Noriu visus prekybininkus įspėti, kad "Easy Fun" (Festivus) organizatoriai yra aferistai. Vieną vietą ir sąlygas prižada, o kai nuvažiuoji į vietą gauni visai kitą. Nesileiskim kvailinami ir būkim atsargūs
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 08 01, 12:02)
buvo nebloga prekyba, prašlavė, net naktį papildomai darėte darbus, kad turėt kuo prekiaut ir vistiek tikėjotės geriau?
Turiu visiskai skirtingas prekes. Tai viena dali praslave. Su kita dalim isvis prekyba menka buvo visas tris dienas. Todel ir tikejomes geriau. Kituose miestuose abi dalys apyligiai eina.
QUOTE(ingelka @ 2015 08 01, 11:10)
Noriu visus prekybininkus įspėti, kad "Easy Fun" (Festivus) organizatoriai yra aferistai. Vieną vietą ir sąlygas prižada, o kai nuvažiuoji į vietą gauni visai kitą. Nesileiskim kvailinami ir būkim atsargūs
konkrečiau? ką žadėjo ir ką gavot?
po Žagarės parašiau jiems pretenziją ir gavau padėką už nuomonę ir pranešimą, kad ištrina mano duomenis iš jų sistemos Daugiau ir neplanavau dalyvauti jų organizuojamuose mugėse.
QUOTE(aleksiuke @ 2015 08 01, 20:47)
konkrečiau? ką žadėjo ir ką gavot?
po Žagarės parašiau jiems pretenziją ir gavau padėką už nuomonę ir pranešimą, kad ištrina mano duomenis iš jų sistemos Daugiau ir neplanavau dalyvauti jų organizuojamuose mugėse.
O kas Žagarėse tokio atsitiko
Gal kas jau esate gavę vietą Sostinės dienose, Vilniuje ?
Sostines dienose labai griezta atranka,jei kas negali dalyvauti,abejoju,kad vieta gali perleisti. Labai jau mondros tos organizatores Tuo ir skiriasi si muge nuo kitu,kad stengiamasi meninikus suburti Man Sostines dienos fainiausios
QUOTE(rulle @ 2015 08 02, 17:00)
Sostines dienose labai griezta atranka,jei kas negali dalyvauti,abejoju,kad vieta gali perleisti. Labai jau mondros tos organizatores Tuo ir skiriasi si muge nuo kitu,kad stengiamasi meninikus suburti Man Sostines dienos fainiausios
Tik kad kainas menininkams tiek kelia, kad tik dešromis meninikai ir tegalės prekiauti
QUOTE(Ortija @ 2015 08 02, 18:08)
Tik kad kainas menininkams tiek kelia, kad tik dešromis meninikai ir tegalės prekiauti
Taip,bet jeigu paklausa virsija pasiula,taip ir bus. Galit ir desromis,jeigu jos meniskos
Sostinės dienose tikrai vietos negalima perleisti, nes ateis patikrins, būsit sumokėję pinigus, o teks susipakavus eiti lauk
Ši mugė mugė man labai patinka, ateina visai kitokie žmonės, kuries supranta mena, prekyba tikrai gera
Ši mugė mugė man labai patinka, ateina visai kitokie žmonės, kuries supranta mena, prekyba tikrai gera
QUOTE(Ortija @ 2015 08 02, 22:11)
Tai cia tos atrankos gal tik ne maistininkams? Ir
Kazys fainas. Tai kam nepasiseks paprekiaus tautu mugeje. Bus neblogiau, tik vieta pigesnė. O meninku turetu but kitokia mugė. , cia tik atrinktieji iš Kazio.
Kazys fainas. Tai kam nepasiseks paprekiaus tautu mugeje. Bus neblogiau, tik vieta pigesnė. O meninku turetu but kitokia mugė. , cia tik atrinktieji iš Kazio.
atranka yra tik meninkams
Tautų mugės kaina yra tokia pati kaip Sostinės dienų, bent jau pernai tiek pat mokėjau, prekyba tikrai nekokia, šioje mugėje tikrai nebedalyvausiu, nuo Sostinės dienų skiriasi kaip juoda ir balta
QUOTE(mimka @ 2015 08 02, 10:01)
O kas Žagarėse tokio atsitiko
Atvažiavom šeštadienį. Vietų ženklinimo nerasta Vos ne vos per lietų radom plonutį medinį iešmą, ant kurio puikavosi vienos iš dviejų nupirktų vietų numeris. Kur antras? Niekas nežino
Išsidėliojus, atvažiavo "kaimynai", kurie stovėjo kaip tik mano vietoj iš vakaro. Ir aiškino, kad čia jų vieta, nors pagal eilę ir iš kitos pusės stovėjusių žmonių, mano vieta buvo kaip tik ta, kur atsistojau. Suradus "organizatorius", vos ne vos pavyko surasti kompromisą. Į klausimą, kaip reikėjo rikiuotis, atsižvelgus į vietos žymėjimą, buvo toks atsakymas: "koliukai (gal kai iešmas "išaugs" ir bus koliuku ) reikalingi organizatoriams, kad daugmaž orientuotis kur kokios vietos yra".
Panaši situacija buvo ir Utenoje (mugę organizavo/kuravo tas pats festivus). Aiškių vietų ribų nėra. O pažymėto (užrašyto) numerio be organizatoriaus neradom
Mano nuomone, kai sumoki šitokius pinigus, tai ir organizavimas turi būti atitinkamas.
Valio jei kam pasisekė ir liko patenkintas festivus darbu
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 08 02, 22:01)
atranka yra tik meninkams
Tautų mugės kaina yra tokia pati kaip Sostinės dienų, bent jau pernai tiek pat mokėjau, prekyba tikrai nekokia, šioje mugėje tikrai nebedalyvausiu, nuo Sostinės dienų skiriasi kaip juoda ir balta
Visi tavo indų prisipirko per sostinės dienas, tai po dviejų savaičių mažiau ir pirko. Be to po mugių prastesni darbai lieka. Mažiau komerciškai sėkmingi. Visgi Vilniuje ne 12 milijonų gyventojų..