Laba diena merginos, gal galite pasakyti kada registruotis į Kėdainių miesto šventę? Kokiu adresu. Ačiū
Šį savaitgalį daug mugių. Kas kur važiuojat? Aš vis tik nusprendžiau į Trakus palėkt. Pirmą kartą, žėsim kas gero bus :-) Nelabai toli man tai užtai..
Bet lyg ne kaip ten būna, ane? Kad neprisisvaigžiau labai... :-D
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2015 05 28, 13:55)
Šį savaitgalį daug mugių. Kas kur važiuojat? Aš vis tik nusprendžiau į Trakus palėkt. Pirmą kartą, žėsim kas gero bus :-) Nelabai toli man tai užtai..
dabar vasarą kiekvieną savaitgalį bus mugė ant mugės
Aš irgi bandau į Trakus, pirmą kartą. O ar gerai ar ne- tai kaip ir visur- visiems skirtingai būna
prisijungiu prie nevažiuosiančių į Trakus beje, maista ir gerimus neste nese...
kaip jums, mimkas sekes? kuo prekiavote?
kokie kitu atsiliepimai apie savaitgalio muges?
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2015 05 31, 18:05)
prisijungiu prie nevažiuosiančių į Trakus beje, maista ir gerimus neste nese...
Aš po Trakų. Buvo tikras Turgus bet taip ir vadinosi. Maistas valdė kaip ir visuomet Nžn net. Vieta+kuras atsipirko. Uždarbis minimalus (kaip per geras muges už 1 dieną tai čia per abi šiaip ne taip). Patikrinau- kitais metais nevažiuosiu Prekiavau veltomis segėmis- žvėreliais. Važiavau tikėdamasi turistų dėmesio, bet pastarieji masiškai nesustodami bėgo tik į pilį
Kaip dėl sostinės dienų? Gal žinot kokios kainos būna? Nes registruotis nuo šiandien galima, bet info nėra nei dėl ploto nei dėl kainų...
QUOTE(aleksiuke @ 2015 05 25, 08:37)
Grįžau ir aš vakar iš Kauno Hanzos dienų. Kalbant apie prekybą- super Pirkėjai- visokių pasitaikė Kaunas po kol kas pas mane favoritų sąraše.
Ortija, su tokiu požiūriu nesistebiu, kad mugė nepasisekė (tą supratau iš paskutinio pasisakymo). Visi rašyti Jūsų postai pilni pesimizmo, nusivylumu viskuo. Kam tada išvis važiuoti/eiti į tas muges, jei viskas taip jau super blogai
Visiems gražaus oro ir puikios nuotaikos pasiruošimui kitom mugėm
Ortija, su tokiu požiūriu nesistebiu, kad mugė nepasisekė (tą supratau iš paskutinio pasisakymo). Visi rašyti Jūsų postai pilni pesimizmo, nusivylumu viskuo. Kam tada išvis važiuoti/eiti į tas muges, jei viskas taip jau super blogai
Visiems gražaus oro ir puikios nuotaikos pasiruošimui kitom mugėm
Ar kartais jūs ne užklotukais ri seilinukais tokiais ryškiais gražiais prekiavote, vaikišką lovelę ekspozicijoje turėjot? Mes visai šalia buvome. Mums Hanza dienos neblogai, būna ir geriau, įvertinus kelione visai gerai gavosi bet kaip tokia ilga muge ta prasme kad ilgai vakare vyko ir anksti prasidedavo tai sakyciau prekyba šiaip sau
QUOTE(mazu-le @ 2015 06 01, 09:08)
Ar kartais jūs ne užklotukais ri seilinukais tokiais ryškiais gražiais prekiavote, vaikišką lovelę ekspozicijoje turėjot? Mes visai šalia buvome. Mums Hanza dienos neblogai, būna ir geriau, įvertinus kelione visai gerai gavosi bet kaip tokia ilga muge ta prasme kad ilgai vakare vyko ir anksti prasidedavo tai sakyciau prekyba šiaip sau
taip, ten buvau aš
QUOTE(cami @ 2015 06 01, 08:57)
Kaip dėl sostinės dienų? Gal žinot kokios kainos būna? Nes registruotis nuo šiandien galima, bet info nėra nei dėl ploto nei dėl kainų...
Nesupratau,bet jokios informacijos apie registraciją neradau. Kainos pernai buvo iki 700lt
QUOTE(dita0506 @ 2015 06 01, 15:23)
Nesupratau,bet jokios informacijos apie registraciją neradau. Kainos pernai buvo iki 700lt
http://www.vilniusfe...prekybininkams/
Žiūrint kuo prekiausite ir kokio dydzio palapine
čia meno kūrėjams
http://www.vilniusfe...-meno-kurejams/
pernai prekiavau keramika, 2*3 palapine, 450 lt kaina buvo, o jai 3*3 tai tikrai link 700 lt buvo
Papildyta:
viskas parašyta ka reikia atsiusti
čia meno kūrėjams
http://www.vilniusfe...-meno-kurejams/
pernai prekiavau keramika, 2*3 palapine, 450 lt kaina buvo, o jai 3*3 tai tikrai link 700 lt buvo
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2015 06 01, 15:23)
viskas parašyta ka reikia atsiusti