Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vanile @ 2015 03 11, 12:01)
Nu gal tikrai ne taip supratau  g.gif
"Thank you for contacting yoox.com.
Unfortunately, this is not correct. We would like to confirm that if you decide to keep your product we will refund 4EUR as a discount for the inconvenience. In case of returning the product, only the price of the product will be refunded (and shipping costs).

We are sorry for the inconvenience and remain at your service should you require further assistance."

Su praitu laisku, kurio nera prasmes kartoti, tai viskas ka jie man atrase, nieko nekarpiau  smile.gif

Jie noretu patvirtinti, kad jeigu jus nuspresite pasilikti si produkta sau, jie grazins jums 4 eur, kaip kompensacija uz nepatogumus. Jei visgi nuspresite daryti grazinima, jie jums grazins tik produkto kaina(+siuntimo islaidos)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 03 11, 12:08)
Jo, jie rašo, kad Jus ne taip supratot. Tuo atveju, jei nuspręsit pasilikt, jie Jums grąžins 4 eurus, o grąžinimo atveju tik mokėtą sumą. Tai siūlau jiems parašyt, kad tie batai Jums netinka, Jūs juos grąžinat ir kaip kompensaciją norit gaut nuolaidos kodą, kad galėtumėte užsisakyt kitą porą. Negi jiems gaila 10 proc nuolaidos?  g.gif

Tai vat kad gaila pasirodo doh.gif Nes as pirmiausia su tokiu laisku ir kreipiausi, kaip jus siulote, mano buvo pirmasis kreipimasis ir prasymas, regis paprastas ir saziningas. O va abu laiskus/atsakymus idejau visoms paskaityti, kad tiesiog irgi zinoti, kad ne visai jau tokia grazi ju grazinimo politika ir poziuris i klienta verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2015 03 11, 12:10)
Jie noretu patvirtinti, kad jeigu jus nuspresite pasilikti si produkta sau, jie grazins jums 4 eur, kaip kompensacija uz nepatogumus . Jei visgi nuspresite daryti grazinima, jie jums grazins tik produkto kaina(+siuntimo islaidos)

Nebloga kompensacija doh.gif jie net nepadengia realaus skirtumo tarp batu kainos schmoll.gif

Esme tak, kad nieko nepesiau verysad.gif Batus grazinsiu, atgausiu ka sumokejau, bet nei savojo uzsakymo, nei prarasto 10%nuolaidos koduko neatgausiu. O kur dar isaldyti pinigai verysad.gif
Atsakyti
Gal kas jungtusi prie outdoorclearance.co.uk? Nuo 50 free shipas, man kombinzono pavasariui reikia ax.gif
Atsakyti
Gal kuri norite sios Mango palaidines? 5.49 EUR. Juoda, S dydis, 92% medvilne, 8% elastanas. XS dydzio nebuvo, tai siunciausi S, bet didoka. Kadangi is viso Mango siuntinuko daugiau viskas tiko, tai grazinciau tik sia palaidine (paypal vistiek apmokes siuntima), bet kazkaip tingisi terliotis su siuntimais del tokios smulkmenos ax.gif VILNIUS
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Merginos, o LOFT galim tik per tarpininkes is usa? Is UK niekaip? g.gif
Atsakyti

Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo pristatymo 4u.gif
SEB bankas jei kitas bankas +0,41 €
Krepselius siusti dzukauskiene@gmail.com

Kaunas (gyvenu rajone, bet daznai bunu mieste: dazniausiai Silainiai, Mega), galiu perduoti i Jonava, Panevezi 4u.gif
Savo prekiu krepseli nukopijuokit ir tiesiai i el. pasta man ikelkit.
Laisko tema-Cocooncenter, vardas, pavarde, telefonas, SM nicas, bankas.

Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 11, 12:28)
Tai vat kad gaila pasirodo  doh.gif Nes as pirmiausia su tokiu laisku ir kreipiausi, kaip jus siulote, mano buvo pirmasis kreipimasis ir prasymas, regis paprastas ir saziningas. O va abu laiskus/atsakymus idejau visoms paskaityti, kad tiesiog irgi zinoti, kad ne visai jau tokia grazi ju grazinimo politika ir poziuris i klienta  verysad.gif
Papildyta:
Nebloga kompensacija  doh.gif jie net nepadengia realaus skirtumo tarp batu kainos  schmoll.gif

Esme tak, kad nieko nepesiau  verysad.gif  Batus grazinsiu, atgausiu ka sumokejau, bet nei savojo uzsakymo, nei prarasto 10%nuolaidos koduko neatgausiu. O kur dar isaldyti pinigai  verysad.gif

Mano patirtis su jais irgi ne per geriausia. Pirkta tase po poros menesiu paluzo (nedaug, bet vis viena reikia tvarkyti). Rasem laiska, kad noriu grazint. Jie nesutiko (tipo grazin gali tik per pora sav nuo isigijimo). Pasiule 10 proc ar tai 20 proc kompensacija. Sutikom, bet tu pinigu taip niekad ir negrazino ; (
Kadangi buvau pirkus ne pati, o per kita sm nare, nesinorejo jos toliau apkrauti susirasinejimu vargais, ta taip ir palikom.
Bet reputacija mano akyse tai yoox smarkiai susigadino:(
Atsakyti
Gal kazkas uzsisakines is http://www.amazon.com/ butu smagu prisijungti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrejad @ 2015 03 11, 15:07)
Gal kazkas uzsisakines is http://www.amazon.com/ butu smagu prisijungti.  blush2.gif

Is cia nieks neuzsakineja (nebent per tarpininkes). Nes cia usa parduotuve. Mes perkam europoj -amazon.co.uk ar amazon.de, dar amazon.fr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 11 kovo 2015 - 15:57
QUOTE(keistuole @ 2015 03 10, 19:02)
man tai paskutinius kartus freshmarketas atvežė blogus vaisius

As vakar susigundziau reklama tai irgi neapsidziaugiau biggrin.gif

1. Kurjeris visai nebuvo linksmai nusiteikes smile.gif
2. Pieno produktai galioja iki 12 dienos (gavau 10d 21 val) tikrai nespesiu suvartoti
3. Daug ko neidejo
4. Vietoje ziediniu kopustu gavau brokolius su uzrasu "kopustas"
5. Bananai pasale
Teko eiti i maxima smile.gif

P.S. Aciu atsakiusiems del yoox 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 11 kovo 2015 - 16:56
QUOTE(ellinga @ 2015 03 11, 17:55)
As vakar susigundziau reklama tai irgi neapsidziaugiau  biggrin.gif

1. Kurjeris visai nebuvo linksmai nusiteikes smile.gif
2. Pieno produktai galioja iki 12 dienos (gavau 10d 21 val) tikrai nespesiu suvartoti
3. Daug ko neidejo
4. Vietoje ziediniu kopustu gavau brokolius su uzrasu "kopustas"
5. Bananai pasale
Teko eiti i maxima smile.gif

P.S. Aciu atsakiusiems del yoox  4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif , ypac pirmas punktas
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 03 11, 13:33)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk  iki nemokamo pristatymo  4u.gif 
SEB bankas jei kitas bankas +0,41 €
Krepselius siusti dzukauskiene@gmail.com

Kaunas (gyvenu rajone, bet daznai bunu mieste: dazniausiai Silainiai, Mega), galiu perduoti i Jonava, Panevezi  4u.gif
Savo prekiu krepseli nukopijuokit ir tiesiai i el. pasta man ikelkit.
Laisko tema-Cocooncenter, vardas, pavarde, telefonas, SM nicas, bankas.

Jau surinkau nemokamam siuntimui su kaupu ir net dvigubai, tai daugiau nebesiuskit, bandysiu vakare uzsakyti smile.gif
Atsakyti