Pernai pirmąkart dalyvavau Tautų mugėje. Sostinės dienose neprekiavau.
Vos vos atsipirko vieta. Stovėjau šalia Liucijos
Seniausiai pateikiau paraišką Sostinėms dienoms deja jokio atsakymo negavau, matyt nepasirdžiau menininkė ir verta tos šventės Dešros bus meniškesnės Jau ne iš vieno girdėjau kad tik savo simpatijas rengėja organizatorė priima į tą šventę, patwkti labai sunku
Neturiu jokių priekaištų Žagrėj išskyrus pirkėjų kiekiui ir pirkimo kiekiui bet čia jaučiu ne Festivus kalti Vietas turėjau dvi, viskas buvo aiškiai, net nemačiau tų originizatorių akyse nes jų man nereikėjo
Nu su Melioratorių švente visiškas nonsensas, eliminuoju ją iš galimų mugių sąrašo, nors prekyba kaip mažame miestelyje pasiekė savo galimybių ribos aksimumą, bet laiko atžvilgiu neapimoka. Parašė atvykti ryte 10h, žmonės rinkosi tik 18h, kelios h ir visi girti, pirkėjų nulis, poto išvažiuoti problematiška. Neverta, nebent su maistu
Neturiu jokių priekaištų Žagrėj išskyrus pirkėjų kiekiui ir pirkimo kiekiui bet čia jaučiu ne Festivus kalti Vietas turėjau dvi, viskas buvo aiškiai, net nemačiau tų originizatorių akyse nes jų man nereikėjo
Nu su Melioratorių švente visiškas nonsensas, eliminuoju ją iš galimų mugių sąrašo, nors prekyba kaip mažame miestelyje pasiekė savo galimybių ribos aksimumą, bet laiko atžvilgiu neapimoka. Parašė atvykti ryte 10h, žmonės rinkosi tik 18h, kelios h ir visi girti, pirkėjų nulis, poto išvažiuoti problematiška. Neverta, nebent su maistu
Bet tos griežtos atrankos užtikrina pirkėjų poreikius. Aš tai nesiskundžiu atranka per sostinės dienas. Ir nemanau, kad organizatorių sprendimas yra tik simpatijomis paremtas. Manau, kad kai bus dar didesnis konkursas ten patekti, dar labiau griežtesnė bus atranka. O kad miesteliuose dalyvaujate mugėse ne su gira ar pan. Labai jau keista. Nes skurdas provincijoje yra net jau nebe žemas, o tragiškas.
O kuo mazu - le prekiaujate?
QUOTE(Ortija @ 2015 08 03, 11:18)
Bet tos griežtos atrankos užtikrina pirkėjų poreikius. Aš tai nesiskundžiu atranka per sostinės dienas. Ir nemanau, kad organizatorių sprendimas yra tik simpatijomis paremtas. Manau, kad kai bus dar didesnis konkursas ten patekti, dar labiau griežtesnė bus atranka. O kad miesteliuose dalyvaujate mugėse ne su gira ar pan. Labai jau keista. Nes skurdas provincijoje yra net jau nebe žemas, o tragiškas.
Jūs nesiskundžiate kai jūs esate atrinkta, o dar kai sąlygos aprašytos taip gražiai, informuosime tik atrinktus o jeigu pateiksite netinakmus dokumentus net nesvarstysime kandidaturos, vadinasi net nezinosi ar svarstė ir nepatikai ar kažko trūko ir neatrinkau.
