laikui nukelti šį džiausgmą išvydus suma už 6 kvadratus tikiuosi tikrai bus mažesnė suma, nes tuomet teks atsisakyti dalyvauti
TAIP tokia kaina, mano pažįstama jau gavo vietą, ir jai parašė kokia bus kaina. Nesvarbu kokia kaina, vistiek atsiras kas mokės, o dar kokie reikalavimai....
Jeimonės atsisakytų tai ir kainos būtų kitokios Papildyta:
Mokės??! Bet jai gal metro ir užtenka? Ji juvelyrė?
Brangios tos vietos, reikia už kažką nemokamus koncertus organizuoti.
O dėl Nidos niekas neatsakys?
Mokės??! Bet jai gal metro ir užtenka? Ji juvelyrė?
Brangios tos vietos, reikia už kažką nemokamus koncertus organizuoti.
O dėl Nidos niekas neatsakys?
Man tai kitaip rašė kaina. Na, juvelyram gal lengviau prekyba sekasi. Ir pasipuoši ir investuoji pirkdamas . Bet jei ir man tokia suma , tai liktų laisva vieta.
Man tai kitaip rašė kaina. Na, juvelyram gal lengviau prekyba sekasi. Ir pasipuoši ir investuoji pirkdamas . Bet jei ir man tokia suma , tai liktų laisva vieta.
koks skirtumas kuo prekiauji,jei prekiauji savo gaminiais tai tūkatančių neužsidirbsi ir negali mokėti kosminių kainų už vietą.
Bepigu kur prekiauja kinija, ar gariūninėmis prekėmis, jie gali mokėti daug ir imti didelius plotus, o šiaip menininkas jis tiek neuždirba