Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(goccia @ 2015 07 08, 17:20)
Taip taip del Klaipedos juros sventes vietu tikrai aziotazas - zmones nuo pat ryto prie tiketos kasu lauke.
Merginos, gal kas esat prekeve Ventspilio juros sventeje? Esam uzsiregistrave bet kazko labai bijau vaziuot....

esu atsotogavus Ventspilyje ir kaip tik vyko ta šventė, tai tokia nyki pasirodė prekybininkų atžvilgiu, sunku pasakyt koks buvo pirkimas, bet as kaip iš pirkėjo pusės nieko nepirkau, nes nieko įdomaus ir nebuvo - tik įprastinės prekės - saldainiai, gintarai, paveikslai, standartiniai masiniai moliniai darbai, lininės įprastos prijuostes ... žmonių nemažai, šeimų daug su vaikais, ....bet tai buvo prieš du metus

realiai as su savo darbais nevažiuočiau ,nebet sutampa Jums su atostogomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2015 07 08, 17:20)
Merginos, gal kas esat prekeve Ventspilio juros sventeje? Esam uzsiregistrave bet kazko labai bijau vaziuot....

Esu buvusi prieš kokius 6-7 metus, gerai, kad pagal miestų kultūrinių mainų programą ir niekas nekainavo (kelionė, gyvenamoji vieta, maistas). Jei viskas už savus - tikrai neverta, juodas minusas būtų schmoll.gif
Atsakyti
Aciu merginos. 4u.gif Atsaukiau vakar viesbucio rezervacija. Va mane nuojauta ir kankino, kad neatsipirks ten. Bet vyras vis sake gal pabandom. Pirmi metai mes vazinejam , tai visur prisiregistrave kur tik radau ax.gif

Kazkas minejo juodkrante, o ten bent buna zmoniu? Irgi uzsiregistrave, bet dar labiau nei del ventspilio abejoju blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, kas prekiave Juros sventeje tai jei vieta Danes skvr tai ten maziausias praeinamumas, taip?
Atsakyti
QUOTE(MoonlightStar @ 2015 07 10, 14:06)
Sveiki, kas prekiave Juros sventeje tai jei vieta Danes skvr tai ten maziausias praeinamumas, taip?

Kaip kuriais metais ir ziurint kur tame skverelyje. vienur geriau, kitur prasciau ir dar kaip kokiais metais.
Danes skverelyje visad buna kazkiek zmoniu, kas ko nors iesko isigyti - tie uzsuka, kas tik bimbineja - praeina placiausiais praejimais arba link kosiu kioskelio (prie pat Danges)
Atsakyti
Kiek metų buvau,tiek Danės skverelyje būdavo masė žmonių,gal į pakraščius ir nuretėja,bet šiaip tai užsuka žmonės,juolab pripratę,kad būtent ten daugiausia amatininkų ,kitur tokios koncentracijos didelės jų nesusidaro.Šventė nėra tokia didelė kaip Vilniaus Kaziukas,tai žmonės praeina visą mugę,juolab gatvė plati,tiesi,tai visi ir vaikšto po ją,o krantinėse prie Danės barai,tai eidami iki ar nuo jų užsuka ir į mugę visose jos vietose.Žinia,gal dauguma masės praeina ten kur tas paminklas yra,ten ir paklausumo zona vidutinė,bet mums (ir kiek čia randu atsiliepimų kitiems prekybininkas )labai neblogai ir tam skverelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 07 08, 18:21)
liepos mėnesį Juotkrantė
rugpjūtį Nida, Zarasai, Kaunas, Jonava, Šiauliai

Kas per svente Kaune?
Papildyta:
QUOTE(Giedruma @ 2015 07 10, 21:27)
Kiek metų buvau,tiek Danės skverelyje būdavo masė žmonių,gal į pakraščius ir nuretėja,bet šiaip tai užsuka žmonės,juolab pripratę,kad būtent ten daugiausia amatininkų ,kitur tokios koncentracijos didelės jų nesusidaro.Šventė nėra tokia didelė kaip Vilniaus Kaziukas,tai žmonės praeina visą mugę,juolab gatvė plati,tiesi,tai visi ir vaikšto po ją,o krantinėse prie Danės barai,tai eidami iki ar nuo jų užsuka ir į mugę visose jos vietose.Žinia,gal dauguma masės praeina ten kur tas paminklas yra,ten ir paklausumo zona vidutinė,bet mums (ir kiek čia randu atsiliepimų kitiems prekybininkas )labai neblogai ir tam skverelyje  smile.gif

Labai aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti,ar kas esate dalyvave Senųjų amatų dienose Nidoje- ar ten vyksta atranka, ar ten priima ką nors prekiauti ?
Rašiau muziejaus direktorei, tai nieko neatsakė. Gal baisiai deficitas ten patekti ?
Atsakyti
Sveikos, pirmąkart dalyvausim jūros šventėje, patarkit kelintą val ryte penktadienį reiktų atvažiuoti ir pradėti kurtis . Mūsų vieta Danės skverelyje. Ar būna didelė grūstis? Labai lauksiu bet kokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
Mes palapine ikurdinsime ''is nakties'' Danes skverelyje - maziau grusties ir niekam nesinori maisytis tampant palapines strypelius. o ryte - ziuresime koks oras - jei sauleta, planuoju pradeti krautis viska apie 8 val 4u.gif
Aisku, priklauso kaip greitai issidelioja Jusu prekes - mano smulkmenu deliojimas ne itin greitai vyksta
Atsakyti
Ar teko prekiauti Pakruojo dvare, kaip prekyba buna?
Atsakyti
Kas Pakruoji gali buti gero kai bilietas 10 euru? Jei atvažiuoja šeima 4 asmenų ir susimoka 40 eurų, tai kaži ar dar norės ką nors pirkti...
Atsakyti