Siuvu trikotažines kepures, šalikėlius, kaklaskarės, galvos juostas, dekoruoju jas įvairiai. Viskas iš trikotažo ir viskas gaminta pas mus pačius, net papuošimai pačių pagaminti, bet va neįtikau
Nesupratau ką jūs turėjote pmenį apie miestelių muges ir girą, ypač skurdą. Nesiskundžiu mažų miestelių mugėms, daug daugiau nuvylusios yra didžiausios mugės, kurios pasak visų atsiliepimų keldavo labai daug lūkeščių bet labai jau nemaloniai sutikdavo. Kol kas mano šio metų mugė Nr.1 be konkurencijos atnešusi man didžiausią pelną yra Jurbarke, trumpa vos kelios valandos nuo 9 iki 14h o suprekiauta buvo tiek kiek kokiam Kauno kaziuke nuo 9h iki 20h "atarus". Taigi maži miesteliai mus sutinka pakankamai svetingai, dirbu ne iš idėjos o kad užsidirbti noriu todėl važiuoju visur kur tik įmanoma Nepergyvenu labai ir dėl Sostinės dienų, tą savaitgalį jau turiu kitą mugę
QUOTE(rulle @ 2015 08 02, 18:00)
Sostines dienose labai griezta atranka,jei kas negali dalyvauti,abejoju,kad vieta gali perleisti. Labai jau mondros tos organizatores Tuo ir skiriasi si muge nuo kitu,kad stengiamasi meninikus suburti Man Sostines dienos fainiausios
Va tai kad tikrai mondros, nes kiek iš pažįstamųm prekiautojų girdėjau, kad tautodailininkai labai nelaukiami tenais, paraiškos jų net nesvarstomos. Turiu pažįstamą dailininką kuris kelis metus niekaip į ta mugę nepatenka, įvairius gaminius iš lino siuvanti tautodailininkė irgi ten nelaukiama, medines alaus bačkutes gaminantis menininkas irgi organizatorių cenzo nepraeina. Aišku kas ten pakliūna neturi priekaištų nei organizatoriams nei atrankai
QUOTE(Ortija @ 2015 08 03, 15:28)
Kaip suprantu organizatoriai orientuoti į profesionalų kūryba. O ne šiaip rankų darbą. Tikiuosi, kad daugiau griežtės atranka. Kad tai taptų kūrėjų sambūriu. O tautodailininkai tikrai daug turi sau tinkamų mugių. Aš labai noriu į Nidą. Bet nieks ten manęs nepriima.
Įdomus jūsų skirstymas, tautodailinikas tai ne profesionalas, o jeigu rankų darbas tai irgi neprofesionalas, dailininkas irgi neprofesionalas Man atrodo kad visi turi daug sau tinkamų mugių, bet pirmą kartą girdžiu kad patekimas į mugė vertinamas profesionalumu, labai jau subjektyvi sąvoką Jeigu sugriežtiejus tvarkai ir pati nepatektumėte taip palankiai atrankos nevertintumėte
Nesupratau kodėl nepatenkate į Nidą, ten jokių griežtų reikalavimų nėra, viename renginyje jau sudalyvavau, planuoju dalyvauti ir antrame
Tikrai tautodailininkų , kuriančių nuostabius darbus, visad apeinu muges ir pasigrožių jų darbais, o taip pat yra nemažai ir tokų, kad nesupranti už ką jam tą "vardą" suteikė, kad pasiuva spalvoto lino maišiukus, prijuostes ir pan... arba prekiauja kiniečių drožinėtais šaukštais... tokų tautodailininkų tikrai nemėgsta šios mugės organizatoriai ir jų būna vienas kitas ..
mazu-le - paskambinkit jiems ir paklauskit , taip jie gal dar kartą peržiūrės Jūsų laišką, nes gal tiesiog praslydo pro akis, nepažiūrėjo įdėmiau ar pan ...
mazu-le - paskambinkit jiems ir paklauskit , taip jie gal dar kartą peržiūrės Jūsų laišką, nes gal tiesiog praslydo pro akis, nepažiūrėjo įdėmiau ar pan ...
Mes is sostines dienu gavome atsakyma. Tiesiog parase, kad vietu nebera. Tai gal kas nesulauket jokio atsakymo, tikrai jusu laiskas pasimete....
Šiemet sostinės dienose vieno kvadratinio metro kaina 100eurų +PVM
QUOTE(dita0506 @ 2015 08 03, 23:36)
Cia Jus rimtai? Eurai????? Net is klumpiu isvirtau!..
ogo, aš sąskaitos dar negavau,sakė atsiųs vėliau,link mėnesio galo... matyt nori kuo ilgesniam laikui nukelti šį džiausgmą išvydus suma už 6 kvadratus tikiuosi tikrai bus mažesnė suma, nes tuomet teks atsisakyti dalyvauti
tai gal ir gerai, kad nespejom, o tai vistiek per brangu butu imti 6kvadratus.